פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בלייט |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בלייט (נקרא 12506 פעמים) |
הדפסה |
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
בחיי שאני לא מבין פורום דייג ספורטיבי .. כולם כשיש שחרור מוחאים כפיים ויופי ואיזה חינוך אבל משום מה שכבא דייג ותיק ומקצועי ומוערך כמו סידס שחוזר עם אינטיאסים של בקושי קילו וכמות מטורפת ולא מעניין אותי כמה אנשים היו על הסירה -אז שאפו ובלה בלה.... למה ? למה בסירה אסור לשחרר? כי יש עלויות דלק? עגינה ? אני יודע שיתחילו פה עכשיו השתלכויות אז אני מבקש שלא... אין לי כוונה כזו זה לא מהתייפיפות אלא מרצון והגיון לשמור על עתיד הים שלנו והדגה שלנו.
ובבקשה בלי הסברים של אם לא אני אז אחר יעשה כך .. או הטרול .. אחרת לפי התאוריה הזו כולנו היינו רוצחים עכשיו !
תודה וסליחה אם פגעתי במישהו מראש! ובכוונה רשמתי את זה בדוח של מישהו כמו סידס כי זה בחור שראה הרבה דגים ומעריך ים וגם יודע אכזבות . אז זה לא טירון מתלהב...
יניב כל מילה בסלע אחי צודק  אני לא דייג עם ניסיון לא דגתי מסירה אבל בכל מקרה יש גבול, מה תעשה עם 40 אינטיאסים? כמה תאכל כבר? זה עובר את גבול הטעם הטוב, תתפוס אחד אחלה תיקח לך איזה 5 חתיכות שיהיה לך אבל לקחת 40 זה כבר הורס את הדגה וסתם לקחתה את הדגים
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 |
|
|
בחיי שאני לא מבין פורום דייג ספורטיבי .. כולם כשיש שחרור מוחאים כפיים ויופי ואיזה חינוך אבל משום מה שכבא דייג ותיק ומקצועי ומוערך כמו סידס שחוזר עם אינטיאסים של בקושי קילו וכמות מטורפת ולא מעניין אותי כמה אנשים היו על הסירה -אז שאפו ובלה בלה.... למה ? למה בסירה אסור לשחרר? כי יש עלויות דלק? עגינה ? אני יודע שיתחילו פה עכשיו השתלכויות אז אני מבקש שלא... אין לי כוונה כזו זה לא מהתייפיפות אלא מרצון והגיון לשמור על עתיד הים שלנו והדגה שלנו.
ובבקשה בלי הסברים של אם לא אני אז אחר יעשה כך .. או הטרול .. אחרת לפי התאוריה הזו כולנו היינו רוצחים עכשיו !
תודה וסליחה אם פגעתי במישהו מראש! ובכוונה רשמתי את זה בדוח של מישהו כמו סידס כי זה בחור שראה הרבה דגים ומעריך ים וגם יודע אכזבות . אז זה לא טירון מתלהב...
יניב כל מילה בסלע אחי no1@צודק  אני לא דייג עם ניסיון לא דגתי מסירה אבל בכל מקרה יש גבול, מה תעשה עם 40 אינטיאסים? כמה תאכל כבר? זה עובר את גבול הטעם הטוב, תתפוס אחד אחלה תיקח לך איזה 5 חתיכות שיהיה לך אבל לקחת 40 זה כבר הורס את הדגה וסתם לקחתה את הדגים אני גם מסכים זה כבר ממש לא ספורטיבי בלי לבגוע באיש כמובן ובאמת שאני לא מבין למה לקחת קמות כזאת של דגים 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
שנהנת מהרבה נעלות אבל אתה לא שונה מדייגי הרשתות **** לקחת כזה הרבה דגים שמגיעים לגודל של 70קילו אם זה היה דג שלא גדל הרבה אז זה בסדר גל זה כבר מוגזם אחרכך מתפלאים למה אין דגים אני לא בא להעליב אבל רק שתהייה מודעות כי יש פה הרבה צירים שקוראים תדוחות ואתה סוג של מודל לחיקוי מבחינתם
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 10, 2013, 11:02:17 AM על ידי rafi
|
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
כואב הלב על כזאת כמות מתנצל אבל לא מצליח להנות...
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
|
שלל יפה , אך ספורטיבי? בעיניי ממש לא!
מתמזל מזל או פשוט מקצוענות לדעתי בשני המקרים אין הסבר להוצאת להקה שלמה (כמוהן בהנחה שזה דיג ספורטיבי)! ועוד מה אפשר לעשות עם כמות כזו בכלל !
אני מתנצל אבל את דעתי אומר בפה מלא, הדוח לא עושה לי טוב ובעיניי דיג בצורה כזו מסכן את הדגה בישראל. אם תמיד מדברים על הרשתות אז מה שונה רשת הקפה עם 40 אנטיאסים של קילו+ מדיג הגיג עם אותה תוצאה?!! שאלה למחשבה
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 09, 2013, 19:02:14 PM על ידי mahajnaa
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
גם אני הייתי לוקח אני בטוח שהוא לא לקח את כולם לבד, זה בטח מתחלק בין החברה שהיו על הסירה. הגודל של ה-1 ק"ג+- הכי טעים שיש ובכמות הזאת לא בטוח שיספיק לארוחה משפחתית. ועוד דבר, גם אני הייתי במצב הזה בדיוק לפני שנה (מי שזוכר זוכר), לא נראה לי שרוב הדייגים היו משחררים ולא בכזאת קלות, אז די מספיק עם "הירידות" על הבן אדם, גם אם זאת הייתה טעות אין להחזיר את הגלגל אחורה, אני מאחל לכולכם דייג כזה או לפחות את ההרגשה הזאת ואל תשפטו אדם עד שתהיו במקומו
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שנהנת מהרבה נעלות אבל אתה לא שונה מדייגי הרשתות זה מגעיל לקחת כזה הרבה דגים שמגיעים לגודל של 70קילו אם זה היה דג שלא גדל הרבה אז זה בסדר גל זה כבר מוגזם אחרכך מתפלאים למה אין דגים אני לא בא להעליב אבל רק שתהייה מודעות כי יש פה הרבה צירים שקוראים תדוחות ואתה סוג של מודל לחיקוי מבחינתם
דור אתה לא יכול במשפט הראשון להשתמש במילה 'מגעיל' ואז לומר אני לא בא להעליב. אני חושב שלכל האנשים פה יש מודעות אבל בסופו של יום כל אחד בוחר מה לעשות כראות עיניו. האם זה מוסרי? החלטתי לא ליהיות שופט. האם זה חוקי? בנתיים כן.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
גם אני הייתי לוקח אני בטוח שהוא לא לקח את כולם לבד, זה בטח מתחלק בין החברה שהיו על הסירה. הגודל של ה-1 ק"ג+- הכי טעים שיש ובכמות הזאת לא בטוח שיספיק לארוחה משפחתית. ועוד דבר, גם אני הייתי במצב הזה בדיוק לפני שנה (מי שזוכר זוכר), לא נראה לי שרוב הדייגים היו משחררים ולא בכזאת קלות, אז די מספיק עם "הירידות" על הבן אדם, גם אם זאת הייתה טעות אין להחזיר את הגלגל אחורה, אני מאחל לכולכם דייג כזה או לפחות את ההרגשה הזאת ואל תשפטו אדם עד שתהיו במקומו
מומי אני לא כל כך מסכים זה אומר שגם נוציא לוקוס של 500 גר זה בסדר זה שזה טעות ואין לחזיר את הגלגל החורה אתה צודק , על תשכח מומי שאתה לקחתה דגים שהגודל שלהם זה הסופי +- וגם לא הכי מוצדק כאן נילקחו דגים שהגודל שלהם עד קילו דג שהגודל שלו יכול להגיע ל 30 עד 50 קילו זה צורם מאוד ולא נראה טוב במיוחד דייג כמו סידס , אנחנו צריכים גם ללמוד וללמד את הצעירים כאן באתר שגם לקחת יש גבול ואפשר גם לשחרר , ואל תשפטו אדם עד שתהיו במקומו אני מקווה שאני לא יגיע למצב הזה ועם כן אפשר גם לשחרר המקרר שלי יכול להכניס 3 דגים לא יותר  אתה צודק עוד לא הייתי במצב הזה , ביום שזה יהיה אני מקווה שאני לא יקח כמות שאין לי צורך , יש רף מסוים שבנאדם צריך להגיע אליו ולהגיד עד כאן מספיק ולשחרר גם בסירות מותר לשחרר בכל סגנון אפשרי זו דעתי האישית מומי 
