gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה זה הPVA הזה ? אתם בטוחים שזה לא מזהם?
PVA - Polyvinyl alcohol חומר מסיס ולא מזיק. http://en.wikipedia.org/wiki/Polyvinyl_alcohol
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה מעולה, גם אני הזמנתי שקיות PVA מהאינטרנט אבל אטומות.. אחלה מוצר  אני לא אהבתי את השקיות הם נמסות מהר מידי ולא שוקעות במידי מכיוון שנלכד בהם אוויר
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נראה מעולה, גם אני הזמנתי שקיות PVA מהאינטרנט אבל אטומות.. אחלה מוצר  אני לא אהבתי את השקיות הם נמסות מהר מידי ולא שוקעות במידי מכיוון שנלכד בהם אוויר ממש לא נכון, ולגבי האוויר לכן חותכים את הפינות שלהם בכדי שלא היה אוויר
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה מעולה, גם אני הזמנתי שקיות PVA מהאינטרנט אבל אטומות.. אחלה מוצר  אני לא אהבתי את השקיות הם נמסות מהר מידי ולא שוקעות במידי מכיוון שנלכד בהם אוויר ממש לא נכון, ולגבי האוויר לכן חותכים את הפינות שלהם בכדי שלא היה אוויר יש להם בעיית שקיעה בהחלט כן כאשר אני הכנסתי את הפתיונות אם הקיאק ואתה השתמשתה בשקית אני ראיתי שהשקית לוקח לה זמן לשקוע לא שוקעת טוב. קניתי עכשיו שתי סוגי רשת PVA 25MM לבוילים ו38 לתערובות וגם סרטPVA לקשירת בוילים (דבר ממש נוח. וגם שקיות PVA כמובן בדקתי הכול בבית לשקית יש בעייה היא מנסה לצוף כל הזמן גם אם מחררים לה את הפינות עדיין נלכד אוויר
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נראה מעולה, גם אני הזמנתי שקיות PVA מהאינטרנט אבל אטומות.. אחלה מוצר  אני לא אהבתי את השקיות הם נמסות מהר מידי ולא שוקעות במידי מכיוון שנלכד בהם אוויר ממש לא נכון, ולגבי האוויר לכן חותכים את הפינות שלהם בכדי שלא היה אוויר יש להם בעיית שקיעה בהחלט כן כאשר אני הכנסתי את הפתיונות אם הקיאק ואתה השתמשתה בשקית אני ראיתי שהשקית לוקח לה זמן לשקוע לא שוקעת טוב. קניתי עכשיו שתי סוגי רשת PVA 25MM לבוילים ו38 לתערובות וגם סרטPVA לקשירת בוילים (דבר ממש נוח. וגם שקיות PVA כמובן בדקתי הכול בבית לשקית יש בעייה היא מנסה לצוף כל הזמן גם אם מחררים לה את הפינות עדיין נלכד אוויר איך ששמתי אותה בפעם שעברה זה לא תקין, צריך להכניס את המשקולת פנימה לכן היא צפה בפעם הקודמת
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה מעולה, גם אני הזמנתי שקיות PVA מהאינטרנט אבל אטומות.. אחלה מוצר  אני לא אהבתי את השקיות הם נמסות מהר מידי ולא שוקעות במידי מכיוון שנלכד בהם אוויר ממש לא נכון, ולגבי האוויר לכן חותכים את הפינות שלהם בכדי שלא היה אוויר יש להם בעיית שקיעה בהחלט כן כאשר אני הכנסתי את הפתיונות אם הקיאק ואתה השתמשתה בשקית אני ראיתי שהשקית לוקח לה זמן לשקוע לא שוקעת טוב. קניתי עכשיו שתי סוגי רשת PVA 25MM לבוילים ו38 לתערובות וגם סרטPVA לקשירת בוילים (דבר ממש נוח. וגם