בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  קלאמרי וסבידות בשידור חי
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: קלאמרי וסבידות בשידור חי  (נקרא 3064 פעמים) הדפסה
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: קלאמרי וסבידות בשידור חי
« הגיב #15 ב- : דצמבר 28, 2012, 07:57:23 AM »
מה אתם עושים עם כל כך הרבה קלמארי?
 IP: [ מחובר ]
יריב

חבר פורום
*

מנותק מנותק

טוב להיות בצד היבש

« הגיב #16 ב- : דצמבר 28, 2012, 10:00:42 AM »

מאכילים סרטנים 
-------------------------------
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : דצמבר 28, 2012, 10:24:39 AM »

מה עושים איתם?
תופסים אותם. שמים אותם במקרר, כי קובעים עם חבר לצאת בבוקר לדיג אינטיאסים.
לא מתעוררים בבוקר לדיג אינטיאסים.
מתעוררים עכשיו.
שמים את הקלאמרי במקפיא יחד עם הקודמים שהיו בעבר גם במקרר ועברו למקפיא.

ובעיקר, חולמים בלילה על איך אני משפד את הקלאמרי, זורק למים, המקל מתכופף, ואז...מתעוררים בבהלה בשעה 10 ולא מבינים איך יש אור בחוץ, הרי כיוונתי את השעון ל-4...
יריב

חבר פורום
*

מנותק מנותק

טוב להיות בצד היבש

« הגיב #18 ב- : דצמבר 28, 2012, 10:28:24 AM »

מה עושים איתם?
תופסים אותם. שמים אותם במקרר, כי קובעים עם חבר לצאת בבוקר לדיג אינטיאסים.
לא מתעוררים בבוקר לדיג אינטיאסים.
מתעוררים עכשיו.
שמים את הקלאמרי במקפיא יחד עם הקודמים שהיו בעבר גם במקרר ועברו למקפיא.

ובעיקר, חולמים בלילה על איך אני משפד את הקלאמרי, זורק למים, המקל מתכופף, ואז...מתעוררים בבהלה בשעה 10 ולא מבינים איך יש אור בחוץ, הרי כיוונתי את השעון ל-4...

עדיין לא 4 (16:00)
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : דצמבר 28, 2012, 10:28:24 AM »
סיימתי באמת אחרי 5 דקות נוספות ללא עוד תפיסות.

לגבי עניין היאמישטה - לא מזלזל בדמויים יפנים, מאמין שיש משהו בהנדסה שלהם שאולי גורם לעליה באחוזי התקיפות, אבל (וזה אבל גדול) - לא מוצא סיבה להשתמש בהם.
נכון, היו מקרים שבזמן שאני גירדתי קלאמרי אחד מישהו לידי עם דמויי יאמישטה הוציא 4. באותה נשימה - היו מקרים הפוכים.

השתמשתי היום, וגם כל הפעמים הקודמות בדמויים זולים של שורקאץ' ללא בעיה. לי אישית מהסידרה של השורקאץ' , מידה 3 עובדת הכי טוב.
3.5 כבר שוקע מהר מידי, 2.5 שוקע לאט מידי.

בעבר הייתי מגלגל בקצב קבוע איטי עד בינוני.
לאחר מס' סירטוני דיג קלאמרי ביוטיוב בשנתיים האחרונות עברתי להקפצות כמעט באופן בלעדי.
אני זורק את הדמויי רחוק ככל הניתן, מגלגל מעט לאחר שהדמויי פוגע במים על מנת שיהיה מתח בחוט.
מחכה 5 עד 10 שניות בהתאם לעומק המים, ואז מבצע 2 או 3 הקפצות חדות, עם הפסקה של כשנייה בינהן, ואז שוב מחכה 5 עד 10 שניות וחוזר חלילה.
מידי פעם מגוון את ההקפצות, לפעמים ממש מניף את המקל בהקצפה ממצב מקביל למים לניצב להם (כלומר ממצב ____ למצב | ).
השיטה הזו לא אכזבה אותי מאז שהתחלתי להשתמש בה. היו לילות שלא היה לה יתרון על גילגול רציף, והיו לילות שכן - מעולם לא חוויתי לילה שהיו פחות תפיסות בשיטה הזו לעומת גילגול רציף (כל השותפים הקבועים לדיג מחזירים בקצב אחיד ללא הקפצות לכן יש לי איך להשוות).

גם היום השתמשתי באותה השיטה.

התקיפה תמיד באה בזמן הנפילה. או שאני מרגיש פתאום את החוט נמתח בזמן הנפילה, או שבהקפצה הראשונה אני מזהה משקל חריג על המקל.

תווודה
קולע. כבר ביציאה הבאה אנסה גם את ההקפצות לבד

אני גם השיטה שלי אותו דבר ,בהקפצות תמיד זה עבד

קלאץ פתוח של הרולר כל הקפצה שחרור חוט לפחות כך אני עובד זה עובד מעולה

אתה בסדר

אני עובד דווקא עם קלאץ' סגור בהתאם - כלומר, שבהקפצה לא יוצא חוט, אבל אם יתפס קלאמרי גדול, אז הוא יוכל להוציא חוט.
זריקה ראשונה תמיד אני מקדיש לכיוון הקלאץ'. מתחיל מקלאץ' משוחרר, מקפיץ, סוגר קצת, מקפיץ שוב - עד שאני מגיע לנקודה הראשונה שבה לא משתחרר חוט בזמן ההקפצה.

בעבר גם הייתי משתמש בקלאץ' משוחרר, גיליתי שסגירה שלו מאפשרת לדמויי במים לנוע בתנועות ארוכות יותר (מכיוון שהוא נמשך כל הדרך ולא יוצא חוט), ואצלי בכל אופן זה שיפר את כמות התקיפות  אתה בסדר
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : דצמבר 30, 2012, 13:16:08 PM »
סיימתי באמת אחרי 5 דקות נוספות ללא עוד תפיסות.

לגבי עניין היאמישטה - לא מזלזל בדמויים יפנים, מאמין שיש משהו בהנדסה שלהם שאולי גורם לעליה באחוזי התקיפות, אבל (וזה אבל גדול) - לא מוצא סיבה להשתמש בהם.
נכון, היו מקרים שבזמן שאני גירדתי קלאמרי אחד מישהו לידי עם דמויי יאמישטה הוציא 4. באותה נשימה - היו מקרים הפוכים.

השתמשתי היום, וגם כל הפעמים הקודמות בדמויים זולים של שורקאץ' ללא בעיה. לי אישית מהסידרה של השורקאץ' , מידה 3 עובדת הכי טוב.
3.5 כבר שוקע מהר מידי, 2.5 שוקע לאט מידי.

בעבר הייתי מגלגל בקצב קבוע איטי עד בינוני.
לאחר מס' סירטוני דיג קלאמרי ביוטיוב בשנתיים האחרונות עברתי להקפצות כמעט באופן בלעדי.
אני זורק את הדמויי רחוק ככל הניתן, מגלגל מעט לאחר שהדמויי פוגע במים על מנת שיהיה מתח בחוט.
מחכה 5 עד 10 שניות בהתאם לעומק המים, ואז מבצע 2 או 3 הקפצות חדות, עם הפסקה של כשנייה בינהן, ואז שוב מחכה 5 עד 10 שניות וחוזר חלילה.
מידי פעם מגוון את ההקפצות, לפעמים ממש מניף את המקל בהקצפה ממצב מקביל למים לניצב להם (כלומר ממצב ____ למצב | ).
השיטה הזו לא אכזבה אותי מאז שהתחלתי להשתמש בה. היו לילות שלא היה לה יתרון על גילגול רציף, והיו לילות שכן - מעולם לא חוויתי לילה שהיו פחות תפיסות בשיטה הזו לעומת גילגול רציף (כל השותפים הקבועים לדיג מחזירים בקצב אחיד ללא הקפצות לכן יש לי איך להשוות).

גם היום השתמשתי באותה השיטה.

התקיפה תמיד באה בזמן הנפילה. או שאני מרגיש פתאום את החוט נמתח בזמן הנפילה, או שבהקפצה הראשונה אני מזהה משקל חריג על המקל.

ציפיתי שנראה השלמה מפורטת לדו"ח... אתה בסדר

יופי של רעיון- להעלות דו"ח עם תמונות מהשטח.... אתה בסדר
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for