פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   כלוב דניסים שהתפוצץ בסערה??? |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: כלוב דניסים שהתפוצץ בסערה??? (נקרא 7835 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
ושלומי מה אכפת לך אם הוא לקח אתם ולא שחרר אותם
אין דאגה סרגוסים זה לא דג בסכנת הכחדה בארץ
ואם הוא היה משחרר אותם מישהו אחר היה תופס אותם ולוקח
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים.
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה.
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה. גם להביע דעה יש דרך, והדרך היא לא ע"י פיזור דעות כעובדות (ובמקרה לא נכונות). הבנה בסיסית בביולוגיה ומארג המזון היתה מביא לך את הידיעה שסרגוסים ממוקמים בתחתית המארג של הדגים, ואילו לוקוסים קרובים יותר לטורפי העל (כרישים) וממוקמים מעלה יותר במארג. הקשר בין המיקום במארג לכמות האוכלוסיה הוא הפוך, כלומר, כמות הסרגוסים בים גדולה פי כמה וכמה מכמות הלוקוסים או כל טורף אחר בים - אחרת הם היו נכחדים ממזמן מסיבות טבעיות ללא התערבות האדם. מסקנה - גם דיג מסחרי של סרגוסים ישפיע על האוכלוסיה בקצב איטי יותר מאשר על אוכלוסיה של טורפי על - אי לכך ובהתאם לזאת - פי כמה וכמה יותר איטית השפעת דייגי החוף.דרך אגב, עוד הצהרה מפוצצת שלך עכשיו - "כמו שעשיתם למוטי"... א) לא זכור לי שמישהו עשה משהו למוטי - הביעו דעה נגדית, זה הכל. ב) לפני שאתה קופץ בהצהרה - ראית תגובה כלשהי שלי "נגד" מוטי או דעותיו? שוב, אתה טועה...כי הדעה שלי היתה דומה לשל מוטי ושל אחרים מבחינת הנושא שנידון שם, רק שהגישה לי שונה.
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה. שלומי... "כרגיל כמו שעשינו למוטי?" מאיפה הבאת את זה? תקשיב לי חמוד ותקשיב טוב תסתכל מעל רשימת "מי מחובר כעת" ותראה שם את המילה "התנתקות" כתובה בכחול. לא אמרתי את זה עדיין לאף אחד אחר פה, אבל אם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללחוץ על "התנתקות" וללכת לכל פורום אחר שתרצה. אף אחד לא מחזיק לא אותך ולא אף אחד אחר בכח. יש פה אנשים שמשקיעים את נשמתם על חשבון הרבה דברים אחרים ולא אתה ולא אף אחד אחר יבוא עם כאלה ביטויים ויזלזל בהם. זה כבר לא מקובל.
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה. גם להביע דעה יש דרך, והדרך היא לא ע"י פיזור דעות כעובדות (ובמקרה לא נכונות). הבנה בסיסית בביולוגיה ומארג המזון היתה מביא לך את הידיעה שסרגוסים ממוקמים בתחתית המארג של הדגים, ואילו לוקוסים קרובים יותר לטורפי העל (כרישים) וממוקמים מעלה יותר במארג. הקשר בין המיקום במארג לכמות האוכלוסיה הוא הפוך, כלומר, כמות הסרגוסים בים גדולה פי כמה וכמה מכמות הלוקוסים או כל טורף אחר בים - אחרת הם היו נכחדים ממזמן מסיבות טבעיות ללא התערבות האדם. מסקנה - גם דיג מסחרי של סרגוסים ישפיע על האוכלוסיה בקצב איטי יותר מאשר על אוכלוסיה של טורפי על - אי לכך ובהתאם לזאת - פי כמה וכמה יותר איטית השפעת דייגי החוף.דרך אגב, עוד הצהרה מפוצצת שלך עכשיו - "כמו שעשיתם למוטי"... א) לא זכור לי שמישהו עשה משהו למוטי - הביעו דעה נגדית, זה הכל. ב) לפני שאתה קופץ בהצהרה - ראית תגובה כלשהי שלי "נגד" מוטי או דעותיו? שוב, אתה טועה...כי הדעה שלי היתה דומה לשל מוטי ושל אחרים מבחינת הנושא שנידון שם, רק שהגישה לי שונה. ידוע שיש פי כמה וכמה אבל יש דברים שלא ידעתי. תמיד טוב ללמוד  לגבי מוטי תראה מה עשו לו הוא הביא דעה קטנה וכולם קפצו עליו בצורה מוגזמת. זאת דעתי לפחות
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה. שלומי... "כרגיל כמו שעשינו למוטי?" מאיפה הבאת את זה? תקשיב לי חמוד ותקשיב טוב תסתכל מעל רשימת "מי מחובר כעת" ותראה שם את המילה "התנתקות" כתובה בכחול. לא אמרתי את זה עדיין לאף אחד אחר פה, אבל אם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללחוץ על "התנתקות" וללכת לכל פורום אחר שתרצה. אף אחד לא מחזיק לא אותך ולא אף אחד אחר בכח. יש פה אנשים שמשקיעים את נשמתם על חשבון הרבה דברים אחרים ולא אתה ולא אף אחד אחר יבוא עם כאלה ביטויים ויזלזל בהם. זה כבר לא מקובל. במי בדיוק זילזלתי??
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה. שלומי... "כרגיל כמו שעשינו למוטי?" מאיפה הבאת את זה? תקשיב לי חמוד ותקשיב טוב תסתכל מעל רשימת "מי מחובר כעת" ותראה שם את המילה "התנתקות" כתובה בכחול. לא אמרתי את זה עדיין לאף אחד אחר פה, אבל אם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללחוץ על "התנתקות" וללכת לכל פורום אחר שתרצה. אף אחד לא מחזיק לא אותך ולא אף אחד אחר בכח. יש פה אנשים שמשקיעים את נשמתם על חשבון הרבה דברים אחרים ולא אתה ולא אף אחד אחר יבוא עם כאלה ביטויים ויזלזל בהם. זה כבר לא מקובל. במי בדיוק זילזלתי?? אופפס סליחה גם פה לא התכוונת בדיוק לזה....
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה. שלומי... "כרגיל כמו שעשינו למוטי?" מאיפה הבאת את זה? תקשיב לי חמוד ותקשיב טוב תסתכל מעל רשימת "מי מחובר כעת" ותראה שם את המילה "התנתקות" כתובה בכחול. לא אמרתי את זה עדיין לאף אחד אחר פה, אבל אם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללחוץ על "התנתקות" וללכת לכל פורום אחר שתרצה. אף אחד לא מחזיק לא אותך ולא אף אחד אחר בכח. יש פה אנשים שמשקיעים את נשמתם על חשבון הרבה דברים אחרים ולא אתה ולא אף אחד אחר יבוא עם כאלה ביטויים ויזלזל בהם. זה כבר לא מקובל. במי בדיוק זילזלתי?? אופפס סליחה גם פה לא התכוונת בדיוק לזה.... במי זילזלתי? אולי לא ידעתי?? ספר מי
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה. שלומי... "כרגיל כמו שעשינו למוטי?" מאיפה הבאת את זה? תקשיב לי חמוד ותקשיב טוב תסתכל מעל רשימת "מי מחובר כעת" ותראה שם את המילה "התנתקות" כתובה בכחול. לא אמרתי את זה עדיין לאף אחד אחר פה, אבל אם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללחוץ על "התנתקות" וללכת לכל פורום אחר שתרצה. אף אחד לא מחזיק לא אותך ולא אף אחד אחר בכח. יש פה אנשים שמשקיעים את נשמתם על חשבון הרבה דברים אחרים ולא אתה ולא אף אחד אחר יבוא עם כאלה ביטויים ויזלזל בהם. זה כבר לא מקובל. במי בדיוק זילזלתי?? אופפס סליחה גם פה לא התכוונת בדיוק לזה.... במי זילזלתי? אולי לא ידעתי?? ספר מי בי שלומי ובשאר המנהלים כי אחרי כל מה שאנחנו נותנים פה לבוא ולהגיד שברגיל שלנו אחנו תוקפים אנשים זה לא זילזול זה להמציא את הזילזול  כל העשייה פה היא רק!!!!!! למען החברים פעם הבאה שבא לך להטיח בנו האשמות לפחות תבדוק על מה ומי אתה מדבר קח אוויר לפני שאתה עונה ותחשוב טוב מה רציתי כי פה זה נגמר
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
מה קורה לפורום בזמן האחרון?  אני בעד הפסקת אש כללית בפורום?  נהיה פה טירוף פשוט! שבוע נפלא לכל החברים!!!! 
