בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  חוף דולפינריום
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חוף דולפינריום  (נקרא 1072 פעמים) הדפסה
sagi1m

חבר פורום

מנותק מנותק

חוף דולפינריום
« ב- : ינואר 08, 2013, 21:20:52 PM »
מה אתם יודעים על חוף דולפינריום?
זה חוף שמותר לדוג בו?
יש מזח?
קרקע חולית?

ובכללי.. איך התפיסות שלכם שם?
 IP: [ מחובר ]
itzko

חבר פורום
*

מנותק מנותק

Baracuda לשעבר ..

בעניין: חוף דולפינריום
« הגיב #1 ב- : ינואר 08, 2013, 22:04:14 PM »
שלום לך חבר אני דיי ותיק בדולפינריום (כבר 4-5 שנים של דייג בוס\פיתיונות) ראיתי שם כבר הכל (כמעט) בעבר ראיתי שם תפיסות יפות אבל בזמן הזה רק הצוללנים מוציאים שם דייגי הפיתיונות שמים משקולת קטנה וזורקים לתוך השובר לאיזור של הגולשים לא רחוק 10-5 מטר יש שם טלוויזיות בשפע ומידי פעם יש שם גם חבורות קטנות של מרמירים
עם אתה ממש מתעקש ורוצה לנסות (אני מדגיש את הלנסות) לתפוס דגים יפים לך לסוף המזח ותפרוס לך מערך של 2-3 חכות מחומשות בקלאמרי ותזרוק ל3 מקומות אחד ימינה באלכסון קצת לתוך הים הפתוח והשני תנסה להגיע לריף של המזח שבתוך הים יש שם איזה סלע גדול כזה עם נופלים עליו יש שם אכילות טובות והשלישית תזרוק הכי ימינה לצד יפו 

ביום של הבחירות אני נוסע לשם אשמח להיפגש איתך ולהדגים לך פנים מול פנים כדאי שתבין יותר טוב

איצקו 
-------------------------------
חבר בצוות: משפחת סטטיה
שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
sagi1m

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : ינואר 09, 2013, 06:16:29 AM »
שלום לך חבר אני דיי ותיק בדולפינריום (כבר 4-5 שנים של דייג בוס\פיתיונות) ראיתי שם כבר הכל (כמעט) בעבר ראיתי שם תפיסות יפות אבל בזמן הזה רק הצוללנים מוציאים שם דייגי הפיתיונות שמים משקולת קטנה וזורקים לתוך השובר לאיזור של הגולשים לא רחוק 10-5 מטר יש שם טלוויזיות בשפע ומידי פעם יש שם גם חבורות קטנות של מרמירים
עם אתה ממש מתעקש ורוצה לנסות (אני מדגיש את הלנסות) לתפוס דגים יפים לך לסוף המזח ותפרוס לך מערך של 2-3 חכות מחומשות בקלאמרי ותזרוק ל3 מקומות אחד ימינה באלכסון קצת לתוך הים הפתוח והשני תנסה להגיע לריף של המזח שבתוך הים יש שם איזה סלע גדול כזה עם נופלים עליו יש שם אכילות טובות והשלישית תזרוק הכי ימינה לצד יפו 

ביום של הבחירות אני נוסע לשם אשמח להיפגש איתך ולהדגים לך פנים מול פנים כדאי שתבין יותר טוב

איצקו 

גם אני אהיה שם ביום הבחירות אז אולי נפגש..
דרך אגב אתה מכיר את קו 66 או 282 ?
שניהם אמורים להגיע לכרמלית, שהיא קרובה לחוף נכון?
itzko

חבר פורום
*

מנותק מנותק

Baracuda לשעבר ..

« הגיב #3 ב- : ינואר 09, 2013, 06:47:49 AM »

איצקו 

גם אני אהיה שם ביום הבחירות אז אולי נפגש..
דרך אגב אתה מכיר את קו 66 או 282 ?
שניהם אמורים להגיע לכרמלית, שהיא קרובה לחוף נכון?

כן אתה הולך מהכרמלית עם הגב לכיוון הקרמל תגיע לחוף בלי בעיה תעלה על המזח ואני יהיה שם תוכל לזהות אותי בזכות הכובע הירוק שלי של BASS PRO SHOP ופשוט תגיד לי שלום  אתה בסדר 
נקווה שהיום של הבחירות לא יהיה כמו השבוע הזה  קררר
-------------------------------
חבר בצוות: משפחת סטטיה
שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC