פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   . |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: . (נקרא 3156 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
.
« ב- : ינואר 23, 2013, 18:52:02 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 23/1/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - גמברי נקבה | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 7+- |
הדו"ח:.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 23:20:08 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
|
.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 23:20:22 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אילן
הכנסת ורוד לממשק שהיה צבוע כסף לאחרונה
הפלמידה נראית פצצה - מתקון יתקבל בחיבה יתרה.
הפלמידה נתפסה בפתיונות?
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
דוח יפה  העברת את החוויה במלואה  איזה ציוד השתמשת !! סחתין איש  בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לידה של טונית, ליגה של פייט היא נותנת!!  לא היו היום רוחות שהפכו את הים?
|
|
|
|
|
.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 23:20:56 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כיף לתפוס את הדג הזה נותן תענוג של פייט למה לא עובד עם קלאץ פתוח במידה מסויימת?
|
|
|
|
|
כיף לתפוס את הדג הזה נותן תענוג של פייט למה לא עובד עם קלאץ פתוח במידה מסויימת?
עשיתי טעות , sml_bang;ויצאתי מי זה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אילן, הדוח כרגיל נפלא- גם ללא אייקונים... תפיסה יפה מאוד- ואכן דג שנותן פייט מדהים.... נדיר שנתפס בפתיון, התמונות מלמדות על ארוחה מלכותית... ושוב חסר לי משהו כדי שהדוח יהיה מושלם, אתה כבר יודע...  הוספת הנתונים ליומן הדיג- סוג דג וסוג פתיון... תקן גם את המיקום- לדעתי לחצת בטעות על "מרכז " -ואם זעפרני בתמונה זה גיזרת עכו...
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אילן  נראה שהדרמת למרכז  יופי של דוח .להבא הזהר קלא צצצצצצצ
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
גל הים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
אחלה דוח וכול הכבוד 
|
|
|
|
|
זעפרני אלוף בפלמידה על מחבת השף  סחתיין 
|
|
|
|
|
אילן  נראה שהדרמת למרכז  יופי של דוח .להבא הזהר קלא צצצצצצצ הרוח לקחה אותי  הפיתיונות גמברי נקבה עומק 20 ונבלה אכלה/טרפה למטה!!!!! מיקום : סלע זפרני
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 24, 2013, 21:56:38 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
|
אילן, הדוח כרגיל נפלא- גם ללא אייקונים... תפיסה יפה מאוד- ואכן דג שנותן פייט מדהים.... נדיר שנתפס בפתיון, התמונות מלמדות על ארוחה מלכותית... ושוב חסר לי משהו כדי שהדוח יהיה מושלם, אתה כבר יודע...  הוספת הנתונים ליומן הדיג- סוג דג וסוג פתיון... תקן גם את המיקום- לדעתי לחצת בטעות על "מרכז " -ואם זעפרני בתמונה זה גיזרת עכו... רפי אין במיקום סלע זפרני  לגבי התפיסות היה מלא מולים,פרידות קטנות גרבידות,ועוד אז להוציא דו"ח עליהם ...אין לי כוח אני מדווח רק עם יש משהוא שהוא משמעותי שכופף את המקל... מיקום בבויות במפרץ פיתיון-אני עובד רק עם גמברי נקבה אדום או קריסטל=100 אחוז אכילות!!!!שונא קלמרי וסבידה ותולעים מגעילות יש דוגמה בתמונה או תבקשו מהסוחרים בעכו....הם כבר יודעים ומכירים את הסיפור שלי(יש כאלה ששומרים לי בצד כי אין הרבה!!)
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 24, 2013, 22:03:18 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אילן, הדוח כרגיל נפלא- גם ללא אייקונים... תפיסה יפה מאוד- ואכן דג שנותן פייט מדהים.... נדיר שנתפס בפתיון, התמונות מלמדות על ארוחה מלכותית... ושוב חסר לי משהו כדי שהדוח יהיה מושלם, אתה כבר יודע...  הוספת הנתונים ליומן הדיג- סוג דג וסוג פתיון... תקן גם את המיקום- לדעתי לחצת בטעות על "מרכז " -ואם זעפרני בתמונה זה גיזרת עכו... רפי אין במיקום סלע זפרני  לגבי התפיסות היה מלא מולים,פרידות קטנות גרבידות,ועוד אז להוציא דו"ח עליהם ...אין לי כוח אני מדווח רק עם יש משהוא שהוא משמעותי שכופף את המקל... מיקום בבויות במפרץ פיתיון-אני עובד רק עם גמברי נקבה אדום או קריסטל=100 אחוז אכילות!!!!שונא קלמרי וסבידה ותולעים מגעילות יש דוגמה בתמונה או תבקשו מהסוחרים בעכו....הם כבר יודעים ומכירים את הסיפור שלי(יש כאלה ששומרים לי בצד כי אין הרבה!!) כל מפרץ חיפה הוא סלע זעפרני.... הבחור מכיר את המפרץ כמו את כף ידו.... מה שהיה חסר לי זה לא המולים ושאר דרדסים- אלא נתוני היומן שבינתיים מילאת...  וגם תיקנת את המיקום  אגב, מידע על מולים זה ממש לא זוטות, יש הרבה שיוצאים לעיתים במיוחד כדי לטרגט אותם...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2