פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דניסים בחיפה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דניסים בחיפה (נקרא 3907 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני קורא וכאילו שומע אותך מספר את הסיפור בקולך...
מה זה הסיומת המעפנה הזו עם הגב? תברר מה שמו לך בשתיה החמה?
אחלה של יום היה לך, צריך שמשהו ישחרר את הדניסים באופן קבוע פעם בחודש
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תענוג של דו"ח ,גם אתה היית במרידיאן? תרגיש טוב הכי חשוב כי הם עוד יחזרו כמות יפה של דגים , מענין אצלי לא רצו תולעים רק קלמארי שיהיה בתיאבון
כנראה שהדניסים שלך היו יותר אניני טעם... תודה עד שאין דוח- הדניסים של דוב הם בגדו פנטזיה...  דוב?!  עזוב אותך רפי מהד״ח שלי,הוא לא מענין סה״כ נתפסו 10 דניסים ,מבחינתי מאכזב ביותר .מכיוון שיום לפני היה השיא וחבר תפס 80דניסים,לא ביקשתי 80 כי לא רוצה להרגיז את מוטי האהוב שלנו  שיקרא לי שוחט וכדומה. למרות שהיה לי למי לחלק דגים והיו שמחים לקבל במיוחד דניסים. יותר חשוב מבחינתי היה שהצלחתי לגרור את מומי יום של דייג בלי ז׳רז׳ור בכלל,כמעט התחרפן הבחור,ואפילו נרדם על הכיסא. שמומי יעלה קום את הדו״ח שלו. אהבתי דוב  Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג של דו"ח ,גם אתה היית במרידיאן? תרגיש טוב הכי חשוב כי הם עוד יחזרו כמות יפה של דגים , מענין אצלי לא רצו תולעים רק קלמארי שיהיה בתיאבון
כנראה שהדניסים שלך היו יותר אניני טעם... תודה עד שאין דוח- הדניסים של דוב הם בגדו פנטזיה...  דוב?!  עזוב אותך רפי מהד״ח שלי,הוא לא מענין סה״כ נתפסו 10 דניסים ,מבחינתי מאכזב ביותר .מכיוון שיום לפני היה השיא וחבר תפס 80דניסים,לא ביקשתי 80 כי לא רוצה להרגיז את מוטי האהוב שלנו  שיקרא לי שוחט וכדומה. למרות שהיה לי למי לחלק דגים והיו שמחים לקבל במיוחד דניסים. יותר חשוב מבחינתי היה שהצלחתי לגרור את מומי יום של דייג בלי ז׳רז׳ור בכלל,כמעט התחרפן הבחור,ואפילו נרדם על הכיסא. שמומי יעלה קום את הדו״ח שלו. אהבתי דוב  Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 מה אהבת? הדניס דינו כדין אבונפחא - שניהם מינים פולשים (מתורבת לצורך העניין הוא פולש) צריך לתפוס כמה שיותר וכמה שיותר מהר. אסור שישאר במים. שחחרורים זה טוב בשירותים ולמינים מקומיים.
|
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אמנם דין פרוטה כדין מאה אבל עם 100 אפשר לקנות יותר ודניסים אפשר לאכול
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
כנראה שהדניסים שלך היו יותר אניני טעם... תודה עד שאין דוח- הדניסים של דוב הם בגדו פנטזיה...  דוב?!  עזוב אותך רפי מהד״ח שלי,הוא לא מענין סה״כ נתפסו 10 דניסים ,מבחינתי מאכזב ביותר .מכיוון שיום לפני היה השיא וחבר תפס 80דניסים,לא ביקשתי 80 כי לא רוצה להרגיז את מוטי האהוב שלנו  שיקרא לי שוחט וכדומה. למרות שהיה לי למי לחלק דגים והיו שמחים לקבל במיוחד דניסים. יותר חשוב מבחינתי היה שהצלחתי לגרור את מומי יום של דייג בלי ז׳רז׳ור בכלל,כמעט התחרפן הבחור,ואפילו נרדם על הכיסא. שמומי יעלה קום את הדו״ח שלו. אהבתי דוב  Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 מה אהבת? הדניס דינו כדין אבונפחא - שניהם מינים פולשים (מתורבת לצורך העניין הוא פולש) צריך לתפוס כמה שיותר וכמה שיותר מהר. אסור שישאר במים. שחחרורים זה טוב בשירותים ולמינים מקומיים. מי דיבר על שחרורים מכל דבר שאני כותב אתה חייב להביא מסקנות לא נכונות ; אני צוחק בגלל מה שהוא כתב ולא לא צריך לשחרר אתה אוהב לשחרר בשירותים אז שחרר מה אתה רוצה אני לא צריך הסבר על דג הדניס דוב רשם את מה שהוא רשם בתור בדיחה בגלל זה רשמתי אהבתי כנראה כל מילה שאני רושם בפורום אני גם צריך להסביר לך מה אמר המשורר. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 17, 2013, 16:19:11 PM על ידי MOTI-M
|
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
כנראה שהדניסים שלך היו יותר אניני טעם... תודה עד שאין דוח- הדניסים של דוב הם בגדו פנטזיה...  דוב?!  עזוב אותך רפי מהד״ח שלי,הוא לא מענין סה״כ נתפסו 10 דניסים ,מבחינתי מאכזב ביותר .מכיוון שיום לפני היה השיא וחבר תפס 80דניסים,לא ביקשתי 80 כי לא רוצה להרגיז את מוטי האהוב שלנו  שיקרא לי שוחט וכדומה. למרות שהיה לי למי לחלק דגים והיו שמחים לקבל במיוחד דניסים. יותר חשוב מבחינתי היה שהצלחתי לגרור את מומי יום של דייג בלי ז׳רז׳ור בכלל,כמעט התחרפן הבחור,ואפילו נרדם על הכיסא. שמומי יעלה קום את הדו״ח שלו. אהבתי דוב  Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 מה אהבת? הדניס דינו כדין אבונפחא - שניהם מינים פולשים (מתורבת לצורך העניין הוא פולש) צריך לתפוס כמה שיותר וכמה שיותר מהר. אסור שישאר במים. שחחרורים זה טוב בשירותים ולמינים מקומיים. מי דיבר על שחרורים מכל דבר שאני כותב אתה חייב להביא מסקנות לא נכונות ; אני צוחק בגלל מה שהוא כתב ולא לא צריך לשחרר אתה אוהב לשחרר בשירותים אז שחרר מה אתה רוצה אני לא צריך הסבר על דג הדניס דוב רשם את מה שהוא רשם בתור בדיחה בגלל זה רשמתי אהבתי כנראה כל מילה שאני רושם בפורום אני גם צריך להסביר לך מה אמר המשורר. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 חזרת לדבר שטויות
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סקוויד למה דינו כדין אבו נפחא? אני הבנתי בגלל שהם מהונדסים גנטית הם לא יכולים להתרבות,אז אם זה נכון אין מה לחשוש הם מקסימום יגדלו ויתפסו שמנים יותר.
|
|
|
|
|
דוח נהדר  החלמה מהירה,בריאות זה הכי חשוב.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סקוויד למה דינו כדין אבו נפחא? אני הבנתי בגלל שהם מהונדסים גנטית הם לא יכולים להתרבות,אז אם זה נכון אין מה לחשוש הם מקסימום יגדלו ויתפסו שמנים יותר.
אני לא יודע אם הם מתרבים או לא, אבל הם לא שייכים למערכת האקולוגית. נגיד שיתגלה שהם מאוד אוהבים לאכל איזה בעל חיים מקומי, נאמר סרטן כלשהו. תאר לך מה מליוני דגים רעבים יעשו לאוכלוסיית הסרטנים המקומית, ואיך זה ישפיע על מי שביום יום ניזון מהסרטן ומהיום נידון לרעב או איך זה ישפיע על מי שהסרטן הזה נהג לאכל.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 17, 2013, 20:53:06 PM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה