פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אקשן בג'יגינג, אקשן בג'ירג'ור, אקשן בוקר ואקשן אחרצהריים-חלק ב של אחרצהריים |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אקשן בג'יגינג, אקשן בג'ירג'ור, אקשן בוקר ואקשן אחרצהריים-חלק ב של אחרצהריים (נקרא 5390 פעמים) |
הדפסה |
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
סאמח, אני מקנא בחסדיה.... מתי אתה בא לז'רז'ר בחיפה ומביא לי נוצה?  נראה שהחיידק נכנס לך לורידים כמו שצריך ובמלוא הכוח, חזרת להיות "מורעל"  איזה מרתון!!! הרווחת עוד חוויות, הפעם מהחוף, הרווחנו עוד דו"ח מהנה  אגב, איזה סוג ואיזה עובי חוט אתה עובד עם הנוצה? רפי, מתי אתה בא לכפר אכסאל לקבל נוצה?  מקווה בקרוב יהיה עופרות אורגינל ואביא לך. לגבי החוט זה חוט 30 ניילון של חברת טרבוקו טי פורס צבע אדום. השתמשתי גם בחוט בד אבל קשיח עובי 0.22 שלא עשה סיבוכים ועשה עבודה טובה. סאמח, תשאיר מס' טלפון- ואגיע מהר יותר ממה שאתה חושב  אגב, שאלתי מתי תגיע לחיפה כי כתבת שהגעת לטריטוריה של חסדיה ורצית להעניק לו נוצה- אז קינאתי ורציתי גם...  לגבי החוט לא ברור: זה נילון שמחובר לבד, או שיש לך שני סטים- אחד בד ואחד נילון?  אהלן רפי בלבלתי אותך עם התשובה. אני כרגע משתמש בחוט ניילון 30 בלבד על השפולה. פעם, רציתי משהו חזק, שלא נקרע בכלות ושלא מסתבך ולכן החלפתי את הניילון 30 שנקרע מדי פעם בגלל לחץ העבודה עם נוצה ולכן היה לי חוט של 0.22 בד מסוג קשיח מאוד שלא היה מסתבך בזריקה והוא עשה עבודה מצוינת-חסרון אחד שהיה יותר יקר, יתרון שהיה נזרק טיפה טוב יותר מניילון 30 והיה חזק מאוד. אני יודע שמאמון פעם היה משתמש בחוט ניילון 35 אבל ירד ל30 במשך השנים (אני מניח גם בגלל שגודל הדגים לא הצדיק 35 וגם בגלל זריקות יותר טובות בחוט 30 ) מקווה שהבהרתי את עצמי. הבהרת עצמך מצוין  אגב, אם היית קורא מה כתבתי כאן די מזמן- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=428.0יתכן שהדג שברח לא היה בורח  חומר למחשבה.... תודה על הקישור רפי.
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
טורבו סאמח  האמת שלא הגבתי כי ראיתי את כותרת הדוח וחשבתי שזה ההוא מלפני כמה ימים...  טוב לשמוע שהבייביס כבר יותר פעילים ושהם מגיבים כפי שמצפים מהם  אם הבנתי נכון,הנוצה שאתה עובד איתה שונה מהנוצה הקונבנציונאלית במידה מסויימת. יש מצב לתמונת תקריב? אה,ועוד דבר. אולי כדאי שתתחיל להסתובב עם איזה גנג' קטנטן? מקל מטאטא באורך 40 ס"מ עם קרס שארק גדול יהיה מספיק בשלב הזה... חבל לפספס דג ככה...  ולגבי הפלאפון,הגיע הזמן לפנק את עצמך בנרתיק אטום. היום זה פוגע בנוחות,מחר זה עלול להיות יותר נחוץ חס וחלילה...  אהלן גיא כנראה שאני צריך לגוון בכותרות שלא ייראו אותו דבר... לגבי הנוצה שעבדתי איתה היא הנוצה הקונבציונלית והאורגינלית של מאמון. האמת שיש לי נוצות בסגנון אחר-למשל מנחושת חרוט אבל אין מה להשוות. ראה תמונה מצורפת של הוצה המקורית. לגבי גנץ'-יש לי אחד כזה אבל משתי סיבות לא לוקח: - אם אני נופל איתו זה מסוכן לי. שנית, עם דגים בגודל של קילו הדג יכול לברוח עוד לפני שמגיע למרחק נעיצת גנץ'. לכן עדיף אולי רשת הרמה עם ידית שנפתחת מהר ומביאה את הדג לפני שמתחיל לעשות סיבובים לידי... מה זו הצינורית הלבנה שבתמונה? נראה שהיא עבה מדי ולכן לא נשאר מפתח גדול מספיק בין לב המשולשת לשפיץ ואולי מכאן גם איכות הנעילה הירודה שמאפשרת בריחה של הדג מתחת לרגליים  על זה שהנוצה בתצורתה הנוכחית מושכת תגובות,אין ספק. אבל אולי כדאי לשפר את החלק של הצינורית ? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
טורבו סאמח  האמת שלא הגבתי כי ראיתי את כותרת הדוח וחשבתי שזה ההוא מלפני כמה ימים...  טוב לשמוע שהבייביס כבר יותר פעילים ושהם מגיבים כפי שמצפים מהם  אם הבנתי נכון,הנוצה שאתה עובד איתה שונה מהנוצה הקונבנציונאלית במידה מסויימת. יש מצב לתמונת תקריב? אה,ועוד דבר. אולי כדאי שתתחיל להסתובב עם איזה גנג' קטנטן? מקל מטאטא באורך 40 ס"מ עם קרס שארק גדול יהיה מספיק בשלב הזה... חבל לפספס דג ככה...  ולגבי הפלאפון,הגיע הזמן לפנק את עצמך בנרתיק אטום. היום זה פוגע בנוחות,מחר זה עלול להיות יותר נחוץ חס וחלילה...  אהלן גיא כנראה שאני צריך לגוון בכותרות שלא ייראו אותו דבר... לגבי הנוצה שעבדתי איתה היא הנוצה הקונבציונלית והאורגינלית של מאמון. האמת שיש לי נוצות בסגנון אחר-למשל מנחושת חרוט אבל אין מה להשוות. ראה תמונה מצורפת של הוצה המקורית. לגבי גנץ'-יש לי אחד כזה אבל משתי סיבות לא לוקח: - אם אני נופל איתו זה מסוכן לי. שנית, עם דגים בגודל של קילו הדג יכול לברוח עוד לפני שמגיע למרחק נעיצת גנץ'. לכן עדיף אולי רשת הרמה עם ידית שנפתחת מהר ומביאה את הדג לפני שמתחיל לעשות סיבובים לידי... מה זו הצינורית הלבנה שבתמונה? נראה שהיא עבה מדי ולכן לא נשאר מפתח גדול מספיק בין לב המשולשת לשפיץ ואולי מכאן גם איכות הנעילה הירודה שמאפשרת בריחה של הדג מתחת לרגליים  על זה שהנוצה בתצורתה הנוכחית מושכת תגובות,אין ספק. אבל אולי כדאי לשפר את החלק של הצינורית ?  גיא אין עליך ועל ההערות שלך-אבחנה דקה שמראה נסיון לא קטן וחשיבה מבריקה. אכן, צדקת! המפתח (ביטוי שרק עכשיו למדתי ממך) אכן לא מספיק כאשר הקרס חודרת עד הסוף בתוך הצינורית. לפעמים מחדיר קיסם שיניים או צינורית דקה יותר בשביל לתקוע את הקרס שלא תזוז. הפעם לא זוכר מה היה, כי התמונה היא מדוח מלפני שבוע ולא אותו דוח. הצינורית היא של שק אינפוזיה רפואי-המומלצת של מאמון.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
