פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצה ל2 סטים חוף |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: המלצה ל2 סטים חוף (נקרא 1751 פעמים) |
הדפסה |
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
שלום חברים ! ברצוני להיתחדש בשתי חכות חוף חדשות .מה דעתכם על סט מקל מאיה שפיגולה ורולר ריובי אואזיס ,עם סט שני אני רוצה מקל 4.50 ורולר אך צריך כיוון , יש לציין שכיום יש לי מקל אלפא לידר 4.20 ורולר טיקה ספינפוקוס . תודה לעוזרים
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קח עוד אלפא במידה 4.5
ובדוק גם את אימפריאל.
וכמובן daiwa.
כמה אתה מעוניין להשקיע ?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 16, 2013, 17:44:20 PM על ידי עדי
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
עדי שלום ! א: איזה רולר לצוות למקל ? והעים הסט הראשון שכשוותי עליו ניראה טוב?
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עדי שלום ! א: איזה רולר לצוות למקל ? והעים הסט הראשון שכשוותי עליו ניראה טוב?
עם הסט שציינת אין לי ניסיון, למעט מה שנתקלתי בחנויות. לא הוגן שאקבע משהו לגביו. לגבי רולר, זה פונקציה של מחיר.
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בסופו של דבר זה באמת עניין של טעם. יש את החסידים של הטבעות הקשורות ויש כאלו שלא מתרגלים אליהם. חלק מעדיפים את השמות הגדולים ולחלק זה לא משנה. עד כמה חשוב לך רמת הגימור ? למה בכלל לקנות טלסקופית ? אולי באמת נתחיל עם השאלות הללו ונתקדם ?
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
התקציב שלי לרולר סביב 400 עד 600 שח הניסיון היחידי שיש לי עם רולר זה טיקה ספינפוקוס כך שהניסיון שלי ברולרים די דל .תודה מראש
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מה האבדל בין חכה טלסקופית לחלקים מפחינת טיב החכה חוזק החקה ונוחות ?ב: התקציב שלי לכל סט סביב 800 - 1000 שח
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
התקציב שלי לרולר סביב 400 עד 600 שח הניסיון היחידי שיש לי עם רולר זה טיקה ספינפוקוס כך שהניסיון שלי ברולרים די דל .תודה מראש
תבדוק בחנות טיקה סקפטר , דאיווה אמקסט, שימנו איירלקס כולם בערך בטווח
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מה האבדל בין חכה טלסקופית לחלקים מפחינת טיב החכה חוזק החקה ונוחות ?ב: התקציב שלי לכל סט סביב 800 - 1000 שח
דיונים מעניינים בנושא - טלסקופי מול חלקיםסקר מקלות, טלסקופי וחלקיםהאם זה מתאים לך ? זה רק אתה תקבע במכלול השיקולים : נוחות, טכניקה, תקציב, וכו'...
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תורה עדי על המאמרים הם מעניינים מאוד . קניית מקל חלקים רק בשביל לשפר את מרחק הזריקה ניראה לי מיותר כך לדוגמה המזרזרים טופסים את הדגים שלהם באזור ה20 - 30 מטר ואף פחות מזה
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תורה עדי על המאמרים הם מעניינים מאוד . קניית מקל חלקים רק בשביל לשפר את מרחק הזריקה ניראה לי מיותר כך לדוגמה המזרזרים טופסים את הדגים שלהם באזור ה20 - 30 מטר ואף פחות מזה
בחרת בטלסקופים .  בתקציב שציינת לסט יש לך תקציב של כ- 500 ש"ח למקל. האם בחנת כבר איזה דגם ?
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
עוד לא סגור על מקל, אך אבדוק בחנות את האימפריאל. קראתי דיון על המקלות שלהם שווה בדיקה , תודה על העזרה שיהיה לך שבוע ניפלה
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]