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
לא אמרתי שברגיל אתם תוקפים אנשים אמרתי תראו מה עשיתם למוטי אדם יקר שעזר פה לכולם הוא אמר משה קטן הביע דעה ואתה ניפחתם את זה. אני עומד מאחורי המילים האלה. ואם מקודם פגעתי או זילזלתי במישהו זה לא היה בכוונה ואם כך מצטער אם מישהו נפגע.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה. שלומי... "כרגיל כמו שעשינו למוטי?" מאיפה הבאת את זה? תקשיב לי חמוד ותקשיב טוב תסתכל מעל רשימת "מי מחובר כעת" ותראה שם את המילה "התנתקות" כתובה בכחול. לא אמרתי את זה עדיין לאף אחד אחר פה, אבל אם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללחוץ על "התנתקות" וללכת לכל פורום אחר שתרצה. אף אחד לא מחזיק לא אותך ולא אף אחד אחר בכח. יש פה אנשים שמשקיעים את נשמתם על חשבון הרבה דברים אחרים ולא אתה ולא אף אחד אחר יבוא עם כאלה ביטויים ויזלזל בהם. זה כבר לא מקובל. מה קורה כאן עד לאן נחרוש ונדרוש מאחרים לא להרים תרוש . שלומי עומר את דעתו .ועומד על דעתו .  אולי דרך כתיבתו אינה נראת או נשמעת ועל כך יש הערות  אבל לצאת מהכלים ולומר לו . תקשיב לי חמוד ותקשיב טוב תסתכל מעל רשימת "מי מחובר כעת" ותראה שם את המילה "התנתקות" כתובה בכחול. לא אמרתי את זה עדיין לאף אחד אחר פה, אבל אם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללחוץ על "התנתקות" וללכת לכל פורום אחר שתרצה. אף אחד לא מחזיק לא אותך ולא אף אחד אחר בכח. נראה לי שיש נסיון בפורום לבלוע עצם אשר שוב ושוב נתקעת בגרון . נכון שהשיחה בנושא שיחרורים כבר יצאה מכל ה... אבל שלומי הוא אחד ה.חברים בפורום על אף גילו הצעיר
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
 |
|
|
יופי של דגים כל הכבוד
אז אין לך מה לדאוג
אז לגרום לדג להיות בסכנת הכחדה? כמו שתפסו לוקוסים אמרו הם לא בסכנה ותראה מה נהיה פה תסלח לי, אבל יש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר? מס' סרגוסים מדיג חופי זה מה שיציב אותם בסכנת הכחדה? אני גם דוגל בשיחרור דגים, אבל לקפוץ עם זה עכשיו על כל דג שמעלים לפורום זה מוגזם לחלוטין! אז כל דג שלא נמצא בסכנת הכחדה ונדוג אותו אנחנו נציב אותו בסכנת הכחדה?! אם ככה אז נפסיק לדוג לגמרי וזהו. לא צריך לקחת נושא שעלה בהקשר אחר ועכשיו לזרוק אותו בכל דיון בפורום... לא מתכוון ספציפית על הדגים האלה אבל אם זה ימשך ככה, גורלם כמו הלוקוסים. בוא תסביר לי איך נהיו הלוקוסים בסכנת הכחדה? אתה לא יכול כל פעם לרשום משהו, ואז שמגיבים לך לרשום "לא התכוונתי לזה בדיוק". לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה מדייגי חוף? אוי וואי... לפי הגישה הזו אני לא מבין איך בורים בכלל עדין נמצאים בים, הרי תופסים אותם הרבה יותר מאשר לוקוסים. לוקוסים נהיו בסכנת הכחדה עקב דיג מסחרי מסיבי (שאראקים, טפפים) ובעיקר - צוללנים (בעיקר מיכלים) שכיחסו ריפים שלמים. טוב אז אם אתה חושב שימשיכו ככה בסכנת הכחדה בשנים האלה הם לא יהיו אבל לדור העתיד אני לא בטוח אם עוד ישארו אם ימשיכו ככה. בסה''כ הבעתי את דעתי וכרגיל כמו שעשיתם למוטי - ניפחתם את זה. שלומי... "כרגיל כמו שעשינו למוטי?" מאיפה הבאת את זה? תקשיב לי חמוד ותקשיב טוב תסתכל מעל רשימת "מי מחובר כעת" ותראה שם את המילה "התנתקות" כתובה בכחול. לא אמרתי את זה עדיין לאף אחד אחר פה, אבל אם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללחוץ על "התנתקות" וללכת לכל פורום אחר שתרצה. אף אחד לא מחזיק לא אותך ולא אף אחד אחר בכח. יש פה אנשים שמשקיעים את נשמתם על חשבון הרבה דברים אחרים ולא אתה ולא אף אחד אחר יבוא עם כאלה ביטויים ויזלזל בהם. זה כבר לא מקובל. מה קורה כאן עד לאן נחרוש ונדרוש מאחרים לא להרים תרוש . שלומי עומר את דעתו .ועומד על דעתו .  אולי דרך כתיבתו אינה נראת או נשמעת ועל כך יש הערות  אבל לצאת מהכלים ולומר לו . תקשיב לי חמוד ותקשיב טוב תסתכל מעל רשימת "מי מחובר כעת" ותראה שם את המילה "התנתקות" כתובה בכחול. לא אמרתי את זה עדיין לאף אחד אחר פה, אבל אם לא טוב לך פה אתה מוזמן ללחוץ על "התנתקות" וללכת לכל פורום אחר שתרצה. אף אחד לא מחזיק לא אותך ולא אף אחד אחר בכח. נראה לי שיש נסיון בפורום לבלוע עצם אשר שוב ושוב נתקעת בגרון . נכון שהשיחה בנושא שיחרורים כבר יצאה מכל ה... אבל שלומי הוא אחד ה.חברים בפורום על אף גילו הצעיר תודה יצחק.  הכל התחיל מזה שהבעתי את דעתי לפיה הייתי משחרר, הצעתי לבן אדם לשחרר פעם הבאה לא יותר. אנשים פשוט התייחסו לכך בחומרה ויצא דיון כזה שאני עומד מאחורי המילים שאמרתי ולא סתם אמרתי אותם, אמרתי מה שאני חושב. אני אישית התנצלתי אם פגעתי במישהו אבל אף אדם אחר שהיה שותף לא התנצל, למרות שהם הטיחו בי מילים יותר קשות. ושוב יצחק אתה אדם גדול מעריך אותך לא סתם קיבלתה איש החודש 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
 |
|
|
לא אמרתי שברגיל אתם תוקפים אנשים
אז אל תשתמש במילה כרגיל!
אמרתי תראו מה עשיתם
אף אחד לא עשה למוטי כלום חוץ ממוטי כמה מהר שתבין את זה יהיה לך יותר טוב בחיים
למוטי אדם יקר
לדעתך הוא יקר לך יותר מלכל החברים שיש לו פה כבר לא מעט זמן למרות שלא מסכימים איתו ?
שעזר פה לכולם הוא אמר משה קטן הביע דעה ואתה ניפחתם את זה. אני עומד מאחורי המילים האלה.
הוא לא היחידי שעזר פה לכולם אתה לא רואה את כל השאר שוברים את הכלים כל פעם שמשהו לא מתאים להם . אם בעיינך כמות ההודעות שכתב על האופי שלהם זה ״להביע משהו קטן ״ אני ואתה כנראה לא נראה עין בעין לעולם. אתה תפסיק ומיד !! לפנות להנהלה בתור אתם ובטח לא ניפחתם / עשיתם או כל דבר דומה. משהו בהתנהלות שלנו חורה לך אתה מוזמן להתייחס לגופו של עניין סביב ההודעה שבעינך הייתה ״בעייתית״ ולא לזרוק האשמות באוויר . זה שאתה טורח להצהיר שמאחורי המילים האלה אתה עומד רק מעיד על כמה עמדת מאחורי מה שכבר כתבת....
ואם מקודם פגעתי או זילזלתי במישהו זה לא היה בכוונה ואם כך מצטער אם מישהו נפגע.
אף אחד לא נפגע צריך למזלי קצת יותר מזה. אבל זה לא אומר שניתן לך לזלזל ולהיתמם אחרי זה... התנצלת קיבלתי בוא נמשיך הלאה .
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|