טורבו סאמח  האמת שלא הגבתי כי ראיתי את כותרת הדוח וחשבתי שזה ההוא מלפני כמה ימים...  טוב לשמוע שהבייביס כבר יותר פעילים ושהם מגיבים כפי שמצפים מהם  אם הבנתי נכון,הנוצה שאתה עובד איתה שונה מהנוצה הקונבנציונאלית במידה מסויימת. יש מצב לתמונת תקריב? אה,ועוד דבר. אולי כדאי שתתחיל להסתובב עם איזה גנג' קטנטן? מקל מטאטא באורך 40 ס"מ עם קרס שארק גדול יהיה מספיק בשלב הזה... חבל לפספס דג ככה...  ולגבי הפלאפון,הגיע הזמן לפנק את עצמך בנרתיק אטום. היום זה פוגע בנוחות,מחר זה עלול להיות יותר נחוץ חס וחלילה...  אהלן גיא כנראה שאני צריך לגוון בכותרות שלא ייראו אותו דבר... לגבי הנוצה שעבדתי איתה היא הנוצה הקונבציונלית והאורגינלית של מאמון. האמת שיש לי נוצות בסגנון אחר-למשל מנחושת חרוט אבל אין מה להשוות. ראה תמונה מצורפת של הוצה המקורית. לגבי גנץ'-יש לי אחד כזה אבל משתי סיבות לא לוקח: - אם אני נופל איתו זה מסוכן לי. שנית, עם דגים בגודל של קילו הדג יכול לברוח עוד לפני שמגיע למרחק נעיצת גנץ'. לכן עדיף אולי רשת הרמה עם ידית שנפתחת מהר ומביאה את הדג לפני שמתחיל לעשות סיבובים לידי... מה זו הצינורית הלבנה שבתמונה? נראה שהיא עבה מדי ולכן לא נשאר מפתח גדול מספיק בין לב המשולשת לשפיץ ואולי מכאן גם איכות הנעילה הירודה שמאפשרת בריחה של הדג מתחת לרגליים  על זה שהנוצה בתצורתה הנוכחית מושכת תגובות,אין ספק. אבל אולי כדאי לשפר את החלק של הצינורית ?  גיא אין עליך ועל ההערות שלך-אבחנה דקה שמראה נסיון לא קטן וחשיבה מבריקה. אכן, צדקת! המפתח (ביטוי שרק עכשיו למדתי ממך) אכן לא מספיק כאשר הקרס חודרת עד הסוף בתוך הצינורית. לפעמים מחדיר קיסם שיניים או צינורית דקה יותר בשביל לתקוע את הקרס שלא תזוז. הפעם לא זוכר מה היה, כי התמונה היא מדוח מלפני שבוע ולא אותו דוח. הצינורית היא של שק אינפוזיה רפואי-המומלצת של מאמון. נסה צינורית לחמצן של אקווריום. אצלי התאים בול לקרסים שבשימוש  מחר אשתדל לצלם את הארסנל שלי ולהעלות תמונות לפורום 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
נסה צינורית לחמצן של אקווריום. אצלי התאים בול לקרסים שבשימוש
נכון צינורית של חמצן לאקווריום
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
הכי מתאים צינורית של האינפוזיה הדקים מהם
זה התברר אחרי המון נסיונות כולל של צינורית אקווריום ועוד
מדובר על דקים במיוחד ..שקופים ..גמישים מאד שבזמן השחלה למשולשת נמתחת יפה ולא תפריע למפתח
של המשולשת !!
ביציאה הבאה אצלם מקרוב אז אפשר לראות בבירור על מה מדובר !!
סאמח..אם חסר לך כאלה תעבור דרכי יש לי מספיק צינוריות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הכי מתאים צינורית של האינפוזיה הדקים מהם
זה התברר אחרי המון נסיונות כולל של צינורית אקווריום ועוד
מדובר על דקים במיוחד ..שקופים ..גמישים מאד שבזמן השחלה למשולשת נמתחת יפה ולא תפריע למפתח
של המשולשת !!
