|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים עברה קצת יותר משנה... שניתנה לי ההזדמנות להצטרף לצוות המיוחד שמוביל את האתר  ועברנו כברת דרך לא קצרה ביחד ....ומפגשים ותחרויות וכ"ו.....  והיה לי הכבוד והעונג להיות חלק מצוות ההנהלה שעשתה הכל כדי שלחברים כאן יהיה בית חם שכיף להיות בו...  מזה זמן שאני טרוד בענייני האישיים ומאחר ואני לא יוכל להשקיע את כל כולי לטובת הפורום....  אני נאלץ להודיע על פרישתי מתפקיד מנהל פורום ב "על החוף"  אז זה הזמן לומר תודה לחבריי לניהול על האמון.... ושעזרו ותמכו בי לכל אורך הדרך  וגם לכם חברים יקרים תודה ענקית מכל הלב  אני בטוח שצוות ההנהלה ימשיך להשקיע למנף ולהביא את האתר לשיאים חדשים יותר....  shay 38  נ.ב אני אמשיך כרגיל כחבר פורום מן המניין ותמיד איהיה מוכן לעזור לכולם !!! 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 28, 2013, 14:14:35 PM על ידי shay 38
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
תודה ענקית לך על מה שנתת פורום מלא עניין ומבוקר על ידך למניעת חריגות ו ה ע י ק ר שכול העניינים שמטרידים את מנוחתך ייחלפו מן העולם
שתהיה עדנה שקט ושלווה בחייך
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
שי נשאר רק להגיד תודה על התקופה הניהול שלך ותודה על כל העזרה ותודה על זה שיצא לי להכיר חבר כמוך, תודה. בהצלחה בהמשך ורק בריאות!!!
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שייקה אתה כבר חסר.... תיהנה מהשקט ומהבית שיצרת פה... מעכשיו אתה יכול להתחיל לנצח בתחרויות  מקווה לראות אותך פה והרבה!
|
|
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
שי בהצלחה בכל אשר תפנה ולהתראות בחוף 
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מה איכפת עם אתה מנהל או לא העיקר שאתה כאן  בהצלחה בהמשך הדרך 
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
מה מי איך מתי? לא אמרת מילה יום חמישי. שייקה בכל מקרה עם צבע כחול או בלי אני אוהב אותך.
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
היית ונשארת חבר
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
במילא לא עושים כלום בניהול אז בוא לצד שכן עושה  עושה רעש, עושה בלאגן, עושה חיים, עושה שטויות, עושה ביד שניה, וגם בראשונה, עושה את עצמו דג, ובקיצור, אלינו  תודה על התקופה שלקחת את המושכות בניהול ובתקווה שהחופש יעשה לך רק טוב, בחברות, צ'וק 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
כיפק לשי.. היי!!! כיפק לשי.. היי!!! כיפק לשי.. היי!! היי!! היי!!!! הרבה בריאות והרבה ששון בעיקר  רק אל תפסיק עם הסיפורים כן, והבדיחות, זה לא קשור 
|
|
|
|
|
|
|
שי אחי תודה על כל התרומה שלך לאתר ולחברים. אתה איש יקר וחבר טוב שהכרתי בזכות הפורום הזה אוהב אותך אח יקר מאחל לך הצלחה בכל אשר תפנה .
|
|
|
|
|
|
OXYGENE
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
45
|
|
שי תודה ענקית לך על הידע הנרחב שהענקתה לכול מי שרצה וביקש תודה על החוויות הנהדרות שהיו איתך ובטוח עוד נפגש הרבה אומנם לא תנהל יותר את הפורום אבל תישאר תמיד חבר
אזזז בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שייקה, חבר יקר ושותף לדרך, כאן היה ויישאר הבית שלך, מתת המון ויש לך חלק גדול בהובלת והבאת הפורום לאן שהגיע- והוא הגיע מאוד גבוה, אז בשם כל חברי הפורום - תודה על כל מה שנתת...  מאמין שימשיך להיות לך חלק בחיזוק וקידום הפורום- ושתמשיך להיות בשר מבשרו של הפורום... עם או בלי "הצבע הכחול"- תמיד תמשיך להיות חלק מהלב של הפורום ותהיה בלבנו תמיד... תחסר לנו בחדר ובצוות הניהול, אך ממילא אתה ממשיך להיות חלק בלתי נפרד מאיתנו - משפחת ISF... בטוח שככה מרגישים כולם.... אוהבים אותך 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי תודה על הכל שמור על עצמך ותדאג לעצמך וחסר לך שתעלם לנו עם הבדיחות והסיפורים
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
שייקה אתה אחד מאבני הייסוד של הפורום ותמיד תישאר ותיזכר כאחד כזה. אוהבים אותך  מקווה שהעניינים האישיים שמטרידים אותך ייגמרו מהר ותחזור עם ראש נקיא ובריא.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|