הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
פשש אהבתי..אני אוהב לקרוא דוחות שלך י'מאמון!
אפשר לדעת מיקום מדוייק של תפיסת הלברקים?
כמו ששמת לב בדוח מדובר על נקודה עם סלעים ושאר החוף באורך 3-5 קילומטר אולי חול נטו אין לי בעיה עם מיקום מדוייק פשוט בקטע חוף זה ..זה כמעט ובלתי אפשרי חובה להכיר אותם סלעים בים צלול ושקט כי בים גלי אין מצב לאתר !!
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
תהיה בריא איש , לרגע חשבתי להתייאש לגמרי מהדייג אבל מסתבר שיש הרבה מידע שאני עדיין חסר בו שבטוח ישפר את אחוזי התפיסות. פיניתי לעצמי קצת זמן לעבור על הדוחות שלך כי כל דו"ח זה בית ספר לדייג. איזה מקצוענות וטוב לדעת שיש בפורום תותחים שיעזרו לנו להשתפר ולהתקדם.
הדו"ח הבא שלי מוקדש לך.
בכיף איש 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אייל מימון
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם חבר בפורום שלכם כמה חודשים לאחר שקראתי בחודשים האלו הרבה דוחות במיוחד של מאמון בהחלט מומחה ברמה יחודית ומעבר לזה לב ענקי לא פשוט בכלל כל הידע ובמיוחד השיתוף האין סופי במידע שהצטבר אצלך חברים זכיתם אין הרבה דברים כאלו שיתוף בסבלנות עם תשובות מפורטות בהחלט אוניברסיטה לדייג הרבה תודה מאמון השכלתי רבות , בגיזרת הדרום נרגעו הדניסים אחרי שלושה ארבעה ימים מתכוון לנסות את השיטות שלך ולדווח שוב תודה איש יקר עבודה מדהימה וסבלנות אין סופית
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד מייסטרו על התושייה והתפיסות היפות. מחכים ליציאה איתך אני והדוקטור:)
זה צריך ליהיות מעניין... המורה, הדוקטור והפרופסור.
|
|
|
|
הדג כריש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמו ששמת לב בדוח מדובר על נקודה עם סלעים ושאר החוף באורך 3-5 קילומטר אולי חול נטו אין לי בעיה עם מיקום מדוייק פשוט בקטע חוף זה ..זה כמעט ובלתי אפשרי חובה להכיר אותם סלעים בים צלול ושקט כי בים גלי אין מצב לאתר !! אוקיי.. ושאלה אחרונה: הלברקים נתפסו בחוף של גבעת אולגה?
|
שרוף על דיג
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שלום לכולם חבר בפורום שלכם כמה חודשים לאחר שקראתי בחודשים האלו הרבה דוחות במיוחד של מאמון בהחלט מומחה ברמה יחודית ומעבר לזה לב ענקי לא פשוט בכלל כל הידע ובמיוחד השיתוף האין סופי במידע שהצטבר אצלך חברים זכיתם אין הרבה דברים כאלו שיתוף בסבלנות עם תשובות מפורטות בהחלט אוניברסיטה לדייג הרבה תודה מאמון השכלתי רבות , בגיזרת הדרום נרגעו הדניסים אחרי שלושה ארבעה ימים מתכוון לנסות את השיטות שלך ולדווח שוב תודה איש יקר עבודה מדהימה וסבלנות אין סופית
שלום גם לך אייל, וברוך המצטרף אל שורת הכותבים...  אגב אייל תיקון קטן, מרגע שכתבת את תגובתך הרביעית, אמור מעתה לא "פורום שלכם" אלא "פורום שלנו"... 
|
|
|
|
+MORAN
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל מילה מיותרת אליפות עולם!!! מאמון אולי תוכל לפרט מעט לגבי שיטת העבודה עם הפופר? השפרצות ??הרצה מהירה על המים...  מהירות יחסית גבוהה והשפרצות מסודרות ללא הפסקה עד הרגע האחרון בזיהוי רדיפה שומר על הקצב ולא מאט בכלל ..לפעמים אפילו מגביר את הקצב זה פשוט משגע אותם יותר מדי פעם ועם הטיית המקל כלפי מטה והצידה משקיע את הפופר וזה יוצר עוד בועות מתחת למים ממש תודה באמת אנציקלופדיה של דייג!!!
|
עומרי אוקנין הוא הבלתי יאמן
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
כמו ששמת לב בדוח מדובר על נקודה עם סלעים ושאר החוף באורך 3-5 קילומטר אולי חול נטו אין לי בעיה עם מיקום מדוייק פשוט בקטע חוף זה ..זה כמעט ובלתי אפשרי חובה להכיר אותם סלעים בים צלול ושקט כי בים גלי אין מצב לאתר !! אוקיי.. ושאלה אחרונה: הלברקים נתפסו בחוף של גבעת אולגה? לא הפעם !! הפעם גם הלברקים וגם הבניסים נתפסו במעגן מיכאל כל החוף חולי לגמרי ויש כמה קטעים בודדים עם סלע בתוך המים וכל הסביב זה חול קטעים אלה קשה מאד לכוון מכיוון שחובה להכיר איפה בדיוק ואין שום סימן מהחוף ( הכל חולי נטו ) בשביל לזהות את מיקום הסלעים חובה ללכת עם הרכב לאורך החוף ולפי הצבע של המים מזהים את הנקודה ...כאן צריך לאלתר ולסמן בסימן כלשהו אחרת לא תוכל לחזור לאותה נקודה כשהים גלי !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
שלום גם לך אייל, וברוך המצטרף אל שורת הכותבים...  אגב אייל תיקון קטן, מרגע שכתבת את תגובתך הרביעית, אמור מעתה לא "פורום שלכם" אלא "פורום שלנו"...  בכיף אייל ..וכמו שרשם רפי..אתה כבר בן בית 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אייל מימון
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון ורפי תודה רבה ברוכים הנמצאים שמח על קבלת הפנים החמה אומנם אני מהדרום ואתם מהצפון אבל אם אי פעם אתם בסביבה הקפה עליי תודה
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מאמון ורפי תודה רבה ברוכים הנמצאים שמח על קבלת הפנים החמה אומנם אני מהדרום ואתם מהצפון אבל אם אי פעם אתם בסביבה הקפה עליי תודה
הפורום בנוי פסיפס ...צפון..מרכז ..דרום  גם אם לא נגיע במיוחד בטוח עוד נגיע לאיזה מפגש בדרום ...בכיף איש 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לברקים זה שינוי מרענן  כרגיל, אין אפס  באים לדוג ולא להסתכל על הים 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
באים לדוג ולא להסתכל על הים  [/quote]
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
כול הכבוד כבוד על הלאברקים............. 
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »