פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   מחפש לקנייה\למכירה כל רולר גדול .. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחפש לקנייה\למכירה כל רולר גדול .. (נקרא 3123 פעמים) |
הדפסה |
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים, מצאתי במחסן חכה ארוכה וכבדה, סביבות ה4 מטר ומשקלי זריקה מעל 100 גרם.. פשוט נמחקו ממנה כל הפרטים ו2 טבעות שבורות - את הטבעות החלפתי, אבל המקל עצמו לא משהו, אבל בכל זאת אני רוצה לשדך לו רולר ולקחת אותו איתי לדיג לפעמים ואולי גם לים לעיתים רחוקות.. ואני לא רוצה להשקיע כסף ברולר חדש כי זה מקל ישן ורולר יד שנייה או כל רולר ישן יספיק .. ואין לי אפשרות עכשיו להשקיע כסף בציוד חדש אז רציתי לשאול אם יש מישהו שמוכר בזול רולר כלשהוא, מעל מידה 5,000 .. שיתאים לי לחכה.. כמה שיותר גדול יותר טוב אני מעפולה אגב, מס' 0546962219 .. ערב טוב חברים 
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יש לי רולר של TICA חדש עם חוט בד עליו גודל 8000 דבר איתי 0525634104- מומי
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 06, 2013, 19:40:21 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעניין איזה מפלצת אני יתפוס עם זה 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא? 
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש לי רולר של אוקומה מדגם אקוואדור 7035 מגרפיט שעשה קילומטרז' בים כמו מונית בניו יורק... צריך שימון ואולי החלפה של דסקית קלאץ' או שתיים במקרה הכי גרוע אבל לפי מה שאתה מתאר לגבי החכה שמצאת, נראה שהם יהיו שידוך טוב  אם אתה רוצה, הוא שלך... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא?   אותה הצעה של גיאצוק  רק עם לונה 8000 והיא הייתה מונית בפלורידה (ראתה דגים  )
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא?   אותה הצעה של גיאצוק  רק עם לונה 8000 והיא הייתה מונית בפלורידה (ראתה דגים  ) לונה או לגונה ? אם זה לונה, תביא לי אותה ואני אתן למישה את האקוואדור... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא?   אותה הצעה של גיאצוק  רק עם לונה 8000 והיא הייתה מונית בפלורידה (ראתה דגים  ) לונה או לגונה ? אם זה לונה, תביא לי אותה ואני אתן למישה את האקוואדור...  אכן אותו פריט היסטורי, גיא וקיבלת  עכשיו אתה חייב לבקר את המשפחה בקרוב
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא?   אותה הצעה של גיאצוק  רק עם לונה 8000 והיא הייתה מונית בפלורידה (ראתה דגים  ) לונה או לגונה ? אם זה לונה, תביא לי אותה ואני אתן למישה את האקוואדור...  ככה גיא הא ?  חחח אני אשמח לקבל את האקוואדור, תביא לי בהזדמנות כשניפגש! תודה רבה י'תותח 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא?   אותה הצעה של גיאצוק  רק עם לונה 8000 והיא הייתה מונית בפלורידה (ראתה דגים  ) לונה או לגונה ? אם זה לונה, תביא לי אותה ואני אתן למישה את האקוואדור...  ככה גיא הא ?  חחח אני אשמח לקבל את האקוואדור, תביא לי בהזדמנות כשניפגש! תודה רבה י'תותח  איזה כיף ב- ISF 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא?   אותה הצעה של גיאצוק  רק עם לונה 8000 והיא הייתה מונית בפלורידה (ראתה דגים  ) לונה או לגונה ? אם זה לונה, תביא לי אותה ואני אתן למישה את האקוואדור...  ככה גיא הא ?  חחח אני אשמח לקבל את האקוואדור, תביא לי בהזדמנות כשניפגש! תודה רבה י'תותח  איזה כיף ב- ISF  באמת שמדהים פה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא?   אותה הצעה של גיאצוק  רק עם לונה 8000 והיא הייתה מונית בפלורידה (ראתה דגים  ) לונה או לגונה ? אם זה לונה, תביא לי אותה ואני אתן למישה את האקוואדור...  אכן אותו פריט היסטורי, גיא וקיבלת  עכשיו אתה חייב לבקר את המשפחה בקרוב אני צוחק  הלונה הוא אכן אחד הרולרים שתמיד קרצו לי אבל יש לי מספיק רולרים ואם היא תעזור למישה, אני האחרון שאעמוד ביניהם  מישה, נראה לי שהתארגנת על שני רולרים 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא?   אותה הצעה של גיאצוק  רק עם לונה 8000 והיא הייתה מונית בפלורידה (ראתה דגים  ) לונה או לגונה ? אם זה לונה, תביא לי אותה ואני אתן למישה את האקוואדור...  אכן אותו פריט היסטורי, גיא וקיבלת  עכשיו אתה חייב לבקר את המשפחה בקרוב אני צוחק  הלונה הוא אכן אחד הרולרים שתמיד קרצו לי אבל יש לי מספיק רולרים ואם היא תעזור למישה, אני האחרון שאעמוד ביניהם  מישה, נראה לי שהתארגנת על שני רולרים   מישה מסרים 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנדרי זה ציוד לטלוויזיות לא?   אותה הצעה של גיאצוק  רק עם לונה 8000 והיא הייתה מונית בפלורידה (ראתה דגים  ) לונה או לגונה ? אם זה לונה, תביא לי אותה ואני אתן למישה את האקוואדור...  אכן אותו פריט היסטורי, גיא וקיבלת  עכשיו אתה חייב לבקר את המשפחה בקרוב אני צוחק  הלונה הוא אכן אחד הרולרים שתמיד קרצו לי אבל יש לי מספיק רולרים ואם היא תעזור למישה, אני האחרון שאעמוד ביניהם  מישה, נראה לי שהתארגנת על שני רולרים  אם הוא קרץ לך אז תקח אותו, מה אני יעשה עם 2 רולרים? חחח זה יותר מידי לחכה הזאת לא מגיע לה כאלה פרסים  וחוץ מזה האקוואדור ממש נשמע שידוך משמיים לחכה שלי עם התקלות חחח 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2