פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מנהרת הזמן של חברי הפורום |
עמודים: 1 2 [3] 4 5 ... 7
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מנהרת הזמן של חברי הפורום (נקרא 15904 פעמים) |
הדפסה |
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
עדי יופי של שרשור ..אהבתי את התמונות של כולם אשמח לעוד 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כן עדי עד הצבא הייתי משחק כדורגל 5 שנים בתור חלוץ אחלה רגליים גם היום
התמונה האחרונה היה בשנות ה80 משחק כדורגל
אורוגוואי נגד ישראל ברמת גן { כל מי שאתה רואה בתמונות זה דודים שלי }
אורוגוואי ניצחה 2 -0 מוטי, היות וגדלתי ממש ליד האצטדיון, לא פיספסתי משחק של הנבחרת (וגם גביע המדינה  ) מגיל 4-5. רוב המשחק הייתי על הכתפיים של אבא  סביר מאד שהייתי במשחק הזה  התמונה צולמה בשנת 1974 מבית סבתי (שתחיה עד 120) שגרה שם עד היום : צד ימין : המיכלים של תחנת הקמח שנמצאים ליד הום סנטר. צד שמאל : השטח עליו הוקם קניון איילון ומאחוריו אצטדיון רמת גן. 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 25, 2012, 22:51:37 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
תמונה ראשונה לפני 20 שנה עם החתול החמוד "פתחי" שכבר איננו לצערי תמונה שניה בשנת 92 , מי לא זוכר את כמויות השלג באותה שנה תומנה שלישית - יום הולדת בגן חובה אוווה פעם הייתי צעיר 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 אני זוכר את החורף הזה  איפה זה צולם ? אצלנו בת"א היה מקסימום ברד 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
קצת קשה לראות, אבל זה מושט שם ביד  שימו לב גם לכנרת - מגיעה עד קצה הסלעים...היו זמנים 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מצא את ההבדלים בהבעת הפנים של רון דדון : דג קטן   דג גדול   ולגבי הכינרת , הלוואי ונזכה השנה לחדש ימיה כקדם  תמונה נדירה 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 26, 2012, 00:43:45 AM על ידי עדי
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מצא את ההבדלים בהבעת הפנים של רון דדון : דג קטן   דג גדול   ולגבי הכינרת , הלוואי ונזכה השנה לחדש ימיה כקדם  תמונה נדירה   גודל החיוך עולה עם גודל הדג באופן לינארי... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עדי שירשור חזק ביותר. יופי של תמונות חברים. עדי מי שמסתכל טוב טוב בתמונה שלך לדעתי יזהה בסופו של דבר שזה אתה.  גם לדעתי... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אנדריי, נוסיף לילד את הזקן שלך וזה אתה- נוריד ממך את הזקן ואתה זה הילד... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מוטי, לא הצלחתי להחליט למי אתה דומה  בתמונה הראשונה = אמא בתמונה השנייה = אבא בתמונה השלישית = איזה ארבע ראשי פיתחת כן עדי עד הצבא הייתי משחק כדורגל 5 שנים בתור חלוץ אחלה רגליים גם היום  התמונה האחרונה היה בשנות ה80 משחק כדורגל אורוגוואי נגד ישראל ברמת גן { כל מי שאתה רואה בתמונות זה דודים שלי } אורוגוואי ניצחה 2 -0  מוטי, איזה יופי לראותך ספורטאי שחיף... 
|
|
|
|
|
 אני זוכר את החורף הזה  איפה זה צולם ? אצלנו בת"א היה מקסימום ברד  איזור ואדי עארה. ירדו כמויות גדולות של שלג אז 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של תמונות אנדרי 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בדיוק אנדריי  אחלה תמונה. התמונה צולמה בבית ? יש על הדלת מדבקה :  זהירות מלגזות נוסעות או שהבאת "משהו קר" לשתות בעבודה 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
הפער ביני לבין הילדות שלי כל כך גדול ... אבל עדיין נחמד להיזכר ... בתמונה הראשונה אני בן שנה (לא זכור לי כלום מהגיל הזה כמעט כמו כל האנשים) בתמונה השנייה אני בגן טרום חובה ... כמו שניתן לראות עם פיקצ'ו על החולצה הייתי מטורף על הסידרה שהייתה להיט באותו זמן ודיברתי רק עליה... גן טרום חובה אחד התקופות היפות .. בניגוד לגיל שנה מהגן הזה אני זוכר המון, החל משיעורי האורגנית, התור לשטיפת ידיים לפני האוכל, שעת יצירה, מקום מחבוא ל"אוצרות" שאני ועוד חבר שלי אספנו ...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3] 4 5 ... 7
|