תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
20/9/2011 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
09:00 | ניקל בינוני - vibe של strike pro | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | 1.17 קילו |
09:05 | ניקל בינוני - vibe של strike pro | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | 1.08 קילו |
09:20 | ניקל בינוני - vibe של strike pro | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | עוד די הרבה בכל הגדלים ששוחררו |
הדו"ח:
את החיבה שלנו לז'ירז'ור בנהר הירדן לא ניתן להסתיר.....
השנה מאילוצים שונים לא יצא לנו לבקר בירדן בעונה החמה ,גם יציאה מאוחרת יותר נדחתה פעם אחר פעם עד שהחלטנו שמספיק ,אומנם כבר יולי ,אוגוסט מאחורינו ומנסיוננו האישי אלה החודשים המענינים יותר ,אנחנו מחליטים בספונטניות שחייבים ללכת פעם אחת בשביל הנשמה!!

אורזים את הפקלעות וב-04:00 אנחנו יוצאים מהמרכז צפונה ,הגעה קצת אחרי הזריחה ,התערגנות מהירה ואנחנו במים.
מתחילים לעבור במקומות הרגילים אבל אין סימן לביניות

עד 09:00 אנחנו מתיבשים כהוגן עד שמגיעים לגשר אריק החדש אבל הישן והטוב מבחינתנו ,מזהים את אזור מרבצם של הביניות והחגיגה מתחילה ,דג ראשון 1.117 קילו ,שני 1.08 קילו ,אחלה התחלה וגם ההמשך לא רע ,אומנם יוצאות יותר קטנות אבל בקצב

לאחר 40 דקות של אקשן אני מקבל עוד תקיפה, נעילה והבינית לא מרגישה מרשימה במיוחד ,אך כאשר היא מגיעה קרוב אלי היא פותחת מבערים במלוא העוצמה ,הסטלה 1000 שלי פשוט צורחת והיא רצה לבור ממש מתחת לרגליים שלי כאשר המקל בתוך המים ,עדין לא יצא לי הרגיש עוצמה כזאת!!!!

לרוע מזלי 4-5 שניות של קלאץ צורח מסתיימים בקריעת החוט ובשברון לב

מה לעשות ,היתה בהמה כנראה אבל היא גברה עלי......הפעם

לאט ,לאט העינינים נרגעים אבל אנחנו מרוצים עד הגג ,היה תענוג.
הדמויי היחיד שעבד היום היה דמויי VIBE של סטרייק פרו ,הצבע לא היה חשוב ,זה יותר הוויבראציה שהוא יוצר במים העכורים.
כל הביניות שוחררו.
עד הפעם הבאה חברים.......
http://www.youtube.com/user/trolos22?feature=mhee#p/a/u/0/tzoVuZUjlrs