| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 8/2/2013 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1-2.5 צהרי | גיג קטן - קאסטמסטר 7.5 | מרמיר (שישן מסורטט) | 1 | 150-200 |
הדו"ח:
אהלן חברים .
הרבה זמן שנבלעתי לתוך הסמסטר הלא קל שעבר עלינו והמעט ים שראיתי היה דרך התמונות של החברים פה .
זה מתחיל ביום רביעי. קובע עם וואדים (הרבה זמן לא הלכנו לדוג ביחד יקופיף
) ואורי לדיג אולטרה בצפוני הידיים מגרדות מסדר את קופסת הדמויים בודק חוטים הכל במקום .4 בבוקר עם הקפה ביד וגשם מבול +ברד מבטלים לנו את התוכניות באדישות
חמישי וחצי שישי עוברים בתוך המחברות וקצת סידורים .
צהריים יש לי חלון הציוד מוכן אין הרבה זמן מוותר על הסרבל והחוף וקופץ לשוברים של בר כוכבא .
יש חוט חדש (ננופיל ) וצריך לראות מה הוא יודע .
זריקה ראשונה קסטמאסטר 7.5 והניקל עף לקיבינימט עובר מעל ונוחת כמה מטרים אחרי
החוט הזה נזרק טוב
בגלל שהחוט דק מאוד הוא עובר דרך המים במינימום חיכוך והניקל מגיע לקרקעית מהר מאוד .
החוט דק לא נמתח ולכן רגיש מאוד לכל מה שקורה עם הדמוי .
גם עדין מאוד ורגיש לסלעים יותר מחוט בד , פשוט אסור לו לגעת בסלע .....
עד פה רשמים מהחוט חזרה לדוח .
זריקה ראשונה הניקל יורד לקרקעית עובד בגיגנג עדין אמצע הדרך מקבל מכה נחמדה מליטה של 150-200 גרם שנופלת בהרמה וטוב שכך גם ככה הייתה חוזרת לשחות חסכה לי את הריר המסריח שלהם על הידיים
ממשיך עם הניקל אין העיינות מצד הדגים .
מנסה קצת את הניקל וסיליקון בזרם חוזר שנוצר בצד של השובר כמעט לא מגלגל נותן לדמוי לרדת עם הזרם
הלברקים לא משתפים פעולה

חוזר לגיג עדין .
מאתר סלע בערך שלושים מטר אחרי השובר עם בור גדול לידו .
כמה זריקות לתוך הבור מכה ריצה קצרה ומשתחרר קלץ פתוח מידי ההוק לא ננעץ..
סוגר קלץ קצת .
עוד כמה זריקות נעילה לא מושך חזק
ו.....נופל באמצע הדרך (זה הזמן לומר הקרסים המקוריים של הקסטמסטר לא שוות הרבה מחלידות מהר ואני ממליץ בחום להחליף ).עוד כמה זריקות גיגינג עדין נעילה ברחוק מרגיש שהפעם הוא נעול חזק הדג כיפי ומידי פעם נוגח ומסגיר את היותו מרמיר מגיע אלי ועולה בהנפה ליד
הרבה זמן שלא החזקתי דג קטן.. 2 אצבעות לזימים לחיצה חזקה מידי וקרעתי לו את הזימים בטעות

הוא כבר לא יחזור לשחות

מקדיש עוד 20 דקות רק בכדי לגלות שהלהקה עזבה את המקום עוד 20 דקות סיליקון בזרמים לטובת לברק והבייתה
היה תענוג לנשום שוב מלח
בקיצור חברה המנקוסים כבר כאן מזמן והם אוהבים גיגינג עדין
תכף תמונה

עוד כמה דברים.