הדוח:
ביום שישי פוגש את שי יצחק בחנות של הכריש, וביחד קובעים להפגש בכחול הגדול ביום ראשון
ולאחר כוחות של 2 הצוותים גם יחד.
התכנון הוא שאני וקובי מצוות הקיאקים נצטרף לשי ואלי מהצוות המפואר שלו.
מדבר עם קובי והוא כמובן עונה בהיענות חד משמעית הרי שנינו כל כך חרמנים על הים... מה זה חרמנים.. מרטיבים רק מלחשוב על הכחול!!
מארגנים ציוד בודקים תחזית והפעם המצלמה מוכנה ^_^ מגיעים אל הירקון מזוודים ציוד למכונות ההרג המשוכללות, מוודאים מול שי שהוא כבר במים.. ויאללה לחתירה.. מריצים את הבדיחה הקבועה של טרולינג בירקון חחח כמו בכל פעם.. חייבים לשמור על המסורת.
מגיעים לשפך אך נעצרים בתלולית חול. אופסס נקרעו קצת הסנפירים.(היא לא הייתה שם קודם לכן)
עוצר לכמה דקות מסדר את הסנפיר.. וקובי יצא מהשפך ביציאה ראשונה.
אני מנסה אחריו אך לשווא מתהפך וכל הציוד במים. איזה כיייייףףף אוסף את הציוד ועובר את הגלים.
לאחר מספר מטרים מעבר לקו השבירה עושה הערכת נזק.
מגלה ש2 הרולרים שלי טבולים בחול ואינם יכולים לזוז כלל. פוגש את קובי ומתמרמר לו על שקרה.
מתעצבן שאיני מצליח להוציא חוט למכונת הטרולינג ומחליט להשאירה את הבובה על הקיאק.. תוך כדי מרמור משהו אומר לי למשוך בכח את החוט ולשפוך מים מתוקים על הרולר אולי זה יעזור..
כך מצליח להוציא כ 20 מטר+- ומשחרר את הבובה במים.(מריה פליינג דיבר לבן גב צהוב 7G )
ממשיך להתמרמר ולומר לקובי שזה יום חרבנה ורק שלא יהפוך לנורא מזה. תוך כדי. המקל החדש שקניתי..לטרולינג לייט עד 100 גרם מתקופף לגמרי ולהפתעתי יציאת חוט והרולר מזמררר למחצה.
קובי מסתכל עלי וצועק "מזל טוב אח שלו"(הפעם המצלמה מקופפת בגלל שהגלים מהשפך הפילו אותה ואני לא מצליח לצלם דבר.) תוך כדי שאני מגלגל את הרולר ובקושי מצליח בגלל החול... זה קורה לנו בפעם השניה!! נעילה כפולה... וצוות הפיראטים מוציא 2 טוניות במשקלים שנעים בין 1.7-2 קילו מבסוטיםםםםםםםם נרגעים מהאדרנלין.. מנקזים את הטוניות ומכניסים לבטן הקיאק.
על הדרך מסדר את המצלמה ומכין אותה אולי יגיע שידור חוזר.
לאחר 5 דקות של חתירה.. אני מלפני קובי והרולר בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בשלב הזה מרים את הרולר נותן הוקסט ומדליק את המצלמה.
ההמשך מתואר בוידאו הבא:
והינה עולה לה עוד טונית לקיאק!!! 3-0 לנו
מגיעים לשי ואלי שלום שלום.. בודקים את הגי'ג באיזור אך לשווא. מחליטים להפרד כידידים ולנסות את הטוניות בפעם השניה אלי מצטרף ושי עקשן נשאר בשלו(עקשן עקשן והוציא לוקוס של 2K יפה שייקה!!!)
מבינים שאין שום דבר ומחליטים לקפל את הבסטה.
יום מדהים ושבירת מנחוס עברה על כוחותינו!
מכאן ועד לפעם הבאה, דין וקובי – נציגי צוות הפיראטים.