פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אקשן בג'יגינג, אקשן בג'ירג'ור, אקשן בוקר ואקשן אחרצהריים-חלק ב של אחרצהריים |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אקשן בג'יגינג, אקשן בג'ירג'ור, אקשן בוקר ואקשן אחרצהריים-חלק ב של אחרצהריים (נקרא 5391 פעמים) |
הדפסה |
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דווקא העופרת שמסומנת תפסה לי את העין
גם לזאת אני התכונתי. מאמון, יש כנראה קן ייצור סיני שמייצר רפלקט של הנוצה שלך 8)צריך לחקור את העניין בקפדנות! גיא, זה הנוצה שאתה צריך לבנות...שום אחת אחרת! נלקח לתשומת הלב  אז עכשיו מה שנשאר זה למצוא איך להתארגן על נוצות,לא?  נוצות! צריך למצוא זכר בוגר ולקחת חלק מהנוצות ראווה שלו (הנוצות הארוכות בצואר או בצידי הבטן). אין לי כרגע במלאי אבל אם אשיג אתן לך בכיף.
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
בהצלחה מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דווקא העופרת שמסומנת תפסה לי את העין
גם לזאת אני התכונתי. מאמון, יש כנראה קן ייצור סיני שמייצר רפלקט של הנוצה שלך 8)צריך לחקור את העניין בקפדנות! גיא, זה הנוצה שאתה צריך לבנות...שום אחת אחרת! נלקח לתשומת הלב  אז עכשיו מה שנשאר זה למצוא איך להתארגן על נוצות,לא?  גיא, איך אתה חושב לייצר רפלקט? פעם אני יצרתי שבלונה עם גבס ויצאו עופרות שכן עבדו אבל אין מה להשוות עם המקוריות שיש להם תבנית חרוטה ובתבנית הזאת יוצקים עופרת לתוכה. הגיס שלי הוא חרט ואמר לי שדווקא זה לא עניין כל בגלל שזה מכיל שני מקטעים של הנוצה, והבעייתי זה הראש החרוט. הסיבה היא שאם אתה יוצר תבנית כזאת אתה חייב שזה יהיה שתי תבניות שאחת משלימה את השנייה ולא תבנית אחת. מקווה שהצלחת להבין אותי כי אני בקושי מבין את עצמי. בקיצור, אם יש לך רעיונות וכלים זה יהיה טוב.
|
|
|
|
|
חברים הקשיבו טוב!!! זה לא הנוצה לא אבנים ולא נעליים, זה הדייג ורק הדייג ,יש לנו דייג ברמות גבוהות מקצוען בעל יכולות ברמת מיומנות אדירה . עזבו את הנוצות והנעליים ותיתרכזו ביכולות שלו בין הידיים ,,אומן סמאח הצפר. שנה טובה לכולנו יוסי acigar;סרגוס הדייג והים מהצפון
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים הקשיבו טוב!!! זה לא הנוצה לא אבנים ולא נעליים, זה הדייג ורק הדייג ,יש לנו דייג ברמות גבוהות מקצוען בעל יכולות ברמת מיומנות אדירה . עזבו את הנוצות והנעליים ותיתרכזו ביכולות שלו בין הידיים ,,אומן סמאח הצפר. שנה טובה לכולנו יוסי acigar;סרגוס הדייג והים מהצפון
תשמע, זה נכון! פשוט מאוד-לא מן הסתם אני צפר, אני משכנע את הנוצות לרקוד כמו שצריך ומצליח לעשות את זה טוב שהדגים יבואו על זה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|