פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   בעקבות הדו"ח הזה שהועלה ביומן הדוחות |
עמודים: [1] 2 3 ... 7
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: בעקבות הדו"ח הזה שהועלה ביומן הדוחות (נקרא 15141 פעמים) |
הדפסה |
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=9314.msg121609;topicseen#newלכן גם יהיה כאן מקום להעלאת דוחות דיג של ריבוי תפיסות, מה שיש המכנים "דוחות שחיטה"- כמו כל דוח אחר. רפי מה שיש לי להגיד זה ככה כנראה שאני לא קראתי טוב את התקנון עקב כך אחרי מחשבות רבות מקומי לא כאן, אני לא מוכן להיות באתר שזה בסדר מצטער ,אני ממשיך כאן באתר כי בכל מצב יש לי כאן חברים שאני מאוד מכבד . אפשר להביע אותן- אך צריך לכבד את הזולת!!!! למה היה כאן משהו שלא כובד ? רפי אין לי כוח להמשיך ,זה ממש לא לעניין העקיצות שלך בין השורות אומרים רפי השתיקה שווה זהב זה מה שהולך להיות לפחות אצלי מהיום וזה מסקנה סופית שלי ,לדוג אני ימשיך זה בטוח ידע יש לי לא קרה כלום ובטוח פחות מוטי הכל יהיה כאן אותו דבר . אז תודה באמת לפורום שאני אוהב ותודה לכולם על שנה שהיה כיף גדול להיות כאן ובהצלחה לכולם אוהב אותכם 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
מוטי
בוא ונגיד שהם לא יעלו יותר דוחות שחיטה(ולא משנה מי) האם לדעתך הם יפסיקו לשחוט?
תחשוב על זה ותבין לאן אני מכוון אותך
לדעתי אתה טועה בגישה שלך ולא במחשבה שלך
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי
בוא ונגיד שהם לא יעלו יותר דוחות שחיטה(ולא משנה מי) האם לדעתך הם יפסיקו לשחוט?
תחשוב על זה ותבין לאן אני מכוון אותך
לדעתי אתה טועה בגישה שלך ולא במחשבה שלך
בנצי אתה צודק אבל אני לא מוכן לתת במה לדוחות כאלה ולהיות במקום שזה כן בסדר לעלות דוחות ,שיפסיקו בטוח שלא אבל למה אני צריך לראות את זה באתר שאני כן מכבד מי שכן שיבושם לו לי אישית זה לא מתאים 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
מוטי- אתה קצת מגזים בתגובה שלך בסופו של יום אם תרצה או לא כל אחד ימשיך לפי צו מצפונו אבל מצד שני כל הדיונים בסגנון הזה עושים את שלהם ככה שאתה כרגע מפסיד בטוח, תבין, יש כאלה שלא ישנו את דעתם ויש כאלה שעדיין יכולים לשנות את דעתם באמת , ואת אלה אתה מפספס בגדול עם החלטה כזאת, גם אני ואתה לא בדיוק מסכימים עם כמה דברים, אז מה??, זה מנע מאיתנו להיות חברים??, לא מבין אותך אח יקר זה קיצוני מידי לטעמי, אם אתה רואה את כל הנושא הזה "כמלחמה" אז אולי יש לך ולכל מי שדוגל בעניין "ההגבלה" הפסד במערכה אחת אבל תסתכל על הסוף שאתה רוצה להגיע אליו, "הנצחון" הזה לא יקרה מהיום למחר, יש דברים שדורשים הרבה זמן ועוד יותר סבלנות, איפה הסבלנות שלך??? העמדה שלך ושל חברים אחרים הובהרה כשמש בצהרי היום ובשפה שלא הייתה מביישת אף אחד וזה עוד דבר שמשפיע על הדור הצעיר וגם פה אתה מפספס, תשכח מהשטויות שלך לרגע ותחשוב רחוק.
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
מוטי חבר יקר
לשתוק זה לא מה שיעזור לך\לנו להעביר את המסר לדורות הבאים. מספיק ששכנעת ילד אחד שזה לא בסדר, עשית מעשה גדול. כל אחד יש את הזכות להביע את דעתו, כמובן שיהיה מחלוקת בדעות אבל בשביל זה יש פורם. אין צורך לקחת דברים ללב, תמשיך להגיד את הדעות שלך, זה חשוב!!!
אגב...יוצאים היום לדוג? הים נראה מעולה!!!
