MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום לכולם יש לי חבר שם שלו זה ליאור דייג מתחיל ויש לנו ויכוח לא קטן יש לו חכה אורך 3 מטר ורולר גודל 6000 וחוט 0.45 טסט חכה מ 100 עד 200 גר מפיבר  הויכוח הוא שניתן לזרוק למרחק אותו דבר כמו חכה של אורך 4.20 זה נכון או לא? ומה המטרה של חכה באורך 3 מטר חברה trabucco תודה לכל העונים 
|
-------------------------------
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מוטי הכי טוב זה לבדוק בשטח.
חכה באורך 420 תזרוק רחוק יותר מחכה של 3 מטר
לגבי החכה טרבוקו כתוב את כל הנתונים שלה האורך לא מספיק
גם לי יש טרבוקו 4.20 ובטח יש אחרות תן הפרטים
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
עדיף היה באם ייתנו נתונים מדויקים על תכונות המקלות המדוברים. בעיקרון , מקל 4.2 מטר יזרוק רחוק יותר ולו רק בגלל "המנוף" המשמעותי יותר שהוא מייצר בזמן ההטלה . הוויכוח מיותר , תעשו מפגש תחרותי לשם פתרון התעלומה.... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
עדיף היה באם ייתנו נתונים מדויקים על תכונות המקלות המדוברים. בעיקרון , מקל 4.2 מטר יזרוק רחוק יותר ולו רק בגלל "המנוף" המשמעותי יותר שהוא מייצר בזמן ההטלה . הוויכוח מיותר , תעשו מפגש תחרותי לשם פתרון התעלומה....  שלום טל יש בדיקה בשטח ועוד מצולם ומתועד ביום שבת עשינו בדיקה הכל מצולם אני יעלה את זה בהמשך 
|
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
עדיף היה באם ייתנו נתונים מדויקים על תכונות המקלות המדוברים. בעיקרון , מקל 4.2 מטר יזרוק רחוק יותר ולו רק בגלל "המנוף" המשמעותי יותר שהוא מייצר בזמן ההטלה . הוויכוח מיותר , תעשו מפגש תחרותי לשם פתרון התעלומה....  שלום טל יש בדיקה בשטח ועוד מצולם ומתועד ביום שבת עשינו בדיקה הכל מצולם אני יעלה את זה בהמשך  היי החכות שלי הן 4.20 שפיגולה הטלה עד 180 גרם בראונינג עד 100 גרם מרינר 100 200 גרם הטלה יש עוד אבל לא בשימוש יומי פורל הים
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 25, 2011, 14:04:45 PM על ידי טל.
|
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רשימת הציוד מצביעה על איכות סבירה ומתאימה לדייג חופי, אבל זה לא ציוד יעודי לזריקות רחוקות
ועדיין לרולר, לחוט ולמשקולות תפקיד משמעותי ביכולת הזריקה.
כל זאת כאשר מתייחסים לציוד בלבד ולא לטכניקה
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
החכה המדוברת ,חכה אורך 3 מטר ורולר גודל 6000 וחוט 0.45 טסט חכה מ 100 עד 200 גר מפיבר
דגם trabocco spirit מה המטרה של חכה ?
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מתאימה לדיג חופי ממקומות עם גישה נוחה למיים עמוקים, מזחים, שוברי גלים וכדומה חסרה גמישות ואורך ליצירת מומנטום לזריקות ארוכות, גם הקשתיות שלה נמוכה, כל זה מאפיין מקלות מהסוג הזה
זה יהיה נכון למקל טלסקופי, באם מקל חלקים, אפשר להשתמש גם לדייג על חי
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אהלן מוטי אני לא דייג חוף כבר הרבה זמן רק זיזור הגיוני שמקל עם מנוף ארוך יזרוק למרחק רב יותר אני תמיד אומר שזה תלוי גם בדייג מה שאומר טכניקה אם אתה תזרוק בשתי המקלות תהיה לכם אינדיקציה או לחלופין החבר
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מומי נכון מאוד יש בדיקה  ואני בהמשך יעלה אותה בסרטון שלי בים אצלך ממש איפה שאתה גר מומי 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מומי נכון מאוד יש בדיקה  ואני בהמשך יעלה אותה בסרטון שלי בים אצלך ממש איפה שאתה גר מומי  סבבה לגמרי אחי 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז אתה רוצה לומר שיורי קנה חכה של 3 מטר
ומבסוט
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אז אתה רוצה לומר שיורי קנה חכה של 3 מטר
ומבסוט
לא יורי קנה חכה של 4.00 מטר ,ליאור קנה 3 מטר 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז תגיד לליאור שאני מבסוט יותר מיורי כוון שהכרנו בפורום ואילו את ליאור לא הכרנו עדיין אגב איפו זה חוף הבית של מומי 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
מומי נכון מאוד יש בדיקה  ואני בהמשך יעלה אותה בסרטון שלי בים אצלך ממש איפה שאתה גר מומי  מה קורה עם ה-" בהמשך" שלך....?  אני מחכה ! 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|