פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שברתי שיא אישי אחד ודג אחד "שבר" |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שברתי שיא אישי אחד ודג אחד "שבר" (נקרא 4955 פעמים) |
הדפסה |
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוני שיא מכובד סחתין איש ובהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
יוני יא תותח לא ידעתי שגם אתה בפורום איזה מגניב לגלות כול יום שעוד חברים נמצאים פה .
אחי לגביי הדג מלך מלך מלך
|
|
|
|
|
איזה דוח מחשמל יוני  יופי של דגים! בהצלחה בבאות 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רואים בתמונה שמישהו זורח מנחת  חבל על המפלץ שברח אבל זה גם חלק מהעניין  לשבור שיא להביא דגים מכובדים לארוחה להיות לארג'ים עם הים ולהחזיר לוקוסים יום מהסרטים 
|
|
|
|
yoni
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רואים בתמונה שמישהו זורח מנחת  חבל על המפלץ שברח אבל זה גם חלק מהעניין  לשבור שיא להביא דגים מכובדים לארוחה להיות לארג'ים עם הים ולהחזיר לוקוסים יום מהסרטים  להחזיר דגים קטנים לוקוסים גם של קילו, זה לדאוג לעצמנו, לעתיד שלנו שנוכל גם עם ילדנו לתפוס דגים, הבעיה אצלנו שכל אחד אומר שעם אני לא אקח את זה מישהו אחר יקח, מחכה ליום שיהיו חוקים נוקשים שבו הגדרת מינימום גודל דג באמת תיהיה כזו!!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כיף לקרוא ולראות את התמונות אבל יותר מהכול כיף לשמוע על השחרורים  בהצלחה עם העתריס בסיבוב הבא 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
להחזיר דגים קטנים לוקוסים גם של קילו, זה לדאוג לעצמנו, לעתיד שלנו שנוכל גם עם ילדנו לתפוס דגים, הבעיה אצלנו שכל אחד אומר שעם אני לא אקח את זה מישהו אחר יקח, מחכה ליום שיהיו חוקים נוקשים שבו הגדרת מינימום גודל דג באמת תיהיה כזו!!!
לא חושב שיכולתי לנסח זאת טוב יותר  דוח נהדר שפשוט כיף לקרוא , והתמונות בהחלט יכולים מתאימות למגזין דייג  לגבי הג'יג שלא קיים בשוק  אתה מתכוון לשוק המקומי או בכלל? או שמא זה בכלל ייצור עצמי ? תודה על השיתוף 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברכות על השיא איזה דו"ח מהנה ותודה על השיתוף אחלה צילומים אהבתי
|
|
|
|
yoni
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
להחזיר דגים קטנים לוקוסים גם של קילו, זה לדאוג לעצמנו, לעתיד שלנו שנוכל גם עם ילדנו לתפוס דגים, הבעיה אצלנו שכל אחד אומר שעם אני לא אקח את זה מישהו אחר יקח, מחכה ליום שיהיו חוקים נוקשים שבו הגדרת מינימום גודל דג באמת תיהיה כזו!!!
לא חושב שיכולתי לנסח זאת טוב יותר  דוח נהדר שפשוט כיף לקרוא , והתמונות בהחלט יכולים מתאימות למגזין דייג  לגבי הג'יג שלא קיים בשוק  אתה מתכוון לשוק המקומי או בכלל? או שמא זה בכלל ייצור עצמי ? תודה על השיתוף  לא קיים יותר בעולם, לפחות במשקלים של 160 ו200
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יוני , מברוק לשבירת השיא  יופי של אקשן קיבלתם ביציאה הזו. למרות שדג אחד ניצח, אתה גם ניצחת  וכמובן  על השחרורים
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
יוני אחלה דוח,ממש נהניתי לקרוא. הדג שברח בטוח מכניס אדרנלין ליציאה הבאה. מזל טוב על שבירת השיא ומאחל לך לשבור את השיא ביציאה הבאה. כבוד על השיחרורים. 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
לא חושב שיכולתי לנסח זאת טוב יותר  דוח נהדר שפשוט כיף לקרוא , והתמונות בהחלט יכולים מתאימות למגזין דייג  לגבי הג'יג שלא קיים בשוק  אתה מתכוון לשוק המקומי או בכלל? או שמא זה בכלל ייצור עצמי ? תודה על השיתוף  לא קיים יותר בעולם, לפחות במשקלים של 160 ו200 יוני אתה מתכוון לאותו ג'יג שחיפשת בעונה שעברה ומצאת כמה בודדים !! אם כן אותו אחד נשאר אצלי 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
yoni
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא חושב שיכולתי לנסח זאת טוב יותר  דוח נהדר שפשוט כיף לקרוא , והתמונות בהחלט יכולים מתאימות למגזין דייג  לגבי הג'יג שלא קיים בשוק  אתה מתכוון לשוק המקומי או בכלל? או שמא זה בכלל ייצור עצמי ? תודה על השיתוף  לא קיים יותר בעולם, לפחות במשקלים של 160 ו200 יוני אתה מתכוון לאותו ג'יג שחיפשת בעונה שעברה ומצאת כמה בודדים !! אם כן אותו אחד נשאר אצלי  תשמור תשמור לי 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
לא חושב שיכולתי לנסח זאת טוב יותר  דוח נהדר שפשוט כיף לקרוא , והתמונות בהחלט יכולים מתאימות למגזין דייג  לגבי הג'יג שלא קיים בשוק  אתה מתכוון לשוק המקומי או בכלל? או שמא זה בכלל ייצור עצמי ? תודה על השיתוף  לא קיים יותר בעולם, לפחות במשקלים של 160 ו200 יוני אתה מתכוון לאותו ג'יג שחיפשת בעונה שעברה ומצאת כמה בודדים !! אם כן אותו אחד נשאר אצלי  תשמור תשמור לי  שמור לך ואם אמצא עוד אעדכן אותך
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|