|
|
יפה יפה שחר בהחלט יום מעניין מאוד. גם אני יצאתי יום שישי לבדוק חוט חדש נוסף , הסופיקס 832 על הסט לייט. אני מתלבט לגבי האולטרה האם לשים ננופיל או סאנליין 8 גידים החדש. כרגע עם פאואר פרו 8 ליברה ויש שפולה אחת פנויה שצריך למלא.
|
|
-------------------------------
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אין כמו לפרוק מעמסות שונות בים, השלווה וההנאה הם מה שמחזיקים אותנו למשך השבוע
דוח מפורט ומלמד
תודה רבה
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אחחח כמה שאני מבין אותך  אחרי שביום חמישי הזעתי 3 שעות במבחן בחשבונאות הדבר הראשון שחשבתי עליו היה ים חכה ושקט  אז היום 5 בבוקר כבר נרטבתי בחוף לצערי בלי שום תוצאה  לכן מרמיר קטן היה בהחלט עושה לי את היום  מקווה שגיאצו'ק שבוע הבא יהיא מזל המתוקים גיאצוק תמיד מביא מזל במתוקים ויש דוחות שיגבו אותי למדתי את זה פעם עד היום לא סגור על למה זכות זה חוב וחובה זה כסף בחשבון או משהו כזה  סמסטר סמסטר בסוף זה נגמר  קמי תודה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 09, 2013, 20:50:55 PM על ידי שחר נ
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
ואדים
|
שיאי דייג בזירזור - פלמידה 7 kg לוקוס 4.2kg. טרכון 3.2 kg גומבר 4.8kg מליטה 2.1 kg לברק. 2.1kg חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
סוף סוף מצאת תזמן יופי של דוח גם אני התבאסתי על יום רבעי ממש חבלללללל היום יצאתי בריפים של יפו -בת ים יצא לוקוס נושק לקילו אחרי שיחרור קרסים מהלוקוס החלטה מהירה. והדג חוזר למים תקף על הריובי. האדום לבן שאז המלצתי לבחור 4 דקות לפני התקיפה אמרתי לחבר זה דמוי שהציל אותי מכמה השפלות חחח ותקיפה באתי עם הציוד הכבד למטרה אחרת לגמריי אז בקושי הרגשתי תלוקוס 2 צלילות שהוא ניסע לרדת ללא הצלחה והוא על הסלע שיחרור כמה שיותר מהיר עם פלייר מאוד חלוד חחח ושיחרור למים צלל כמו גדול ואני עם חיוך הרבה.רתיחות הרבה ציפורים אין תקיפות חזרתי לרכב החלפה לאולטרא לייט וזהו הכיף ניגמר חיפוש לברקים פשוט אין תגובה משעמםם אין תמונה של השיחרור וחבל לפני אור ראשון תקף
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
סוף סוף מצאת תזמן יופי של דוח גם אני התבאסתי על יום רבעי ממש חבלללללל היום יצאתי בריפים של יפו -בת ים יצא לוקוס נושק לקילו אחרי שיחרור קרסים מהלוקוס החלטה מהירה. והדג חוזר למים תקף על הריובי. האדום לבן שאז המלצתי לבחור 4 דקות לפני התקיפה אמרתי לחבר זה דמוי שהציל אותי מכמה השפלות חחח ותקיפה באתי עם הציוד הכבד למטרה אחרת לגמריי אז בקושי הרגשתי תלוקוס 2 צלילות שהוא ניסע לרדת ללא הצלחה והוא על הסלע שיחרור כמה שיותר מהיר עם פלייר מאוד חלוד חחח ושיחרור למים צלל כמו גדול ואני עם חיוך הרבה.רתיחות הרבה ציפורים אין תקיפות חזרתי לרכב החלפה לאולטרא לייט וזהו הכיף ניגמר חיפוש לברקים פשוט אין תגובה משעמםם אין תמונה של השיחרור וחבל לפני אור ראשון תקף
תודה וואדים טוב לדעת שיש אקשן בכל הגזרות  איפה הדוח  הוא כבר חצי כתוב 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
יופי של דוח שמלמד המון ובאמת זו כוונת המשורר שמחכה לדוחות מעין אלו ולא ממש לגודל הדגים. אהבתי בהצלחה תמיד
|
|
|
|
|
|
ואדים
|
שיאי דייג בזירזור - פלמידה 7 kg לוקוס 4.2kg. טרכון 3.2 kg גומבר 4.8kg מליטה 2.1 kg לברק. 2.1kg חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
תודה וואדים טוב לדעת שיש אקשן בכל הגזרות  איפה הדוח  הוא כבר חצי כתוב  בלי תמונות זה לא נחשב דוח אתה מכיר אותי דוח. מחיייב תמונה.
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יפה יפה חביבי ! מרמירון יפה ביותר 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אז עכשיו אני המנהל האחרון של פורום הז'ירז'ור שלא הלך לדוג בחודש האחרון?  צריך לתקן את זה... כמה אושר שמרמיר אחד יכול לעשות 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דו"ח נחמד ,טוב שמצאת זמן לנשום אוויר ים,זה חובה זה מטעין מצברים. בהצלחה בלימודים.
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
שחר סוף סוף אתה יוצא לנשום ים  איזה כיף לקבל ממך דוח. יופי של דוח אחי ואנחנו מחכים ליציאה הבאה. 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
איזה כף של יציאה וכרגיל דוח  עדיין לא יודע מי הגבר הנאה שבתמונה 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
איזה כף של יציאה וכרגיל דוח  עדיין לא יודע מי הגבר הנאה שבתמונה  זה יצחק שהיה צעיר 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יאללה תחליף כובע יבואו דגים 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
יאללה תחליף כובע יבואו דגים  אבל קיבלתי מתנה טוב נו בשביל דגים 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|