andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נו זה עם המקלות החדשים שחכת איך קוראים לו 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שאפו לכורדי, ראיתי בפייס את התמונות , מחכה לדו"ח 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה בטח מהתערובת המיוחדת שהוא קיבל ועירבב בפידר...  כול החומרים הטובים באדיבות הממשלה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
שיא חדש , הכורדי הגיע לכינרת בלי אנדריי או צור
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
לי לא נראה לפי התמונות שהכורדי שבר את השיא אלה ניקולאי (אם אני לא טועה) אבל הכול יכול להיות אשליה
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|

|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לי לא נראה לפי התמונות שהכורדי שבר את השיא אלה ניקולאי (אם אני לא טועה) אבל הכול יכול להיות אשליה
הדג של איתמר נתפס רגע לפני שהיה צריך להגיע לעבודה הדג מאפסן בתוך שק רשת בתוך המים וממתין עד שהכורדי יסים לעבות ויחזור להצתלם איתו ואז לשחרר בינתים החברה שומרים על הדג והציוד סיפור כזה יכול לקרות רק לכורדי 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
ניחוש שלי כורדי 14 קילו 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
הדג של איתמר נתפס רגע לפני שהיה צריך להגיע לעבודה הדג מאפסן בתוך שק רשת בתוך המים וממתין עד שהכורדי יסים לעבות ויחזור להצתלם איתו ואז לשחרר בינתים החברה שומרים על הדג והציוד סיפור כזה יכול לקרות רק לכורדי  אהה חחח טוב
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|

|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מחברים כמו שצור אמר אני עכשיו חזרתי לכאן עד שבת מחר נצלם את הדג בבוקר טושקאן תפסתי את הדג חצי שעה לפני שהייתי צריך לחזור איך שהוצאתי אותו הגיעו לאסוף אותי אז שמתי אותו בשק וחזרתי היום אחרי העבודה 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מחברים כמו שצור אמר אני עכשיו חזרתי לכאן עד שבת מחר נצלם את הדג בבוקר טושקאן תפסתי את הדג חצי שעה לפני שהייתי צריך לחזור איך שהוצאתי אותו הגיעו לאסוף אותי אז שמתי אותו בשק וחזרתי היום אחרי העבודה 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
מחברים כמו שצור אמר אני עכשיו חזרתי לכאן עד שבת מחר נצלם את הדג בבוקר טושקאן תפסתי את הדג חצי שעה לפני שהייתי צריך לחזור איך שהוצאתי אותו הגיעו לאסוף אותי אז שמתי אותו בשק וחזרתי היום אחרי העבודה  אוקיי אני כבר מת לדעת את המשקל
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מחברים כמו שצור אמר אני עכשיו חזרתי לכאן עד שבת מחר נצלם את הדג בבוקר טושקאן תפסתי את הדג חצי שעה לפני שהייתי צריך לחזור איך שהוצאתי אותו הגיעו לאסוף אותי אז שמתי אותו בשק וחזרתי היום אחרי העבודה  אוקיי אני כבר מת לדעת את המשקל אין תמונה על המשקל אבל הדג נשקל 14 קילו, אנחנו בדייג עדיין וכל רבע שעה יש דג הרגע הוצאנו ארבע אנשים בייחד אני אחד של 6 קילו עוד אחד של 5 ובורי של 3 קילו ועוד קרפיון של 2 קילו מחר יעלה דוח מסודר עם כל הדגים כל התמונות וכל ההסברים בינתיים אני זזתי אין לי בטרייה בלפטופ 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|