תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
4/1/2013 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | שקט עד גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
הדו"ח:יום רביעי בערב חוגגים לי יום הולדת

במסעדה כל החברים
ג׳יג גיא בא עם שקית מתנה אני פותח את השקית ומקבל פצצה לפנים

גיא פינק בקמקצו וג׳יגים ולידר כל הכבוד אח יקר
יושבים אוכלים מדברים ממש כיף גיא שואל אותי אם אני יוצא מחר לדוג הוא יודע שאני במחלה יוצא כל יום אמרתי לו שאין עם מי לצאת
הממזר מוריד את הטלפון מתחת לשולחן אחרי דקה אני מקבל

שיחה מקובי יהלומים שואל אם אני רוצה לצאת מחר אני נענה בחיוב קובעים לבוקר

הוא אומר לי 10:00 אנחנו מחוץ למים מתבאס אבל לא מסרב מתברר שגיא הממזר שלח לקובי סמס לגבי הים מחר שאני רוצה לצאת מסיימים את האוכל ואת הקינוחים עוגה הכי טעימה שאכלתי נפרדים לשלום הולכים לישון ב 00:30 שם שעון ל- 3:00 בבוקר קם במרץ לעבוד מסיים ב 5:30 מעמיס את הסירה קובי מגיע יוצאים לדרך

מגיעים לחוף אולגה בחדרה מפליגים לכיוון הנקודה מורידים

דמיקי פתאום מרגיש אכילות נותן הוק סט ומתחיל להרים מקבל נגיחות ב 10 מטרים הראשונים אחרי זה הוא עולה כמו סמרטוט עולה לבן של 1.800 תפוס עם שתי הקרסים

ממשיכים להוריד ואין כלום ממשיכים למקום אחר וגם שם אין כלום ממשיכים מורידים דמיקי עוד פעם אכילות נותן הוק סט ומעלה לוקוס יהודי 2.5 קילו 049s;מוריד עוד פעם קובי גם במים מעלה פרידה אני מחכה עם הפיתיון במים קובי מוריד אני מסתכל על המסך רואה סימנים לאינטיאסים אומר לקובי תוריד ג׳יג לוקח את הג׳יג מסטר מוריד ג׳יג מהעודפים של ול-טל ב 10 שקל מוריד עד למטה מקפיץ פעם אחת וננעל מקבל נגיחות כל הדרך מעלה בייבי אינטיאס קובי מקפיץ מקבל נעילה מעלה לוקוס לבן 2.5 קילו

אני רואה את המקל שבסטנד מתקופף מרים אותו עם עוד בייבי אינטיאס מרגישים שמשהו טוב הולך פה מורידים מקבלים פצצות מעלים אחד אחרי השני פה ושם בריחות מעלים 7 בייבי אינטיאסים חגיגה

איזה הרגשה טובה המסך מפוצץ למטה והפסיק לאכול מנסים עוד כמה פעמים הפסיק לגעת אומרים אחד לשני יאלה מספיק בוא נצא יוצאים מאושרים איזה יום הולדת שמח יש לי