שבת שלום
|
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
טוב חברים אחרי כמה מחשבות וקצת עזרה של חברים כאן באתר ,ואני גם לא עורך את מה שרשמתי בהתחלה ויש כאן הרבה חברים צעירים שאני מודל לחיקוי שלהם לא הייתי רוצה לפגוע בהם וגם בחברי הפורום שנותנים לי במה ולתת לצעירים שלנו באתר הם דור העתיד , ולהפסיד במטרה שאני חושב שהיא מאוד חשובה לשמור על הדגה בים שלנו ,שמחר או בעתיד הקרוב גם הם יכלו להנות מהדייג בעתיד והדור הבא יהיה שונה זו מלחמה קשה אבל בגלל שאני מאמין שאנחנו המבוגרים יותר נוכל לעשות את זה ביחד אז כן לתת וללמד את הדור הצעיר מה נכון ומה לא אם אני יפסיק לכתוב זה הפסד כדי להגיע למטרה . תודה חברים על כל הטלפונים שהיו לי ונתנו לי קו מחשבה אחר אוהב אותכם מוטי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 11, 2013, 08:59:49 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
|
 אנשים לא מודעים למצב הים בארץ
|
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
טוב חברים אחרי כמה מחשבות וקצת עזרה של חברים כאן באתר ,ואני גם לא עורך את מה שרשמתי בהתחלה ויש כאן הרבה חברים צעירים שאני מודל לחיקוי שלהם לא הייתי רוצה לפגוע בהם וגם בחברי הפורום שנותנים לי במה ולתת לצעירים שלנו באתר הם דור העתיד , ולהפסיד במטרה שאני חושב שהיא מאוד חשובה לשמור על הדגה בים שלנו ,שמחר או בעתיד הקרוב גם הם יכלו להנות מהדייג בעתיד והדור הבא יהיה שונה זו מלחמה קשה אבל בגלל שאני מאמין שאנחנו המבוגרים יותר נוכל לעשות את זה ביחד אז כן לתת וללמד את הדור הצעיר מה נכון ומה לא אם אני יפסיק לכתוב זה הפסד כדי להגיע למטרה . תודה חברים על כל הטלפונים שהיו לי ונתנו לי קו מחשבה אחר אוהב אותכם מוטי 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
מוטי עוד פעם שתית נפט? תקשיב ותקשיב טוב אם אתה או גיאצוק או כל אחד אחר היה משתתף בחוויה הזו אז לא הייתם מדברים ככה. אין חוקים נגד זה אז זהו נגמר אני מקנא בהם על יום כזה. אנחנו צריכים לדון יותר בזיהום מקומות הדייג והרשתות מאשר בפעם ב.. שמישהו משתולל קצת בים. גם אני תפסתי כמות גדולה של קלמארי ואפילו אתה , מומי לא קרע להקה של לברקים ? די לא יעזור כל אחד יפעל לפי המוסר האישי שלו . אני גם חשבתי ככה בהתחלה אבל זה לא מה שפוגע בדגה שלנו. לך לדוג השיעמום גרם לך לשתות דברים שהופכים אותך לרע. 
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי עוד פעם שתית נפט? תקשיב ותקשיב טוב אם אתה או גיאצוק או כל אחד אחר היה משתתף בחוויה הזו אז לא הייתם מדברים ככה. אין חוקים נגד זה אז זהו נגמר אני מקנא בהם על יום כזה. אנחנו צריכים לדון יותר בזיהום מקומות הדייג והרשתות מאשר בפעם ב.. שמישהו משתולל קצת בים. גם אני תפסתי כמות גדולה של קלמארי ואפילו אתה , מומי לא קרע להקה של לברקים ? די לא יעזור כל אחד יפעל לפי המוסר האישי שלו . אני גם חשבתי ככה בהתחלה אבל זה לא מה שפוגע בדגה שלנו. לך לדוג השיעמום גרם לך לשתות דברים שהופכים אותך לרע.  סער אחי אני לא נכנס לעניין עכשיו מסיבות שלי אבל תגובה יהיה אבל לא כאן 
|
|
|
|
|
|
|
מוטי עוד פעם שתית נפט? תקשיב ותקשיב טוב אם אתה או גיאצוק או כל אחד אחר היה משתתף בחוויה הזו אז לא הייתם מדברים ככה. אין חוקים נגד זה אז זהו נגמר אני מקנא בהם על יום כזה. אנחנו צריכים לדון יותר בזיהום מקומות הדייג והרשתות מאשר בפעם ב.. שמישהו משתולל קצת בים. גם אני תפסתי כמות גדולה של קלמארי ואפילו אתה , מומי לא קרע להקה של לברקים ? די לא יעזור כל אחד יפעל לפי המוסר האישי שלו . אני גם חשבתי ככה בהתחלה אבל זה לא מה שפוגע בדגה שלנו. לך לדוג השיעמום גרם לך לשתות דברים שהופכים אותך לרע.  אני גם מקנא בכל התפיסות אבל אני לא הולך לדוג בשביל להביא דגים הבית אני הולך בשביל המאבק עם הדג זה ההנאה שלי בדיג אם הייתי באותו מצב כמו שלהם הייתי לוקח 3 ואת השאר מחזיר
|
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
 |
|
|
