פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לבן סוס ,אירדי סוס ואדום מתוק ויש שחרורים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: לבן סוס ,אירדי סוס ואדום מתוק ויש שחרורים (נקרא 4418 פעמים) |
הדפסה |
|
|
כל הכבוד סידס אחלה דגים ודוח יפה  איך שעלה אצלי הראשון קובי ישר אמר לשחרר [אחר כך גם הוא תפס ושיחרר (על מה אתם מדברים ? זה לא נשמע טוב  ) יאללה איש בהצלחה בבאות 
|
-------------------------------
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
|
סחטיין סידסון, איזה דוח מפנק, לא זוכר דוח שכל אנשי הצוות חזרו עם חיוך ותמונות של דגים. אז על החיוכים שאתה גורם לאנשים בסירה כבר כולם יודעים. צריך להגיד מילה טובה גם על ההדבקות ממך בחיידק הגיג לייט וההצלחות שבאות מיד אין מה להגיד סקיפר אמיתי 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
כל הכבוד על הלוקוס הלבן!!!!
לוקוס לבן תמיד מעלה בי זכרונות הכי יפים ומזכיר לי את הלהט האדיר בשנייה שאתה כבר בטוח שזה לוקוס לבן כאשר אתה רואה אותו צף לו בתדהמה על פני המים מטרים ספורים מהסירה, איזה חוויה!!!!
עבודה יפה ודוח יפה ואיך לומר, מעניין ומאתגר.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אחד הדוחות שקראתי לא בגלל הדגים או המיקצועיות של הדייגים (שנייהם קיימים ובשפע  ) אלה בגלל הספורטיביות בה הוא נכתב , והיכולת העצומה לבוא לקראת האחר בלב שלם ובשמחה אמיתית נהנתי מאוד לקרוא את הכובע הורדתי כבר בסיום הקריאה ... 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה אני אגיד לך סידס, הפתעת אותי  לקחת את הנושא לכיוון הנכון והתייחסת למסר ולא לצורה שהוא הועבר וחוץ משאפו אחד גדול, אין הרבה מה להוסיף  צריך אומץ לנסות משהו חדש ואני יותר משמח לשמוע שזה אפילו מצא חן בעיניך כי מממה שנהנים דואגים לעשות עוד. עושים עוד ואחרים רואים, אחרים רואים וזה הופך לטרנד ומה יותר טוב במלהיות בין החלוצים ולתת דוגמה אישית  מקווה שזה יחזור אליך ובגדול! מגיע לך 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
boaz47
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
דג ארז
|
"אם אני לא בים אני לא קיים" חבר פורום 
מנותקגיל:
56
|
|
איזה דוח צבעוני. מברוק על התפיסות מלך הלייט
|
דג ארז
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
סידס אומנם באיחור אבל אף פעם לא מאוחר מידיי..... דו"ח פצצה אחלה עקיצה ליפני העבודה פשוט אלופים גם תפיסות יפות וגם שיחרורים שיהיה המון הצלחה בבאות ותמסור ליוחי שהו מקצוען 
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
|
סידס אומנם באיחור אבל אף פעם לא מאוחר מידיי..... דו"ח פצצה אחלה עקיצה ליפני העבודה פשוט אלופים גם תפיסות יפות וגם שיחרורים שיהיה המון הצלחה בבאות ותמסור ליוחי שהו מקצוען  תודה גבר 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סידס והחברה יופי של דגים  שרק ימישך לכם ככה ותשמרו על עצמכם 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
יוחי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואלה סידס המתוק הזמר של הפורום איתך לצאת חוויה מכל הבחינות וגם זמר בחסד וגם דייג גדול כן ירבו התפיסות ממתין לצאת איתך בסי בוס יוחי
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
ערן אתה אלוףף כל הכבודדד יופי של דגים יופי של תפיסות
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ערן אתה אלוףף כל הכבודדד יופי של דגים יופי של תפיסות
כל מילה בסלע אכן הבן אדם אלוף!!!!!!!  סחטיין על השיחרורים והדוח היפה וה  תמשיך לתת בראש וספק כאלו דוחות מעניינים ועם שלל דגים סוסים  אין ספק שנהנתי לקרוא את הדוח  במילה אחת שאפו 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]