תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
2/1/2013 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
10:00 | תולעים - | טלויזיה (סילגו נודד) | 8 |
הדו"ח:
שלום חברים,
אני עוקב בפורום מידי פעם ומי שמכיר יודע שאני חוטא בדייג חוף מידי פעם.
בעיקר בדייג סבידות וקלמרי כשאת עיקר התפישות מביא קורן הבן שלי.
נשמרות במקפיא לימים חמים יותר ליציאה עם הקיאק או עד שתיהיה הצעה מפתה לבולוס....לילה.
הפעם משמרת לילה משתדל לנמנם בן תקלה לתקלה להשאיר כוחות לבוקר עם תכניות לדייג חוף.
המטרה : סילגו נודד עם תפירה קטנה לחי.
מגיע לחנות הבית בנתניה קופסת תולעים מרשרשות והגעה לים מדהים , המוני צרפתים בחוף נהנים מכל קרן שמש קטנה.
פורס את הציוד מחמש את החכה בשתי קרסים מס 10 מעל למשקולת, מקריב תולעת ראשונה ולמים...
מס שניות והחכה מתחילה לרקוד מושך ו...כלום.... 1 סילגו אני 0
תולעת שנייה...2 סילגו אני 0 ....אני כל כך חלוד שסילגו קטן מנשנש לי את כל הקופסא ואני מהרהר אם לא היה כדאי לשקול את שיטת הבקבוק עם הלחם.
כל הוצאה של הבקבוק 4 חתיכות....בפנים.
החברה בחוף הזה מנוסים.. מקפל את הציוד עובר לחוף סמוך 2 דקות עם הרכב אני בחוף ,מתמקם ליד זקן חביב תמיד נחמד לדבר איתם....ואולי ללמוד משהו.
פותח את הקופסא ורואה שנשארו 4 תולעים...חותך את התולעת הארוכה ביותר ל...8 חתיכות קטנטנות ומתחיל לדוג שני קרסים מעל למשקולת שתי שניות 2 סילגו על החכה וחיוך אחד מרוח על הפנים עם עייפות של משמרת לילה...
תופס 8 סילגו עם התולעת ...השעון מראה שהזמן להתקפל הילדים חוזרים מבי"ס ...מזדרז נותן לזקן את שאר התולעים מברכו לשלום ונוסע הביתה עם טעם של עוד...