פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   מה אמכור באירוע?! שרשור המכירות המקדים לקראת פשפשוק 2013 |
עמודים: [1] 2 3 ... 7
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מה אמכור באירוע?! שרשור המכירות המקדים לקראת פשפשוק 2013 (נקרא 18544 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
על האירוע הגדול אשר קרב ובא, כולם כבר יודעים.... http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=9925.0סברנו שאולי יהיה זה מועיל ונוח, אם לפני האירוע כל אחד יציין כאן מה הוא מתכוון למכור באירוע ואפילו לציין מחיר מבוקש על כל מוצר, אם יהיה מי שיתעניין אז ניתן יהיה ליצור קשר ולתאם פגישה "עסקית" באירוע.... ממילא כל אחד יכול לערוך את התגובה שלו, להוסיף או להוריד מוצרים.... סמוך למועד האירוע, כל אחד יכול לחפש ולראות אם צויינו כאן מוצרים שמעניינים אותו, ליצור קשר עם החבר המציע- ובמפגש להגיע ישר אל המוצר ולבחון סיכום העסקה... לשימושכם, והבמה לרשותכם... בברכת הצלחה במכירה... 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 17, 2013, 07:22:55 AM על ידי מנהל תחזוקה
|
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
שלום לכלום, זה מה שאני ימכור: משקפי שמש- כמובן 150-270  סיליקונים- רגלו עם ובלי קרסים 5/6 יח' ב-20 ש"ח  רולר של טיקה חדש חדש כם חוט בד- 200 ש"ח  2 יח' רולרים של אוקומה- משומש- 150 ש"ח ליח'  מקל שימנו לז'ירזור 2.40 - צריך תיקון טבעת- 100 ש"ח  ועוד הפתעות בדרך 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
טוב אלה עיקר הדברים שאני מביא חכת חוף: מאיה שפיגולה עם רולר ריובי אקסיומה שעליו חוט בד של טאף ליין,למי שיקנה את החכה אני מוסיף משקולות בכל מיני גדלים וצורות כולל סחף,חוט פורלו לקרסים,רגים לכל סוגיי הים כולל ליין המוצרים של breakaway סטנד,קרסים,פעמונים עם מנורה,חרוזים זוהרים וכו'ו...בעצם רוב הציוד הנלווה לדייג חופי דמויים יפנים: אם אורי216 יועיל בטובו לאסוף את החבילה שנשלחה אליו עם כל הדמויים שפרסמתי יהיה מבחר קטן יותר אבל עדיין יכלול כמה יפנים כמו הנברון וזיפביטס ואם לא נביא את כל המבחר חוט פורלו-של ואריואס לז'רז'ור לשימוש כלידר לעונת הלברקים ניקלים,פלאפלים,וכל מיניי דמויים לכנרת... למי שיקנה את כל הדמויים תצורף קופסת דמויים מתנה 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 17, 2013, 16:07:49 PM על ידי caza
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
טוב אלה עיקר הדברים שאני מביא
חכת חוף: מאיה שפיגולה עם רולר ריובי אקסיומה שעליו חוט בד של טאף ליין,למי שיקנה את החכה אני מוסיף משקולות בכל מיני גדלים וצורות כולל סחף,חוט פורלו לקרסים,רגים לכל סוגיי הים כולל ליין המוצרים של breakaway סטנד,קרסים,פעמונים עם מנורה,חרוזים זוהרים וכו'ו...בעצם רוב בציוד הנלווה לדייג חופי
מה המחיר שאתה רוצה על הסט? 
|
|
|
|
|
חכת חוף: מאיה שפיגולה עם רולר ריובי אקסיומה שעליו חוט בד של טאף ליין,למי שיקנה את החכה אני מוסיף משקולות בכל מיני גדלים וצורות כולל סחף,חוט פורלו לקרסים,רגים לכל סוגיי הים כולל ליין המוצרים של breakaway סטנד,קרסים,פעמונים עם מנורה,חרוזים זוהרים וכו'ו...בעצם רוב בציוד הנלווה לדייג חופי
מה המחיר שאתה רוצה על הסט?  400 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט בד\ניילון כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי ניילון - 0.50 , בד - לא חשוב העובי, העיקר שיעבור את הטסט של 25 ק"ג , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 17, 2013, 19:42:01 PM על ידי Misha
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מה המחיר שאתה רוצה על הסט?  400  אני אתן אליו מבט במפגש נשמע מעניין 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80  מה לא שמעת על הקרפאנטיאסים
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80  להשתמש כ-שוק לידר לכל החכות 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80  להשתמש כ-שוק לידר לכל החכות  500 מטר של שוק לידר
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80  להשתמש כ-שוק לידר לכל החכות  500 מטר של שוק לידר כןןןן... אני תמיד קונה 100 מטר, ונגיד שם על 3 חכות 10 מטר, וכל יציאה נתקע לי חוט בסלע כמה פעמים, אז 10 פעמים שנתקע הלך גליל, אז אני רוצה גליל גדול שיספיק להרבה זמן..
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80  להשתמש כ-שוק לידר לכל החכות  500 מטר של שוק לידר כןןןן... אני תמיד קונה 100 מטר, ונגיד שם על 3 חכות 10 מטר, וכל יציאה נתקע לי חוט בסלע כמה פעמים, אז 10 פעמים שנתקע הלך גליל, אז אני רוצה גליל גדול שיספיק להרבה זמן.. תפסיק לתקוע ריגים בסלעים 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80  להשתמש כ-שוק לידר לכל החכות  500 מטר של שוק לידר כןןןן... אני תמיד קונה 100 מטר, ונגיד שם על 3 חכות 10 מטר, וכל יציאה נתקע לי חוט בסלע כמה פעמים, אז 10 פעמים שנתקע הלך גליל, אז אני רוצה גליל גדול שיספיק להרבה זמן.. תפסיק לתקוע ריגים בסלעים  סגור 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80  מישה למה לך חוט עובי 80? אם איזה משקלות אתה עובד? 300 גר?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 ... 7
|