andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
דני כמה כיף לקרוא את הדוחות שלך. כתוב יפה,מלמד והתמונות ממ.. מעדן. מזג אוויר בטוח לא יעצור אותך מדייג בסוף שבוע ועל זה מגיע לך 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תענוג נוסף בכנרת חורפית  מוזר מה שאתה מתאר לגבי המושטים בלילה. הייתי מצפה שיהיו יותר פעילים במשך היום...  שני הפקחים הגיעו עם טנדר לבן? אחד קרח עם משקפיים וחולצה קצרה והשני בריון מבוגר עם עיניים כחולות במקרה?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תודה על כל המילים החמות , אתם נותנים מוטיבציה להמשיך להביא את הפון עם המצלמה החוצה מהאוטו חח  תענוג נוסף בכנרת חורפית  מוזר מה שאתה מתאר לגבי המושטים בלילה. הייתי מצפה שיהיו יותר פעילים במשך היום...  שני הפקחים הגיעו עם טנדר לבן? אחד קרח עם משקפיים וחולצה קצרה והשני בריון מבוגר עם עיניים כחולות במקרה? לא ראיתי באיזה אוטו הגיעו אבל התאור של הבחורים די דומה , לאחד מהם קוראים דודי . המים יחסים חמים העונה הזו , יש גם פעילות של חפפים יצאו כבר כמה מאוד מרשימים במהלך בעונה , אני לא זוכר ככה המון שנים . הביניות הקטנות יותר לא נחו גם הן כל החורף , וכבר יש אקשן מסירות על הגדולות של ה 2+ . רק מהחוף עדיין רגוע אצלינו .... אנסה שוב לזרוק קצת ניקלים פעם הבאה , ביציאה הזו לא ניסיתי לז'רז'ר ולפני 3 שבועות לא הייתה נגיעה אחת במשך שעה . אהה ואגב גיאצ'וק - ברכות על החזרה לתפקיד 
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על כל המילים החמות , אתם נותנים מוטיבציה להמשיך להביא את הפון עם המצלמה החוצה מהאוטו חח  תענוג נוסף בכנרת חורפית  מוזר מה שאתה מתאר לגבי המושטים בלילה. הייתי מצפה שיהיו יותר פעילים במשך היום...  שני הפקחים הגיעו עם טנדר לבן? אחד קרח עם משקפיים וחולצה קצרה והשני בריון מבוגר עם עיניים כחולות במקרה? לא ראיתי באיזה אוטו הגיעו אבל התאור של הבחורים די דומה , לאחד מהם קוראים דודי . המים יחסים חמים העונה הזו , יש גם פעילות של חפפים יצאו כבר כמה מאוד מרשימים במהלך בעונה , אני לא זוכר ככה המון שנים . הביניות הקטנות יותר לא נחו גם הן כל החורף , וכבר יש אקשן מסירות על הגדולות של ה 2+ . רק מהחוף עדיין רגוע אצלינו .... אנסה שוב לזרוק קצת ניקלים פעם הבאה , ביציאה הזו לא ניסיתי לז'רז'ר ולפני 3 שבועות לא הייתה נגיעה אחת במשך שעה . אהה ואגב גיאצ'וק - ברכות על החזרה לתפקיד  תודה ו...תודה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יופי של דוח יופי של דגים. תמונות לפנים תמיד אתה מצלם בצורה מאוד טובה ויפה לעין 
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כרגיל דני, תחילת שבוע עם הדוח שלך, פשוט אין אפס  פשוט תענוג לראות את התמונות והחוויה שאתה מעביר 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
שוב תודה חברים אני עוד אסמיק *אגב הפקח השאיר לי את הטלפון שלו למקרה שאתקל בדייגי רשתות או בכל צורת דייג לא חוקית אחרת : דודי 050-6241297 לכל מי שמעוניין שישמור למקרה הצורך . לצערי גם גיליתי ששני הפקחי הללו אחראים על בערך חצי מדינה והם הכוח היחיד . סדר העדיפויות מצליח לזעזע כל פעם מחדש ...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
שוב תודה חברים אני עוד אסמיק *אגב הפקח השאיר לי את הטלפון שלו למקרה שאתקל בדייגי רשתות או בכל צורת דייג לא חוקית אחרת : דודי 050-6241297 לכל מי שמעוניין שישמור למקרה הצורך . לצערי גם גיליתי ששני הפקחי הללו אחראים על בערך חצי מדינה והם הכוח היחיד . סדר העדיפויות מצליח לזעזע כל פעם מחדש ... הפקחים האלו אינם של רט"ג או של אגף הדיג. אלו פקחים שייכים לארגון שנקרא פיצו"ח (פיקוח צומח וחי). זו יחידה עם רזומה מכאן ועד ימת טתיס ולשמחתי הרבה הם עולם אחר לגמרי ממה שהכרנו. כרגע הם מפגינים נוכחות ולומדים את החומר ויש להם המון חומר ללמוד. תחום הדיג,הדגים והדייגים חדשים להם לגמרי וייקח זמן עד שהם יתאפסו על עצמם אבל ברגע שזה יקרה, הם יעשו להערכתי מהפכה אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו בכדי לפנות לקהל הדייגים שכאן שנפגש עם הפקחים של הפיצו"ח. יש לנו אינטרס משותף של פיקוח על העבריינים ושמירה על התשתית שמעניקה לנו את היכולת להנות מהתחביב מספר אחד  אנא ייצגו אותנו בכבוד. תנו כבוד, תפגינו סבלנות וגם איפוק אם מגיעים לאי הבנה או חילוקי דעות ויש מצב גדול שזה עלול לקרות בגלל כול מה שכתבתי קודם לכן... אם קורה משהו חריג או שדורש טיפול מול היחידה ניתן לפנות אלי במסר אישי ואנסה לבדוק את העניין. אנחנו צריכים אותם לצידנו ולא נגדנו  תודה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שוב תודה חברים אני עוד אסמיק *אגב הפקח השאיר לי את הטלפון שלו למקרה שאתקל בדייגי רשתות או בכל צורת דייג לא חוקית אחרת : דודי 050-6241297 לכל מי שמעוניין שישמור למקרה הצורך . לצערי גם גיליתי ששני הפקחי הללו אחראים על בערך חצי מדינה והם הכוח היחיד . סדר העדיפויות מצליח לזעזע כל פעם מחדש ... הפקחים האלו אינם של רט"ג או של אגף הדיג. אלו פקחים שייכים לארגון שנקרא פיצו"ח (פיקוח צומח וחי). זו יחידה עם רזומה מכאן ועד ימת טתיס ולשמחתי הרבה הם עולם אחר לגמרי ממה שהכרנו. כרגע הם מפגינים נוכחות ולומדים את החומר ויש להם המון חומר ללמוד. תחום הדיג,הדגים והדייגים חדשים להם לגמרי וייקח זמן עד שהם יתאפסו על עצמם אבל ברגע שזה יקרה, הם יעשו להערכתי מהפכה אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו בכדי לפנות לקהל הדייגים שכאן שנפגש עם הפקחים של הפיצו"ח. יש לנו אינטרס משותף של פיקוח על העבריינים ושמירה על התשתית שמעניקה לנו את היכולת להנות מהתחביב מספר אחד  אנא ייצגו אותנו בכבוד. תנו כבוד, תפגינו סבלנות וגם איפוק אם מגיעים לאי הבנה או חילוקי דעות ויש מצב גדול שזה עלול לקרות בגלל כול מה שכתבתי קודם לכן... אם קורה משהו חריג או שדורש טיפול מול היחידה ניתן לפנות אלי במסר אישי ואנסה לבדוק את העניין. אנחנו צריכים אותם לצידנו ולא נגדנו  תודה  צודק ב100 % , כל מילה בסלעע
|
|
|
|
|
דני כמו תמיד תענוג של דוח ותמונות והעיקר ההנאה עד הסיבוב הבא 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
יופי של דוח.. למען האמת אני לא אובד גדול של מים מתוקים.. אך התמונות המשולבות בדוח הוסיפו את האווירה ועשו לי חשק לניסיון דיג מים מתוקים בטבריה.. בהצלחה בבאות 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
יופי של דוח.. למען האמת אני לא אובד גדול של מים מתוקים.. אך התמונות המשולבות בדוח הוסיפו את האווירה ועשו לי חשק לניסיון דיג מים מתוקים בטבריה.. בהצלחה בבאות  תודה . אל תחשב על זה - תעשה את זה  ההנאה מובטחת בכל מקרה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|