מוטי עוד פעם שתית נפט? תקשיב ותקשיב טוב אם אתה או גיאצוק או כל אחד אחר היה משתתף בחוויה הזו אז לא הייתם מדברים ככה. אין חוקים נגד זה אז זהו נגמר אני מקנא בהם על יום כזה. אנחנו צריכים לדון יותר בזיהום מקומות הדייג והרשתות מאשר בפעם ב.. שמישהו משתולל קצת בים. גם אני תפסתי כמות גדולה של קלמארי ואפילו אתה , מומי לא קרע להקה של לברקים ? די לא יעזור כל אחד יפעל לפי המוסר האישי שלו . אני גם חשבתי ככה בהתחלה אבל זה לא מה שפוגע בדגה שלנו. לך לדוג השיעמום גרם לך לשתות דברים שהופכים אותך לרע.  אני גם מקנא בכל התפיסות אבל אני לא הולך לדוג בשביל להביא דגים הבית אני הולך בשביל המאבק עם הדג זה ההנאה שלי בדיג אם הייתי באותו מצב כמו שלהם הייתי לוקח 3 ואת השאר מחזיר אתה בטוח שכך תעשה? היית פעם במצב שבו תפסת עשרות דגים "גדולים" (מהחוף אינטיאס של קילו בז'ירז'ור נחשב כדג לא רע בכלל לדוגמה) ביציאה אחת? את הדעה שלי על ריבוי תפיסות כבר רשמתי מספיק פעמים כולל סיבות והסברים, לא מתכוון לחזור על זה שוב. למען הדיון והסר הספק למי שלא קרא בעבר - אני נגד ריבוי תפיסות. לאחר שנים רבות בפורמים, הבנתי ש"לצעוק" את זה, לא עוזר - זה יוצא אנטיגוניזם מכיוון מעלה הדו"ח וזה הכל. הדרך שלי באופן אישי היא לא להגיב. לדוגמה על הדו"ח המדובר, נכנסתי, ראיתי את הכמות בטבלה של התפיסות למעלה, ויצאתי מהדו"ח מבלי לקרוא אותו בכלל. אין לי גם עיסוק עם גופו של אדם - אם אותו כותב מעלה דו"ח עם תפיסה יפה, ולא דו"ח "שחיטה", אגיב, אשבח ואפרגן בכיף. והדרך הכי טובה לדעתי "להלחם" בתופעה הזו, היא דוח"ות דוגמה נגדיים. לצערי אני כבר לא זוכה לימים של תפיסות מרובות מהחוף - אך יום שיגיע, יהווה דומה לדו"ח שיחרור. כל עוד העניין לא מעוגן בחוק, אפשר לדון עליו, אך אי אפשר לשבור את הכלים בגללו  הלוואי ויגיע היום ויהיו אצלנו מגבלות אמיתיות (Bag limit & Size limit), ואז כל הדיונים האלה יהיו היסטוריה.
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מוטי יחולרה כמה פעמים אמרתי לך . נפט לא שותים לבדואם עוד פעם אשמע גיהוק נוסף כגון לא מתאים לי . אני יתאים את הנבוט שלי לטעימה אצלך בעבודה .  תפסיק לחשוב לבד אנחנו חברים ומסקנות כדאי ורצוי להגיע ביחד . חנטריש בגללך לא ראיתי את השירשור הזה . חכה חכה 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
לגופו של עניין ( ריבוי תפיסות ) !!
העניין מוצג כאן ובכל פעם שהדיון הזה עולה כאילו חבורת מצורעים מנודים כאלה אכזריים
קניבלים ובלי טיפת רחמים בלב !! מי שלא משחרר לא כינה את המשחררים חנונים !!
בואו ואשאל אחרת...למה מבקשים ממני לשחרר ולא ההפך...למה שאני לא אבקש מרון דדון שישמור
ולא ישחרר ? מה פסול כאן !!
למה חושבים שהשקפת עולמכם היא זו הנכונה ולא שלי "המצורע האלים לדגים "?
כולנו באותה סירה וכולנו לוקחים דגים ..!!
למה לתת הרגשה של פחד ואימה למי שתפס כמות גדולה של דגים ? האם בשביל זה התכנסנו?
למה לי בכלל להתבייש בזה שמצליח לתפוס בכמויות !! האם בשביל זה התכנסנו?
יש שני צדדים למטבע ...כמו שיש חברים שיכולים לרדת עליי בזמן שתופס כמות באותה מידה
אני יכול לרדת על מי שמשחרר דג ..פשוטו כמשמעו !!
אבל ומכיוון שמכבד את השקפת עולמו של אותו אדם מצפה ממנו שיכבד את השקפת עולמי
אותה השקפה יכולה להיות מזוויעה בעיני אחר אבל בעיני ועיני אחרים לגטימית לגמרי !!וההפך נכון !!
לרגע שכחנו שמי שמעלה דוחות של ריבוי תפיסות אלה הטובים דווקא !!
מאותם אנשים ובמקום לכסח או לנסות לכסח אפשר ללמוד איך עושים דברים נכון !!
לכסח זה לא יתן לאף בנאדם להפסיק לתפוס ..פשוט לא יספר על זה בפורום וכן
יספר בפורומים מצומצמים ( חברים וכו" ) ..או שלא יספר בכלל !!
וכמו שרשם מומי...זה שמישהו נוגד שהשקפת עולמי משאיר אותו חבר טוב
ואם אני מקבל את זה בצורה הזו מצפה מאחרים שנוגדים את השקפת עולמי לקחת אותי בתור
חבר ..
גלישה נעימה לכולם ודיג מוצלח ..עם או בלי שחרורים לראות עיניכם !!
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »