|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
|
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
לא באת הפסדת ... היית בא היית יודע ..  אני אישית מאוד נהנתי  היה נחמד לפגוש את הפנים של כל אחד אם הייתה לי יכולת להישאר יותר מאוחר הייתי נשאר בכיף  מקום שני זכה טושקאן לאחר שאף אחד לא הצליח לתפוס דג גדול יותר מהרמה שהועלתה על ידי מקצה צפון .. את הסיפור על התפיסה אשאיר לטושקאן 
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
אין לי מה לכתוב הגודל של הסרגוס שבסחותו הגעתי למקום שלי היה 230 גרם מה הפתיע אותי מעוד כי בחיים לא חשבתי שזה יהיה המשקל שאיתו אני יגיע למקום שני או כולך אחד אחר
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין לי מה לכתוב הגודל של הסרגוס שבסחותו הגעתי למקום שלי היה 230 גרם מה הפתיע אותי מעוד כי בחיים לא חשבתי שזה יהיה המשקל שאיתו אני יגיע למקום שני או כולך אחד אחר
מבין אותך אבל , גם טושקן הוא לא גדול {ירבוע בעברית} למעשה קטן מאד אבל ממזר  אז מקום שני הוא מכובד ללא קשר לגודל הדג
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
מבין אותך אבל , גם טושקן הוא לא גדול {ירבוע בעברית} למעשה קטן מאד אבל ממזר  אז מקום שני הוא מכובד ללא קשר לגודל הדג חחח כן אני יודע ואני גם יודע שמקום שני מקום מכובד פשוט אף פעם לא חשבתי שדג במשקל 230 גרם יוכל להביא מישהו לאיזה שהוא מקום חחח
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מבין אותך אבל , גם טושקן הוא לא גדול {ירבוע בעברית} למעשה קטן מאד אבל ממזר  אז מקום שני הוא מכובד ללא קשר לגודל הדג חחח כן אני יודע ואני גם יודע שמקום שני מקום מכובד פשוט אף פעם לא חשבתי שדג במשקל 230 גרם יוכל להביא מישהו לאיזה שהוא מקום חחח אתה רואה טושקאן - הגודל לא קובע
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
מבין אותך אבל , גם טושקן הוא לא גדול {ירבוע בעברית} למעשה קטן מאד אבל ממזר  אז מקום שני הוא מכובד ללא קשר לגודל הדג חחח כן אני יודע ואני גם יודע שמקום שני מקום מכובד פשוט אף פעם לא חשבתי שדג במשקל 230 גרם יוכל להביא מישהו לאיזה שהוא מקום חחח אתה רואה טושקאן - הגודל לא קובע חחחח
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מבין אותך אבל , גם טושקן הוא לא גדול {ירבוע בעברית} למעשה קטן מאד אבל ממזר  אז מקום שני הוא מכובד ללא קשר לגודל הדג חחח כן אני יודע ואני גם יודע שמקום שני מקום מכובד פשוט אף פעם לא חשבתי שדג במשקל 230 גרם יוכל להביא מישהו לאיזה שהוא מקום חחח אתה רואה טושקאן - הגודל לא קובע 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מבין אותך אבל , גם טושקן הוא לא גדול {ירבוע בעברית} למעשה קטן מאד אבל ממזר  אז מקום שני הוא מכובד ללא קשר לגודל הדג חחח כן אני יודע ואני גם יודע שמקום שני מקום מכובד פשוט אף פעם לא חשבתי שדג במשקל 230 גרם יוכל להביא מישהו לאיזה שהוא מקום חחח הכל עניין של יום נתון.... ביום מסוים שווה מקום ראשון- ביום אחר הרבה פחות, זה הקסם ביציאה לים- לעולם לא ניתן לדעת מה יבוא... בכל אופן, אלי יעלה כנראה היום סיכום מפורט של המפגש... בהמשך תצא הודעה מסודרת של סיכום התחרות....
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנחנו עדיין מחכים 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנחנו עדיין מחכים  אלי שמעת זה עם ה 1.88 מחכה
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אנחנו עדיין מחכים  אלי שמעת זה עם ה 1.88 מחכה אני יודע. בגלל חוסר זמן לא עלה עדיין  היום יעלה
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנחנו עדיין מחכים  אלי שמעת זה עם ה 1.88 מחכה אני יודע. בגלל חוסר זמן לא עלה עדיין  היום יעלה רק שלא יקח לך שנה 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנחנו עדיין מחכים  אלי שמעת זה עם ה 1.88 מחכה אני יודע. בגלל חוסר זמן לא עלה עדיין  היום יעלה רק שלא יקח לך שנה  למה ממהר 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|