הדו"ח: השבת אני יכול לתת דוגמא ספיציפית למה אני מרגש כל פעם לחזור לאגם הזה . אין פעמיים אותו דבר שם , כל פעם זה קצת שונה , קצת אחרת . הפעם היה ירח מלא שלא הטיב עם דגי המוטרה שלי אבל הפך את כל הנסיעה לכל כך שונה מקודמיה . תשפטו בעצמכם :
עד לשעות הקטנות של הלילה בחסות התאורה הטבעית להקות של מושטונים , חפפים וביניות עשו שמות בפתיונות שלי . הרי תמונה לדוגמא לצורך הגברת הערנות בציבור
בשעות הקטנות של הלילה היה חלון הזדמנויות שבו הספקתי לדוג קצת
ואז בדיוק כשהתחלתי לפתח ציפיות ופתחתי את רשת ההרמה עלה האור ושודדי הפתיון חזרו בגרסה משופרת , אכזרית ומסוכנת יותר :
הדג הספיציפי הזה שצולם היה הקש ששבר את גב הגמל ( תרתי משמע חח ) וגרם לי להתקפל ולשוב על עקבותי .... עד הפעם הבאה כמובן
* ועכשיו בונוס קטן לסיום השנה האזרחית : עשר שניות של קטת - מתנת כינרת הפקות בע"מ
לא סתם שם הפורום שלך זה "כוכב" כל דוח שלך עם התמונות המדהימות האלה הוא כוכב בפני עצמו. אהבתי
תודה שחר ודב . הכינוי שלי בא בעקבות שם החנות שלי ולא בגלל מגלומניה חח ולנסוע תמיד שווה - לא משנה עד כמה התמונות יפות הן לעולם לא יצליחו להעביר את המחזה במלוא עוצמתו
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
איך מעט מילים, כמה תמונות וסרטון, מעניקים דו"ח כל כך קסום... התמונה הראשונה מדהימה ומיוחדת, הסרטון- איזו יצירתיות... סרט ללא מילים שהותיר אותי ללא מילים... אתה לא רק דייג דני, אתה אומן...
איך מעט מילים, כמה תמונות וסרטון, מעניקים דו"ח כל כך קסום... התמונה הראשונה מדהימה ומיוחדת, הסרטון- איזו יצירתיות... סרט ללא מילים שהותיר אותי ללא מילים... אתה לא רק דייג דני, אתה אומן...
תודה על המילים החמות רפי ידידי
ביציאות כאלו הכל הולך - מוסיף ריג שערה לקפיץ או מוריד לקפיץ קרסים ועושה ממנו פידר מקובע . פעם עם בויל , פעם עם תירס או טייגר נאט . הציוד גם חפיפניקי - מקלות קארפ שוכבים לצד מקלות סרף ביציאות קצובות כאלו התוצאה היא העיקר חח