|
|
|
|
|
כל אחד מביע את דעתו כל עוד בצורה של שיח ובלי מילים מעליבות. אגב אני מכיר צוות שכולם מכירים שגם ביום נתון נפלו על להקה כזו והסתפקו ב16 למרות שיכלו 60 עקב הנעילות הרצופות.. כך שגם לא להכליל מהצד ההפוך. כמובן בסוף כל אחד עושה מה שנוח לו, כולם מבוגרים כאן וכולם אוהבים דיג. אך גם צריך לקבל תגובות משאר חברי הפורום. זאת דעתי, עוד לא הייתי במצב כזה אך עכשיו אני בטוח שאם כן אהיה אני אשחרר בשלב מסוים:) בהצלחה לכולנו בדיג מהנה ומענג
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 09, 2013, 20:29:53 PM על ידי mahajnaa
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
כל אחד מביע את דעתו כל עוד בצורה של שיח ובלי מילים מעליבות. אגב אני מכיר צוות שכולם מכירים שגם ביום נתון נפלו על להקה כזו והסתפקו ב16 למרות שיכלו 60 עקב הנעילות הרצופות.. כך שגם לא להכליל מהצד ההפוך. כמובן בסוף כל אחד עושה מה שנוח לו, כולם מבוגרים כאן וכולם אוהבים דיג. אך גם צריך לקבל תגובות משאר חברי הפורום. זאת דעתי, עוד לא הייתי במצב כזה אך עכשיו אני בטוח שאם כן אהיה אני אשחרר בשלב מסוים:) בהצלחה לכולנו בדיג מהנה ומענג מאחל גם לך יום כזה... בעצם גם לי. אולי זה יקרה כשניהיה יחד, מי יודע  בכל מקרה - הכי חשוב לשמור על השפה הנקיה - זה מקל על ההקשבה של מה שמנסים לומר.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 |
|
|
מומי אני לא כל כך מסכים זה אומר שגם נוציא לוקוס של 500 גר זה בסדר זה שזה טעות ואין לחזיר את הגלגל החורה אתה צודק , על תשכח מומי שאתה לקחתה דגים שהגודל שלהם זה הסופי +- וגם לא הכי מוצדק כאן נילקחו דגים שהגודל שלהם עד קילו דג שהגודל שלו יכול להגיע ל 30 עד 50 קילו זה צורם מאוד ולא נראה טוב במיוחד דייג כמו סידס , אנחנו צריכים גם ללמוד וללמד את הצעירים כאן באתר שגם לקחת יש גבול ואפשר גם לשחרר , ואל תשפטו אדם עד שתהיו במקומו אני מקווה שאני לא יגיע למצב הזה ועם כן אפשר גם לשחרר המקרר שלי יכול להכניס 3 דגים לא יותר  אתה צודק עוד לא הייתי במצב הזה , ביום שזה יהיה אני מקווה שאני לא יקח כמות שאין לי צורך , יש רף מסוים שבנאדם צריך להגיע אליו ולהגיד עד כאן מספיק ולשחרר גם בסירות מותר לשחרר בכל סגנון אפשרי זו דעתי האישית מומי  טוב אחי, אז בקשר ללברקים הגודל שלהם לא נגמר ב1ק"ג +- , אבל בינינו זה גודל שלא היית מוותר עליו, לגבי האינטיאסים, גם את הגודל הזה יצא להביא ולקחתי, אמנם לא 40 יח' רק 16 יח', זה היה לפני 3 שנים בערך בפוצקר. היום אני משחרר המון דגים שהם מאוד קטנים, אני לא עושה את החשבון לכמה הוא יגיע עוד 3 שנים, כנ"ל לגבי לוקוסים של 500 גרם אני משחרר למרות שהגודל הזה נחשב מעדן, אני אומר שאם הייתי שם על הסירה הייתי לוקח בכיף אבל אם היו יותר גדולים ברור שהייתי משחרר ולוקח את הגדולים יותר ואת כווווולם, לא חסר למי לתת אותם, זכור לי מקרה שיהודי יקר שמח לקבל לכבוד ארוחת שבת 2 דגים במשקל כללי של 6-7 ק"ג, מסקנה: תמיד יש מה לעשות עם הדגים ואפילו מצוות.
