תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
15/1/2013 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
- | סבידה (דיונון הרוקחים) | 4 | קילו + |
הדו"ח:
אחרי יום מתסכל בעבודה, מחליט שאין מקום לפרוק תסכול כמו הים. מגיע הביתה ומוצא את אחי , על הדרך טלפון לאופיר (OFISH) +התארגנות זריזה ואנחנו בדרך לים רק בשביל להריח את המלח.
המטרה: קלמארי וסבידות לי ולאופיר וזרזור מליטות לאחי. מגיעים מתקמקים אני ואופיר תופסים פינה ואחי מתקדם קדימה יותר לנקודה שעובדת.
קשירת בובות והדרכה זריזה לאופיר ואנחנו עם בובות במים. חצי שעה ראשונה יובש מוחלט. אחת הזריקות מעיף את הבובה ונותן לה לרדת עד למטה ובנתיים מביט קצת בנוסף מסביב, גלגול ראשון ואני מרגיש משקל מטורף - במחשבה ראשונה נראה כסלע, אך עם קצת מאמץ מצליח לגרור את הברנשית שהתבררה כסבידה מפלצתית (תמונה עם הנעל - אני מידה 45). מספר דקות אחרי וגם אופיר ננעל , עם התרגשות עצומה בכל זאת ניסיון זרזור שני בתחום וכבר יש תוצאה, מבסוט בשבילי ובשבילו.
אחי חוזר ללא תוצאות ותוך כדי מבט אליו אני ננעל על עוד חתיכה בינונית שמוצאת דרכה לדלי.
לקראת קיפול מרגיש תפיסה בסלע שתי הקפצות ושוב מרגיש משקל מטורף מה שהתברר כעוד מגה סבידה מעט קטנה מהראשונה.
סה"כ 4 סבידות במשקל של קילו + , בהחלט ערב מוצלח מהנה וכיפי, מה גם שמעולם לא תפסתי גדלים כאלה- הפעם הם היו ממש ענקיות!
תמונות להנאתכם