MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
חכה זרזור
« ב- : ספטמבר 21, 2011, 16:02:04 PM » |
|
שלום לכל חברי הפורום  נשבר לי טבעת בחכה זרזור ורציתי להחליף בחדש השאלה יש מישהו שיודע איך עושים את זה ?  תודה לכולם ממני מוטי 
|
-------------------------------
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שלום לכל חברי הפורום  נשבר לי טבעת בחכה זרזור ורציתי להחליף בחדש השאלה יש מישהו שיודע איך עושים את זה ?  תודה לכולם ממני מוטי  שלום מוטי איזה מהם sml102;ם
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
באמצע אחי 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
באמצע אחי  מוטי זה טבעת שלוש רגליים
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
באמצע אחי  מוטי זה טבעת שלוש רגליים לא אחי של 2
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
באמצע אחי  מוטי זה טבעת שלוש רגליים לא אחי של 2 אז כך אם בא לך לעשות את זה לבד אתה צריך לקנות את אותה טבעת לקלף בעזרת חום את הטבעת השבורה להכין דבק אפוקסי וחוט בד דק את הטבעת החדשה אתה מישר למקום בדיוק ואז מלפף את החוט על הרגליים של הטבעת ואז מורח על הכול דבק ומסובב בעדינות עד ליבוש אבל עצתי היא לך בדרך כלל כשאתה קונה בחנות את הטבעת החדשה חלק מהשירות הוא להתקין לך אותה
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 21, 2011, 21:38:24 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אבי תודה על התשובה  אצלנו בחניות לוקחים 50 שקל 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
50 שח זה לא רע אך למה לא לעשות לבד  ידיים יש לך יכולות מעל ומעבר {הריג שהכנת פגז} רק טיפ קטן א. לקלף בחום מינימלי לעיתים לא צריך חום ב. לאחר הניקוי הדבק את רגלי הטבעת בדבק 3 שניות {לא חשוב איזה } ולאחר מכן המשך בתהליך. הינינו אח שלו זה נשמע אולי בלגני משהוא אך זו עשיה קלה ויש בה מן העונג {לא כמו העונג לעשות את הזה  אבל גם] יאללה תסיים ותכתוב כמו שרק אתה יודע להסביר
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
50 שח זה לא רע אך למה לא לעשות לבד  ידיים יש לך יכולות מעל ומעבר {הריג שהכנת פגז} רק טיפ קטן א. לקלף בחום מינימלי לעיתים לא צריך חום ב. לאחר הניקוי הדבק את רגלי הטבעת בדבק 3 שניות {לא חשוב איזה } ולאחר מכן המשך בתהליך. הינינו אח שלו זה נשמע אולי בלגני משהוא אך זו עשיה קלה ויש בה מן העונג {לא כמו העונג לעשות את הזה  אבל גם] יאללה תסיים ותכתוב כמו שרק אתה יודע להסביר תודה יצחק הדבק את רגלי הטבעת בדבק 3 שניות אחלה לא חשבתי על זה
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 21, 2011, 18:58:02 PM על ידי motim
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם אתה שואל לדעתי, טבעת+חוט קשירה+דבק+אפוקסי+לכה+עבודה+זמן+עצבים+רמת גימור= אולי שווה את ה-50 ש"ח... ייתכן שזה קצת יקר וששווה לקחת את החכה לחנות אחרת באזור פחות פרובינציאלי ועם קצת יותר תחרות שמורידה מחירים אם אתה כבר על הדרך ובכיוון אבל בגדול,אם זה קרוב אליך,חבל על כאב הראש והטירטור. מצד שני, אם אתה בקטע של לתקן בעצמך,אני מציע לך לפתוח דיון בנושא החלפת הטבעת בפורום "עשה זאת בעצמך" ובליווי תמונות ואני בטוח שתקבל הסברים מצויינים על כמה וכמה שיטות ודרכים שחברים כאן מיישמים בעצמם 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אם אתה שואל לדעתי, טבעת+חוט קשירה+דבק+אפוקסי+לכה+עבודה+זמן+עצבים+רמת גימור= אולי שווה את ה-50 ש"ח... ייתכן שזה קצת יקר וששווה לקחת את החכה לחנות אחרת באזור פחות פרובינציאלי ועם קצת יותר תחרות שמורידה מחירים אם אתה כבר על הדרך ובכיוון אבל בגדול,אם זה קרוב אליך,חבל על כאב הראש והטירטור. מצד שני, אם אתה בקטע של לתקן בעצמך,אני מציע לך לפתוח דיון בנושא החלפת הטבעת בפורום "עשה זאת בעצמך" ובליווי תמונות ואני בטוח שתקבל הסברים מצויינים על כמה וכמה שיטות ודרכים שחברים כאן מיישמים בעצמם  תודה גיא נראה מה אני יעשה אבל לנסות לא מזיק 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם אתה שואל לדעתי, טבעת+חוט קשירה+דבק+אפוקסי+לכה+עבודה+זמן+עצבים+רמת גימור= אולי שווה את ה-50 ש"ח... ייתכן שזה קצת יקר וששווה לקחת את החכה לחנות אחרת באזור פחות פרובינציאלי ועם קצת יותר תחרות שמורידה מחירים אם אתה כבר על הדרך ובכיוון אבל בגדול,אם זה קרוב אליך,חבל על כאב הראש והטירטור. מצד שני, אם אתה בקטע של לתקן בעצמך,אני מציע לך לפתוח דיון בנושא החלפת הטבעת בפורום "עשה זאת בעצמך" ובליווי תמונות ואני בטוח שתקבל הסברים מצויינים על כמה וכמה שיטות ודרכים שחברים כאן מיישמים בעצמם  תודה גיא נראה מה אני יעשה אבל לנסות לא מזיק  מצויין  אני גם אוהב לנסות אבל רציתי שזה יבוא ממך ולא ממני  מחכה לפתיחת דיון עם תמונות בפורום "עשה זאת בעצמך" 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מצויין  אני גם אוהב לנסות אבל רציתי שזה יבוא ממך ולא ממני  מחכה לפתיחת דיון עם תמונות בפורום "עשה זאת בעצמך"  [/quote] אין בעיה סגור ננסה ונראה מה יצא מזה 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
מצויין  אני גם אוהב לנסות אבל רציתי שזה יבוא ממך ולא ממני  מחכה לפתיחת דיון עם תמונות בפורום "עשה זאת בעצמך"  אין בעיה סגור ננסה ונראה מה יצא מזה  [/quote] מוטי ידידי היקר ערב טוב  כל היום לא היה לנו חשמל בעבודה  ולכן נאלצתי לענות לך דרך הסולולרי  לא הכי נוח שבעולם  ועד שאני כותב לך משהוא נכנסת שיחה ואני צריך לכתוב הכול מחדש  אם תחליט לנסות בעצמך אשמח לעזור לך יש לך את המספר שלי תרגיש חופשי להתקשר 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אבי תודה טלפון שלך יש לי אני יהיה איתך בקשר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »