עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מישהו יכול להסביר מה זה leadcore ?
לשם מה נועד ?
וכו'...
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
מצטרף לשאלה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לדעתי התשובה אצל דיגי הקרפיונים 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
באחד הסרטים ביוטיוב שצפיתי בהם (אינני זוכר את שמו) שם הוזכר השם בהקשר לשיטת השחלה של חוט מונו לתוך חוט בראייד וזאת שיטה לחיבור בין חוט המונו לחוט הבד בליווי שרינק להידוק, מעין חיבור לידר אצל דייגי החוף.
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
noam
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
Leadcore הינו חוט בד שבתוכו יש עופרת ותפקידו להשכיב את הריג בקרקעית על מנת שהקרפיון לא יבחין בחוט ה leadcore בא בדרך בצבע חום או ירוק. על מנת להשחיל סביבל בתוכו יש מחט מיוחדת מחר אני יחפש קישור ויעלה אותו
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
Leadcore הינו חוט בד שבתוכו יש עופרת ותפקידו להשכיב את הריג בקרקעית על מנת שהקרפיון לא יבחין בחוט ה leadcore בא בדרך בצבע חום או ירוק. על מנת להשחיל סביבל בתוכו יש מחט מיוחדת מחר אני יחפש קישור ויעלה אותו
מחברים אותו מהחוט הראשי עד למשקולת ? או מהמשקולת עד הקרס ? ז"א האם הוא בעצם מהווה את גוף הריג או שהוא מטשטש את נוכחות החוט הראשי באזור שמסביב למיקום הפתיון ? מהו האורך המקובל של חוט כזה ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחברים אותו מהחוט הראשי עד למשקולת ? או מהמשקולת עד הקרס ? ז"א האם הוא בעצם מהווה את גוף הריג או שהוא מטשטש את נוכחות החוט הראשי באזור שמסביב למיקום הפתיון ? מהו האורך המקובל של חוט כזה ? זה ככה: חוט ראשי | | | חיבור ללד קור (80 - 60 ס"מ לד קור) | | הריג של הקרס ( נגיד 15 ס"מ) קליפס של SAFTY RIG לשחרור של המשקולת אם היא נתקעת באיזה ענף או משהו
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
במקרים הבודדים שנתקלתי בדייגים שעבדו עם הלד-קור זה היה כשהם עבדו עם שוק לידר מבד לחוט ראשי מונו בטסט נמוך. החוט הראשי קשור לתלאי מחוט בד (שוק לידר) שמסתיים בקליפס. לקליפס מחובר הלד-קור באורך של 60-100 ס"מ (תלוי בכמה חוט בין המשקולת לקצה החכה הדיג רוצה בזמן ההטלה) ואז המשקולת עם הריג. המטרה של הלד-קור זה להצמיד ואפילו להשקיע את המערך הראשי בקרקעית בכדי שהקרפיונים החשדניים לא יראו אותו. אני מכיר שתי מחטים שניתן להיעזר בהן בקשירות בין הלד קור למונו או ברייד אבל אני מניח שאת המחט שנועם כתב עליה זו המחט לבוייליס עם הסוגר אבל מעולם לא ראיתי שימוש בה. הקשר שאני מכיר הוא זה : http://www.upangler.com/leadcore.htmlשתי דרכים להיעזר במחטים לקשירות: http://www.carp-uk.net/rigs/leadcore/leadcore.htmידוע לי גם מקריאה בפורומים בחו"ל שדייגי סטרייפרים משתמשים גם הם בלד קור אבל ממש לא ברור לי למה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
טוב עניתם על הכל תשאירו קצת!!!
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אתה מאחר 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אתה מאחר  כן לצערי הרב
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בתור אחד הבודדים שאני מכיר שיצא לו לעבוד עם זה, אני משוכנע שיש לך מה להוסיף 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|