צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יוםי של דוח צור  איך לא קפאתה במיים הללו  הסרבל מוריד משמעותית את תחושת הקור של המים
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
יוםי של דוח צור  איך לא קפאתה במיים הללו  הסרבל מוריד משמעותית את תחושת הקור של המים אם הסרבל איכותי ותקין אז כן. חזרנו היום מהכנרת אחרי שלושה ימים אם דימה נכנסתי פעם אחת אם הסרבל שרק קנה למיים והוצאתי איתי חצי כנרת  איתי לא שזה משנה היום נרטבנו בצורה כזאת שלא ידעתי שניתן בכלל להרטב נראה לי הבאתי איזה 10 ליטר מיים מהנכרת הבייתה  דוח מחר 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תפיסה נדירה, לתפוס פורל בטבע זה לא דבר שכיח... צור איש המתוקים- הראית שלתפוס פורלים בטבע זו לא אגדה... 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על הפירגון מחמם את הלב אבל אני חייב לציין שיש בפורום עוד המון דיגי מתוקים טובים ואפילו טובים מימני חבל שלא כולם כתבים ומשתפים
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
יפה יפה צור אחלה פורל
אני מת לנסוע לאחד הנחלים האלה לדוג אבל בגלל שאני לא כול כך מצליח להבין איפה זה שמורת טבע ואיפה לא זה יוצא לי מסובך
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
דבר ראשון אתה חייב אבל חייב לקחת אותי איתך פעם אחת לדייג כזה. אני לא רוצה לחשוב איזה קור במים האלה אבל חוויה מטורפת!! אחלה דוח צור מרענן ושונה ממה שרגילים ואחלה תפיסה אני עדיין מחכה לארוחה של המושטים אבל גם פורל אין בעיה 
|
|
|
|
|
פורל? ht:ואו יפה מאוד צור 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
דבר ראשון אתה חייב אבל חייב לקחת אותי איתך פעם אחת לדייג כזה. אני לא רוצה לחשוב איזה קור במים האלה אבל חוויה מטורפת!! אחלה דוח צור מרענן ושונה ממה שרגילים ואחלה תפיסה אני עדיין מחכה לארוחה של המושטים אבל גם פורל אין בעיה  כורדי הרחת ארוחה נזכרת שאני קיים  לגבי הארוחה תמתין לקייץ הבא מלא המושטים אזל לגבי דייג פורלים תלוי איך תיתנהג
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
דבר ראשון אתה חייב אבל חייב לקחת אותי איתך פעם אחת לדייג כזה. אני לא רוצה לחשוב איזה קור במים האלה אבל חוויה מטורפת!! אחלה דוח צור מרענן ושונה ממה שרגילים ואחלה תפיסה אני עדיין מחכה לארוחה של המושטים אבל גם פורל אין בעיה  כורדי הרחת ארוחה נזכרת שאני קיים  לגבי הארוחה תמתין לקייץ הבא מלא המושטים אזל לגבי דייג פורלים תלוי איך תיתנהג יתנהג יפה כמו שתמיד אני מתנהג 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
מקום פשוט מדהים אני מקנא בך שהמקומות האלה קרובים אלייך לא חושב על הדיג רק לשבת באמצע כל היופי הזה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מקום פשוט מדהים אני מקנא בך שהמקומות האלה קרובים אלייך לא חושב על הדיג רק לשבת באמצע כל היופי הזה
תגיע איזו שבת עם המאורסת ואני ייקח אותכם לסיבוב פינות חמד
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סחטיין צור יופי של ריענון ! ללא ספק החיידק נכנס בך חזק מאוד  בהצלחה !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
+MORAN
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אימת הפורלים ללא ספק  איזה מקום מדהים יא אלוהים תענוגגג
|