אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יא מועלם מאמון אין מילים  פשוט לא יודע מה להגיד  מה שכן הבטחתה דוח אמצע שבוע ונתת ואחד דוח מהסרטים (מדע בדיוני בשבילי לפחות ) מה אני אגיד לך יא מועלם כבר אמרו הכול אולי ביום ראשון בדוח החדש  יהיה לי משהוא חדש  אולי ביום ראשון תמצא שיטה אחרת להעמיס את ממשק הדוחות
|
|
|
|
|
וואו מאמון  שלל יפה מאוד  כל הכבוד הלוואי היה לי זמן לפעם בשבוע לא לשלוש. ג'יג לילה זה לא חדש,ניתפסו פה ושם גם באילת גם בים התיכון,פשוט מהעצלנות לא משקיעים בתחום. שוב המון כבוד.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מאמון , האם אתה מאיר את המדאי הזוהר לפני ההורדה למים או שפשוט ככה  כן הארתי לפני שהורדתי ולדעתי זה חובה בעיקר בלילה
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
דבורה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון כל הכבוד על ג'יג הלילה זה חדש לי ואיזה תוצאה שאפו אוסף אוסף
|
|
|
|
|
וואו איזה לילה הכי אהבתי את עניין הצידיינית עם הקורונה
|
|
|
|
|
|
מאמון, סחתיין על החידוש, מסכנים הסקיפרים, הלכו להם גם השעתיים שינה שעד היום יכלו להרשות לעצמם... איך מקצוען כמוך סוגר קלאטצ לעתריס, אני חושב שבאמת אתה מצטרף למחלקה (הגריאטרית  ) סתםםם...הלוואי על כולנו להיות גריאטריים כמוך סחתיין על הדגים ויותר על הדו"ח - אחלה דו"ח, מפורט ומושקע כתמיד בהצלחה בהמשך מורדי
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מורדי זה יכול לקרות לכל בנאדם ...דווקא אמרתי טעות של טירון 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
ניסים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
46
0546208825
|
|
תענוג של דו"ח אתה מקצוען בפעולה, תמיד כיף לראות אחד כזה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה צבעים הבאתם שם רפי שחרר גם ברכהלכאן  תמשיך להנות מאמון אחלה תוצאה  אתה צריך רק להתקשר בזמן הנכון דודו...  מאמון אחי, מה אפשר להגיד על כזה דו"ח מפואר? לקרוא שוב ושוב, להסתכל בתמונות ולהנות עוד ועוד  היה אחלה לחוות איתך חלק מחוויות הדיג- מהכסא וגם מהמיטה, בטח הרגשת בשיחה כמה התלהבתי מהגילוי שג'יג עובד בלילה- והיה שווה להתעורר בטלפון השני בו בישרת שעובד גם עובד  העלית את הדיג הליילי מסירה לדרגת אומנות שמתפתחת עוד ועוד- כן יירבו עלינו לילות כאלו 
|
|
|
|
|
מאמון מחסל המלכות paddle:לאנגליה בטוח לא יתנו לך להיכנס כי איך שאני מכיר אותך גם את המלכה שלהם תכניס לחסקה  אחלה דוח וחידוש מעניין לגבי גיגינג בלילה ונראה לי זה יעבוד באיחוד בימי ירח מלא כי כבר יצא לי לתפוס אנטיאסים בלילה על פתיון בירח מלא בהצלחה בבאות 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מאמון מחסל המלכות paddle:לאנגליה בטוח לא יתנו לך להיכנס כי איך שאני מכיר אותך גם את המלכה שלהם תכניס לחסקה  אחלה דוח וחידוש מעניין לגבי גיגינג בלילה ונראה לי זה יעבוד באיחוד בימי ירח מלא כי כבר יצא לי לתפוס אנטיאסים בלילה על פתיון בירח מלא בהצלחה בבאות  דווקא בחרת לי במלכת אנגליה לא הייתי מתנגד למלכת ירדן  ראבאק לפחות זו נורמלית מקסימום חייבת קצת צבע אבל בטוח לא פחחות וצבע ...או אולי אוברהול בכלל תודה נימד ..מה עם איזה דיווח מהגזרה שלכם?
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
מאמון מחסל המלכות paddle:לאנגליה בטוח לא יתנו לך להיכנס כי איך שאני מכיר אותך גם את המלכה שלהם תכניס לחסקה  אחלה דוח וחידוש מעניין לגבי גיגינג בלילה ונראה לי זה יעבוד באיחוד בימי ירח מלא כי כבר יצא לי לתפוס אנטיאסים בלילה על פתיון בירח מלא בהצלחה בבאות  דווקא בחרת לי במלכת אנגליה לא הייתי מתנגד למלכת ירדן  ראבאק לפחות זו נורמלית מקסימום חייבת קצת צבע אבל בטוח לא פחחות וצבע ...או אולי אוברהול בכלל תודה נימד ..מה עם איזה דיווח מהגזרה שלכם? הדוחות יבואו אחרי ראש השנה עכשיו זה שיא הלחץ אצלי בעסק אין לי תזמן לצאת לים חוץ מזה סומכים עליך בדוחות אם לא יכולים לצאת לים אני יושב אחרי העבודה קורה את הדוחות שלך ושל כל החברים בפורום והים מגיע עד לבית בהצלחה לכולם והרבה דגים 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
Default User
|
AVENGED SEVENFOLD חבר פורום 
מנותקגיל:
32
ויקפוץ וישתולל, ויוציאוהו מן המים, וימת (;
|
|
יפה מאמון, אחלה דגים 
|
דגים תופסים תמיד בזמן נכון, דגים גדולים הם המזון (;
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
זו שחיטה פשוט שחיטה שחטת לי את כל הרוק מפה  כל הכבוד מאמון ללא ספק אני מוריד את הכובע בפניך  את דייג עילאי עם ידע בלתי נדלה והכי הרבה כח רצון התוצאות מדברות בעד עצמן, פריטים יפים ומכובדים ללא ספק זה חידוש של גיג בלילה !!! מצד שני פעם חשבתי על זה ובעומק 80-90 מטר אני לא חושב שיש הבדל בין לילה ויום ואשמח אם למישהו יש ידע בעניין, ולכן לדעתי הגיג כן יכול לעבוד בלילה הרבה כבוד 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|