ביציאה הבאה אצלם מקרוב אז אפשר לראות בבירור על מה מדובר !!
סאמח..אם חסר לך כאלה תעבור דרכי יש לי מספיק צינוריות
תודה מאמון. צינוריות יש לי מספיק. אבדוק איתך לגבי העניין השני 
|
|
|
|
|
יפה יפה  יופי של דוח הדיון על הנוצה מאוד מאוד מעניין . אני אישית ניסיתי את הנוצה תפסתי עלייה לברק מהחוף והרבה משוגעים (דוראדו ) מהסירה בייבי אנטאסים לא תפסתי על נוצה אבל אני חושב שזה גם קשור מאוד לאזור הדייג כאן במרכז יפו בת ים הם פשוט לא מסתובבים פה בכמיות כאלה
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
יופי של חוויות 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ארסנל ה"נוצות" שלי. הנוצה באמצע עם המשקולת המשולשת-קנויה. המשקולות של שתי הנוצות שמשני צדיה,קנויות. שאר המשקולות יציקה עצמית. התותבים שנעוצים בחלק מהמשקולות אלו מחברי זינגר לצנרת. הנוצה עם הצווארון הכתום והטיזר סיליקון הביאה את אית התפיסות המהנות שלי באנדרטה  לצערי לא יוצא לי להשתמש בהן יותר מדי...  תמונה 1-כול ה"נוצות" תמונה 2-משקולת ביתי עם מחבר זינגר תמונה 3-"נוצה" ערומה. לא תפסה כלום עדיין אבל היה אחריה מרדף של דג כלשהו באורך של מטר בערך בבצת! תמונה 4-אחת התפיסות הבודדות על דמוי נוצה שהיו לי. אבל איזו תפיסה מהנה... 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ארסנל ה"נוצות" שלי. הנוצה באמצע עם המשקולת המשולשת-קנויה. המשקולות של שתי הנוצות שמשני צדיה,קנויות. שאר המשקולות יציקה עצמית. התותבים שנעוצים בחלק מהמשקולות אלו מחברי זינגר לצנרת. הנוצה עם הצווארון הכתום והטיזר סיליקון הביאה את אית התפיסות המהנות שלי באנדרטה  לצערי לא יוצא לי להשתמש בהן יותר מדי...  תמונה 1-כול ה"נוצות" תמונה 2-משקולת ביתי עם מחבר זינגר תמונה 3-"נוצה" ערומה. לא תפסה כלום עדיין אבל היה אחריה מרדף של דג כלשהו באורך של מטר בערך בבצת! תמונה 4-אחת התפיסות הבודדות על דמוי נוצה שהיו לי. אבל איזו תפיסה מהנה...  גיא, לא הבנתי את התיאור שלך אבל העופרת עם הנוצות היפות שאין עליה משולשת היא הנוצה האורגינל. לא נראה לי שאותה קנית! מאיפה קיבלת? 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
דווקא העופרת שמסומנת תפסה לי את העין
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
דווקא זו ?  זו נקנתה בקניון החיות בעכו לפני שנה או שנתיים וישבה אצלי ללא שימוש מאז... ללכת על הקו הזה בשכפול? זו הצורה הטובה ביותר לדעתכם?
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם לזאת אני התכונתי. מאמון, יש כנראה קן ייצור סיני שמייצר רפלקט של הנוצה שלך 8)צריך לחקור את העניין בקפדנות! גיא, זה הנוצה שאתה צריך לבנות...שום אחת אחרת!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גם לזאת אני התכונתי. מאמון, יש כנראה קן ייצור סיני שמייצר רפלקט של הנוצה שלך 8)צריך לחקור את העניין בקפדנות! גיא, זה הנוצה שאתה צריך לבנות...שום אחת אחרת! נלקח לתשומת הלב  אז עכשיו מה שנשאר זה למצוא איך להתארגן על נוצות,לא? 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|