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מומי אני לא כל כך מסכים זה אומר שגם נוציא לוקוס של 500 גר זה בסדר זה שזה טעות ואין לחזיר את הגלגל החורה אתה צודק , על תשכח מומי שאתה לקחתה דגים שהגודל שלהם זה הסופי +- וגם לא הכי מוצדק כאן נילקחו דגים שהגודל שלהם עד קילו דג שהגודל שלו יכול להגיע ל 30 עד 50 קילו זה צורם מאוד ולא נראה טוב במיוחד דייג כמו סידס , אנחנו צריכים גם ללמוד וללמד את הצעירים כאן באתר שגם לקחת יש גבול ואפשר גם לשחרר , ואל תשפטו אדם עד שתהיו במקומו אני מקווה שאני לא יגיע למצב הזה ועם כן אפשר גם לשחרר המקרר שלי יכול להכניס 3 דגים לא יותר  אתה צודק עוד לא הייתי במצב הזה , ביום שזה יהיה אני מקווה שאני לא יקח כמות שאין לי צורך , יש רף מסוים שבנאדם צריך להגיע אליו ולהגיד עד כאן מספיק ולשחרר גם בסירות מותר לשחרר בכל סגנון אפשרי זו דעתי האישית מומי  טוב אחי, אז בקשר ללברקים הגודל שלהם לא נגמר ב1ק"ג +- , אבל בינינו זה גודל שלא היית מוותר עליו, לגבי האינטיאסים, גם את הגודל הזה יצא להביא ולקחתי, אמנם לא 40 יח' רק 16 יח', זה היה לפני 3 שנים בערך בפוצקר. היום אני משחרר המון דגים שהם מאוד קטנים, אני לא עושה את החשבון לכמה הוא יגיע עוד 3 שנים, כנ"ל לגבי לוקוסים של 500 גרם אני משחרר למרות שהגודל הזה נחשב מעדן, אני אומר שאם הייתי שם על הסירה הייתי לוקח בכיף אבל אם היו יותר גדולים ברור שהייתי משחרר ולוקח את הגדולים יותר ואת כווווולם, לא חסר למי לתת אותם, זכור לי מקרה שיהודי יקר שמח לקבל לכבוד ארוחת שבת 2 דגים במשקל כללי של 6-7 ק"ג, מסקנה: תמיד יש מה לעשות עם הדגים ואפילו מצוות. מומי, לא רק יהודים, גם מוסלמים ונוצרים ישמחו 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
צובט בלב 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
תקנו אותי אם אני טועה לחנך את הבחור אף אחד פה לא יחנך הדגים כבר מתים לשחרר אני למען האמת לא יודע אם הייתי משחרר דין וחשבון כול אחד יעשה אם עצמו אולי יש לו משפחה גדולה הרבה חברים מקפיא ענק דוחות הבחור כבר אני בספק אם נראה מי הפסיד פה חברים מי שרוצא לפרגן בבקשה מי שלא  שיוכל את הלב
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 09, 2013, 21:14:51 PM על ידי יריב
|
|
|
|
|
|
ממש עצוב לראות דייג עם ניסיון שם ז...על הים והיופי שבו סידס תהיה בן אדם אתה צריך לתת דוגמה ונ.ב תחליף פלאפון דחוף
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|