תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
24/1/2013 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:

מעודדים מתוצאות הדייג שלי ביומיים האחרונים, שני ילדיי האהובים לוחצים לצאת לים גם היום,למרות נסינותיי הכושלים להתחמק באלגנטיות, הם מתעקשים ובסוף אני נכנע.
שעה 13:30 אנחנו בים -שדות ים - מתארגן ליום מאתגר עם ילדיי על החוף. ידעתי שאני לא הולך לדוג אלא להכין את הציוד והפתיון ולהקל עליהם את המלאכה. האמת ציפיתי שהם יתפסו להם כמה דגים, העיקר החוויה והכיף של להיות בסביבתו של הענק האינסופי הקסום - הים.
התחלה צולעת - כמה נסיונות כושלים ולבסוף יוצא לו דג אחד והילד מאושר עם אינסוף. אחר כך הזירה מתחממת, הילד השני מוציא עוד זוג ואחר כך הם מתחילים להוציא שלשות. אני בקושי מספיק לסדר להם פתיונות על הקרסים ולהכניס את השלל שהם מביאים לסיידנית. עוזר ראשי לשני דייגים שלא נותנים לי מנוחה.
הכיף הזה ממשיך לו עד השעה 17:00 כאשר הסיידנית כבר מלאה עד אפס מקום וכבר מחשיך- חייבים לחזור הביתה. הפעם אני מתעקש למרות שהם לא רוצים להיפרד מהים.
15.5 קילו דניסים על המשקל והילדים מאוד מאושרים - אגב יצאו להם גדלים יפם ומרשימים מאוד!!!! לא מפסיק לחלק לדייגים הצעירים קומפלמנטים עד שמגיעים הביתה!!! מקווה שאחרי יום כזה הם כבר ילכו לישון מוקדם פעם אחת.
מצורף תמונות וסרטון.