momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אחלה יציאת דייג אחי שמח שאתה נהנה מהמקל, קם אני אוהב אותו 
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה יציאת דייג אחי שמח שאתה נהנה מהמקל, קם אני אוהב אותו  אין מומי אחלה מקל מעניין למה אתה אוהב אותו 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח עם מפרט מלא של הריגים ולברק 800 גרם זה אחלה מנה תודה על השיתוף ובהצלחה בבאות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מברוק על הלברק הראשון בפתיונות מוטי, תפיסה שנחשבת נדירה- אם כי התמקדות והתמקצעות עשויות להפוך תפיסת לברק בדיג חופי למשהו פחות נדיר...  הדוח הזה צריך להיות מוקדש להלל-ירושלים, כי הדוח הזה שם במרכז - את האהבה לדייג... את ההתמקצעות שיש בדיג, את הדיג והעיסוק בדיג - במרכז, ואת הדג אכן בתור בונוס.... דוח עם שפע של שיתוף, גם בחוויות וגם בקטע המקצועי, תענוג 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
מוטי איזה כיף לקבל ממך דוח סוף סוף, התגעגענו. כל הכבוד על הפירוט,כל חכה עם ריג אחר וזה השתלם בסופו של דבר. ההקדשה להלל במקום ואנחנו מחכים לתמונות. 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
זה לא דוח זה שיעור  הרבה מידע בין השורות וכמובן תפיסה טעימה 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כייף לבוא לים במטרה מסויימת ולעמוד בה.
המפלצות עוד יגיעו!
|
|
|
|
|
דוח למופת מוטי . לא נותרו שאלות רק לפרגן. בהצלחה גם בהמשך 
|
אם תרצו אין זו אגדג 
|
|
|
|
מוטי אני קורא ואני פשוט מתענג תודה על ההקדשה
אני יודע דבר אחד שבאותו רגע שזיהתה את הנקודה אתה תעלה לנו מדי שבוע דוחות על תפיסות של הלברקים חכה לים עובד ותראה את הלברקים הגדולים יוצאים במיוחד שהבנתה מאיפה שהלברק עובר כך שאין סיכוי שלא תתקל בו כל פעם מחדש
שים לב גם לשעה פעם שעבר זה היה בסיבות השעה 5 כשהים עובד עכשיו בשעה 3 :3 כשהים פלטה
כך שהפעילות שלהם מתחילה הרבה לפני עליית האור הראשון בעיקר כשהים פלטה בלילה היתרון שלהם הרבה יותר גדול באותו רגע שיעלה האור הראשון הדגים יראו אותם מרחוק
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נוספו תמונות חברים  תודה לכולם 
|
|
|
|
|
נוספו תמונות חברים  תודה לכולם  איזה יופי מוטי, תענוג  מזל שנמצא הטלפון  רציתי לשלוח אותך לבדוק בתיק ליד המשקולת סחף, אבל כבר מצאת 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
נוספו תמונות חברים  תודה לכולם  איזה יופי מוטי, תענוג  מזל שנמצא הטלפון  רציתי לשלוח אותך לבדוק בתיק ליד המשקולת סחף, אבל כבר מצאת  רמי תודה אחי נו מתי אתה יוצא לדוג רמי  אתה צריך להצטרף לדייג חופי אח יקר  אני מחכה לך  עזוב אותך מי ה--------------------- 
|
|
|
|
|
נוספו תמונות חברים  תודה לכולם  איזה יופי מוטי, תענוג  מזל שנמצא הטלפון  רציתי לשלוח אותך לבדוק בתיק ליד המשקולת סחף, אבל כבר מצאת  רמי תודה אחי נו מתי אתה יוצא לדוג רמי  אתה צריך להצטרף לדייג חופי אח יקר  אני מחכה לך  עזוב אותך מי ה---------------------  צודק ידידי, אני רק חושב על זה, הראות מתמלאות ניחוח ים, יש מצב 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
צודק ידידי,
אני רק חושב על זה, הראות מתמלאות ניחוח ים, יש מצב רמי דבר איתי ואנחנו בים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |