תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
25/12/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
20:00 | דמוי סיליקון - ימאשיטה | קלמארי (דיונון) | 7 | 4.5 |
הדו"ח:
אחח אין על קלאמריפלצת על אולטראליט.

התמקמות בנקודה לקראת השעה שבע וחצי מצוייד בכמה בובות ימאשיטה חדשות וכמה פשוטות למקרה שהים סוער ועכור (חבל לאבד בובה של ימאשיטה בכל זאת).
עיקר היציאה הייתה בשביל סבידה בכלל אבל אחרי חמש או שש זריקות של גירוד הקרקעית בשיטה של שחר מנהל פורום ז'רזור שהוכיחה את עצמה ונתפסו כמויות נכבדות של סבידה לטובת האינטיאסים אני מבין שאין סיכוי כי יש סחף חזק מאוד בקרקעית והבובה לא נשארת באותו מקום הוחלט לשנות אסטרטגיה לטובת הקלאמרי.
זריקה והקפצת הבובה כל כמה שניות בצורה אגרסיבית מהרגיל בגלל מצב המים (ככל שהם עכורים וגועשים יותר הקאמרי תוקף בצורה אגרסיבית יותר ) כבר בזריקה הראשונה פצצה למקל המייג'ור 1/7 שלי והכיף מתחיל.
אחד אחרי השני במשך שעה בערך וגם בזריקות ללא תפיסות היה אפשר לראות מעקב של קלאמרי אחרי הבובה ממש כף לא נורמלי לפחות שלושה נפלו סמוך לקו המים והיו גם תקיפות ללא נעילה.
יצאו פריטים בגדלים מרשימים מאוד אבל זה עדיין לא השיא כי בשנה שעברה יצאו בגדלים של קילו פלוס.
שיטת האיכסון שלי היא לעטוף כל אחד בניר כסף ולסדר אותם בקופסה כמו חיילים ככה הם נשמרים לעונת הטרחונים הבאה וגם לחורף לטובת יציאות לפיתיונות בחופי ארצינו.
יציאה נוספת היום יום רביעי בשעה שבע לאותה נקודה בדיוק והפעם מצוייד כראוי עם דלי ורשת של חבר.
האישה נתנה פס לשעתיים ואני לא חשבתי פעמיים כלל ומצאתי את עצמי מוציא קלמרי ראשון אחרי שלוש זריקות בערך מוקף באנשי חברת חשמל שקופצים על כל קאמרי / סבידה שמישהו מוציא מהמים.
היום הם קצת גדלו והמקל התכופף כמו שלא התכופף אף פעם ובנוסף עמד בכבוד בהרמת קלאמרי מכובד מאוד מגובה שני מטר באויר.
בסה"כ 4 חתיכות נאות בנוסף לשלל של אתמול - תודה לאורי מהים והטבע באשקלון על הציוד והבובות.
אכסון הקלאמרי ושטיפת הציוד כמו שצריך והכי חשוב נשיקה ענקית לאישה שנתנה לי לצאת לים.
יש שפע של תמונות רק הכבל של המצלמה בעבודה אז סבלנות עד מחר בבוקר
כמה נקדות חשובות 1. הותקפה בובה קטנה יחסית בגודל 2.2 /1.8 בצבעים ורוד כתום זוהרות 2. עדיף להשתמש בשוק לידר קצת ארוך למי שאוהב לעבוד עם קלאץ' פתוח כי הקאלמרי הגדולים צוללים והחוט מתחכך בסלע וחבל (למי שעובד עם חוט בד ) 3. בלי רשת הרמה חבל על הזמן 4. תנו להם לגמור את הצבע במים כי לא נעים קבל מכות מהאישה אחרי שהרסת את המעיל השלישי שלך השנה

בקיצור צאו לים ותתחילו להנות כי אין על קלאמרי באולטרא.