שקיות PVA כמובן בדקתי הכול בבית לשקית יש בעייה היא מנסה לצוף כל הזמן גם אם מחררים לה את הפינות עדיין נלכד אוויר איך ששמתי אותה בפעם שעברה זה לא תקין, צריך להכניס את המשקולת פנימה לכן היא צפה בפעם הקודמת תראה לכל מוצר יש כמובן את היתרונות והחסרונות שלו ברשת היא אפשר להעמיס תערובות מתפוררת דקה מיד כי זה יפול חצי בדרך אבל היא שוקעת טוב ומפזר פיתיון טוב. בשקית אפשר להעמיס מה שבא לך עקרונית כמה שנכנס אבל יש טיפה בעיית ציפה אין מה לעשות לעולם לא תצליח להוציא את כל האוייר ממנה
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נראה מעולה, גם אני הזמנתי שקיות PVA מהאינטרנט אבל אטומות.. אחלה מוצר  אני לא אהבתי את השקיות הם נמסות מהר מידי ולא שוקעות במידי מכיוון שנלכד בהם אוויר ממש לא נכון, ולגבי האוויר לכן חותכים את הפינות שלהם בכדי שלא היה אוויר יש להם בעיית שקיעה בהחלט כן כאשר אני הכנסתי את הפתיונות אם הקיאק ואתה השתמשתה בשקית אני ראיתי שהשקית לוקח לה זמן לשקוע לא שוקעת טוב. קניתי עכשיו שתי סוגי רשת PVA 25MM לבוילים ו38 לתערובות וגם סרטPVA לקשירת בוילים (דבר ממש נוח. וגם שקיות PVA כמובן בדקתי הכול בבית לשקית יש בעייה היא מנסה לצוף כל הזמן גם אם מחררים לה את הפינות עדיין נלכד אוויר איך ששמתי אותה בפעם שעברה זה לא תקין, צריך להכניס את המשקולת פנימה לכן היא צפה בפעם הקודמת תראה לכל מוצר יש כמובן את היתרונות והחסרונות שלו ברשת היא אפשר להעמיס תערובות מתפוררת דקה מיד כי זה יפול חצי בדרך אבל היא שוקעת טוב ומפזר פיתיון טוב. בשקית אפשר להעמיס מה שבא לך עקרונית כמה שנכנס אבל יש טיפה בעיית ציפה אין מה לעשות לעולם לא תצליח להוציא את כל האוייר ממנה נכון אבל עדיין אני מעדיף את השקית 
|
|
|
|
|
מנסיוני, עם שקיות מנוקבות ואטומות, מעדיף את האטומות, ניתן להדק אותן טוב יותר. מבחינת שקיעה, אם מכניסים את העופרת בתוך השקית, אין בעיה. מה שלי מפריע, זה שהשקיות מקטינות משמעותית את מרחק הזריקה.(ניסיתי גם השחלת הריג דרך השקית) עוזר שימוש בשקיות צרות, נניח 6/10 ס"מ. דבר נוסף שאני עושה זה השחלת בוילים או חצאים על חוט פי וי אי או רצועות שאני חותך מהשקיות. (עכשיו הזמנתי סרט פי וי אי  בהצלחה 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מנסיוני, עם שקיות מנוקבות ואטומות, מעדיף את האטומות, ניתן להדק אותן טוב יותר. מבחינת שקיעה, אם מכניסים את העופרת בתוך השקית, אין בעיה. מה שלי מפריע, זה שהשקיות מקטינות משמעותית את מרחק הזריקה.(ניסיתי גם השחלת הריג דרך השקית) עוזר שימוש בשקיות צרות, נניח 6/10 ס"מ. דבר נוסף שאני עושה זה השחלת בוילים או חצאים על חוט פי וי אי או רצועות שאני חותך מהשקיות. (עכשיו הזמנתי סרט פי וי אי  בהצלחה  אכן סרט PVA זה מצוין לחיבור בווילים נוספי על הריג שארכך מתפזרים סביב בויל המטרה. קניתי גם כזה לפני כמה ימים.
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|