פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חברים צריך את עזרתם בנושא שלא דווקא קשור לדייג. |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חברים צריך את עזרתם בנושא שלא דווקא קשור לדייג. (נקרא 4712 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
היית שוטר צבאי ואתה מדבר עלי? למה דווקא ראשון ? עוד 15 דקות ואתה באשדוד או באחד המושבים שם , מה עם רמלה? הכל תלוי כמה כסף יש לך לבזבז כי שם זה לא הצפון המחירים בשמיים וסתם.
|
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
היית שוטר צבאי ואתה מדבר עלי? למה דווקא ראשון ? עוד 15 דקות ואתה באשדוד או באחד המושבים שם , מה עם רמלה? הכל תלוי כמה כסף יש לך לבזבז כי שם זה לא הצפון המחירים בשמיים וסתם.
אני אוהב את הראשון.כן אני יודע שיקר ובלי יותר מידי סיבה. אבל אני רוצה לעשות איזה שינוי
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
שינוי ? תתחיל לצאת עם נשים ולאכול קרפיונים. לא חבל על הכסף? שתתבגר ותרצה לקנות בית בלי משכנתה אז תשאל איפה כל הכסף שהיה לי. זו דעתי מאחל לך הצלחה , יש לי חברים שם ננסה לברר לך
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שינוי ? תתחיל לצאת עם נשים ולאכול קרפיונים. לא חבל על הכסף? שתתבגר ותרצה לקנות בית בלי משכנתה אז תשאל איפה כל הכסף שהיה לי. זו דעתי מאחל לך הצלחה , יש לי חברים שם ננסה לברר לך
מה יש לך חברים 
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
מה קרה פגעתי בקהילה שלך אז נדלקת?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה קרה פגעתי בקהילה שלך אז נדלקת?

|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מחזק את דיברי סער תתחיל לאכול נשים ולצאת עם קרפיונות. גם לי יש חבר שם ננסה לברר .
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
28
דייג זה החיים
|
|
מחזק את דיברי סער תתחיל לאכול נשים ולצאת עם קרפיונות. גם לי יש חבר שם ננסה לברר . יש לך חברים ? 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
את צי אתה שואל שלומי?
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
28
דייג זה החיים
|
|
את צי אתה שואל שלומי?
את יצחק 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
את צי אתה שואל שלומי?
את יצחק  כן שלומי שלושה סער וזה שגר בראשון 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
כמה עצות ודעות מגוונות בנושא:
קודם כל, דני אומר דבר נכון. רצוי להגיע ולנחות בצורה הכי רכה שיש, עם עבודה שאתה בטוח בשכר שלה ובאופן בו היא משתלבת בלימודים, וכן רישום ללימודים בהתאם לתחום אותו אתה רוצה ללמוד.
לגבי ראשון, אני לא מכיר, אבל בתור אחד שנולד וגדל בתל אביב ומשכיר פה דירות מגיל 19, זה אפשרי, אבל שכח מהקצב שבו הדברים מתנהלים מחוצה לה. ישנים פה פחות, עובדים יותר והזמן שנשאר ללימודים נעלם בין לבין. עם זאת, אם כבר אתה בא לתקופה למרכז, אני ממליץ לחוות את החוויה המפוקפקת הזאת על צידה הבוטה ביותר ולחפש דירה בתל אביב. אחרי כמה חודשים, אם תראה שזה בלתי אפשרי מבחינתך (בעיקר כלכלית, זה מה שקורה), תעבור לאחת הערים מסביב ואז תחוש הקלה. בלי שותפים בתל אביב כמעט בלתי אפשרי, שכר הדירה נע בין 2500 ש"ח (במקרה הטוב מאוד) ל-4000 לדירה ליחיד. הממוצע, אני מניח, הוא בסביבות 3200.
יש פרוייקט מעניין מאוד בלוד לשיכון סטודנטים כחלק ממגמה לחיזוק העיר. ממליץ לך לבדוק, ולדעתי גם מקבלים מלגה מסוימת.
לא הייתי פוסל אופצייה של מעבר למרכז לתקופה מסוימת, בלי להתחייב על לימודים, ואז חזרה לצפון. יש לי כמה חברים תל אביביים שבחרו דווקא ללכת ללמוד כמה שיותר רחוק, במקומות כמו ספיר בדרום ומכללת תל חי בצפון.
ולגבי מה שרון אמר, לדעתי זה מאוד תלוי איזה תואר עושים ומה היקף הלימודים. יש תארים ריאליים שבלתי אפשרי לעבוד וללמוד תוך כדי שעושים אותם, ויש תארים "קלים" יותר, בעיקר בתחום מדעי הרוח שמאפשרים את זה. בגדול זה מבאס ללמוד ולעבוד כי רוצים לנצל את מלוא היצע הלימודים, ולרוב זה לא מתאפשר.
שיהיה בהצלחה מכל הלב, ואני בפרטי לכל בעיה.
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איתמר טיפים קיבלת מהחברים לכשתעבור למרכז ותרצה לעבוד יש לי חבר טוב טוב בכיר בחברת אבטחה גדולה ורצינית אם תרצה עבודה בתחום הזה במרכז דבר איתי חופשי.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3