אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80  מישה למה לך חוט עובי 80? אם איזה משקלות אתה עובד? 300 גר? דוגרי אני יגיד לך חטו 0.40 של טרבוקו יספיק לך ואפילו עם מרווח ביטחון, עדיף גם כי הוא יעבור חלק יותר בטבעות והפרופיל של הקשר יהיה נמוך יותר
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
טוב זה מה שאני יביא
למכירה קיאק OCEAN KAYAK Prowler Elite 4.5 במצב מעולה יפיפה צבע צהוב כיסא +משוט +שני מאחזי חכה מאחור +גלאי דגים בשווי 2500 ש"
מתאים לדייג , צלילה , וגלישת גלים הקיאק במצב חדש
מחיר 4800 ש"ח
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 02, 2013, 14:45:22 PM על ידי אייל וייס
|
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה לכולם 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 17, 2013, 18:41:00 PM על ידי אייל וייס
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אייל בהצלחה במכירה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני יהפוך טיפה את הפינה: אני רוצה לקנות במפגש ממישהו חוט כמה שיותר ארוך ( 500 מטר יהיה מעולה ) ועובי בין 0.50 ל 0.80 , אם מישהו מוכר משהו בסגנון שישלח לי הודעה  מה אתה הולך לעשות אם 0.50-0.80  מישה למה לך חוט עובי 80? אם איזה משקלות אתה עובד? 300 גר? דוגרי אני יגיד לך חטו 0.40 של טרבוקו יספיק לך ואפילו עם מרווח ביטחון, עדיף גם כי הוא יעבור חלק יותר בטבעות והפרופיל של הקשר יהיה נמוך יותר מכיוון שכל העסק מיועד בכלל למיים מתוקים אני היתי שם חוט בד בכלל וככה גם תוכל לרדת בקוטר החוט 
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
החלק שלי ממה שהצלחתי לשנורר כרגע מהציוד שלי וזה לא היה קל בכלל  * בוס פיבר של חברת דאיווה 7 מטר - 180 ש"ח * בובות סבידה וקלמארי בגדלים וצבעים שונים - 5 ש"ח ליחידה , כל התשעה 40 ש"ח * Xrap WTD טופווטר - 30 ש"ח ליחידה * פופר ודמוי מפרקי שוקע ללא מותג - 5 ש"ח ליחידה * ספינרים - 5 ש"ח יחידה , 10 - 45 ש"ח * ג'יג לייט 3 גרם - 5 ש"ח * סליקונים - 1 ש"ח ** כל הציוד חדש ולא ראה ים מעולם  בנוסף מעוניין בטיובה קשיחה לנשיאת מקלות זרזור, ארוכה כמה שיותר במחיר טוב (אם יש למשהו להציע אשמח למסר בפרטי) שיהיה מפגש פורה לכולנו
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 17, 2013, 19:15:52 PM על ידי dayagos
|
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החלק שלי ממה שהצלחתי לשנורר כרגע מהציוד שלי וזה לא היה קל בכלל  * בוס פיבר של חברת דאיווה 7 מטר - 180 ש"ח * בובות סבידה וקלמארי בגדלים וצבעים שונים - 5 ש"ח ליחידה , כל התשעה 40 ש"ח * Xrap WTD טופווטר - 30 ש"ח ליחידה * פופר ודמוי מפרקי שוקע ללא מותג - 5 ש"ח ליחידה * ספינרים - 5 ש"ח יחידה , 10 - 45 ש"ח * ג'יג לייט 3 גרם - 5 ש"ח * סליקונים - 1 ש"ח ** כל הציוד חדש ולא ראה ים מעולם  בנוסף מעוניין בטיובה קשיחה לנשיאת מקלות זרזור, ארוכה כמה שיותר במחיר טוב (אם יש למשהו להציע אשמח למסר בפרטי) שיהיה מפגש פורה לכולנו או זו הצאה מאורגנת ומסודרת 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החלק שלי ממה שהצלחתי לשנורר כרגע מהציוד שלי וזה לא היה קל בכלל  * בוס פיבר של חברת דאיווה 7 מטר - 180 ש"ח * בובות סבידה וקלמארי בגדלים וצבעים שונים - 5 ש"ח ליחידה , כל התשעה 40 ש"ח * Xrap WTD טופווטר - 30 ש"ח ליחידה * פופר ודמוי מפרקי שוקע ללא מותג - 5 ש"ח ליחידה * ספינרים - 5 ש"ח יחידה , 10 - 45 ש"ח * ג'יג לייט 3 גרם - 5 ש"ח * סליקונים - 1 ש"ח ** כל הציוד חדש ולא ראה ים מעולם  בנוסף מעוניין בטיובה קשיחה לנשיאת מקלות זרזור, ארוכה כמה שיותר במחיר טוב (אם יש למשהו להציע אשמח למסר בפרטי) שיהיה מפגש פורה לכולנו או זו הצאה מאורגנת ומסודרת  יצחק אתה חורגת אותי יש לי בשבילך רולר משהו פזזה אמיתי. אוקומה 10 לאגרים, 8000 דגם אפיקס, נדמה לי שאפילו יש לו שתי שפולות. כמובן שבמצב עבודה פורה ויצירתי.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ערכתי את ההודעה 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מקבלים כרטיסי אשראי 
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקבלים כרטיסי אשראי  כן תביא לי אותו וצרף בבקשה את מספר הכספו . למה נמאס לך להשתמש בו 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מקבלים כרטיסי אשראי  צחוק צחוק, אבלחשוב לציין שמי שמעוניין לקנות פריטים מחברים במפגש שידאג להתארגן על מזומן. לאנשים בודדים אם בכלל תהיה את האפשרות לגהץ כרטיס אשראי !
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
אין דייג מגניב ממורן זעפרני!
|
|
|
Rods : RIPPLE FISHER F-STICK GT78 Carpenter TBL 80/40 Carpenter EP 85/36 Megabass XOR Shadow Varivas Violente vls-82 varivas Violente 0.5-8 G Reel : Shimano Stella 18000SW HG Shimano Stella 14000SW XG Daiwa Saltiga Expedition 5500H Shimano Stella 6000SW HG Shimano Stella 3000 Shimano
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני מגיע למפגש כדי לקנות אם מישהו מוכר: חוט בד\ניילון דמויים (ניקלים) משקולות (אם מישהו מוכר) ומתעניין בקיאקים שהוצעו למכירה צור זה הזמן שלך בתור תימני להרוויח כסף ולמכור כמה ניקלים  יש להם ביקוש 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אני מגיע למפגש כדי לקנות אם מישהו מוכר: חוט בד\ניילון דמויים (ניקלים) משקולות (אם מישהו מוכר) ומתעניין בקיאקים שהוצעו למכירה צור זה הזמן שלך בתור תימני להרוויח כסף ולמכור כמה ניקלים  יש להם ביקוש  יהיה הכל מהכל. אל תדאג , גם קיאקים ימכרו שם תבוא עם גגון
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|