פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   המשתמש GAL H הושעה זמנית |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: המשתמש GAL H הושעה זמנית (נקרא 2221 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הנהלת ISF
|
הנהלת האתר חבר פורום    
מנותקגיל:
14
|
|
 |
|
|
לצערנו, המשתמש GAL H ( הוא גם המשתמש גל היזלבק ), הושעה זמנית עד למיצוי הבירור וקבלת החלטה בעניינו. הסיבה לכך היא שנראה לכאורה על פני הדברים, כי גל נרשם ונכנס לאתר תחת שם המשתמש kommo וזאת בנוסף על שם המשתמש שלו תוך שאותו kommo הוצג בתור חבר של גל. בדיקה מצליבה העלתה כי GAL H ו: kommo נכנסו לאתר וכתבו תגובות מאותו מחשב ומכתובת IP זהה כלומר שמדובר לכאורה באותו משתמש. כמובן שאיננו קובעים כרגע קביעות סופיות ואיננו קובעים שכך אירע בוודאות, אלא מציינים את מצב הדברים כפי שעולה מהבדיקות שנעשו. דבר שכזה ככל שנעשה אסור בתכלית- וכל מי שייכנס בשם משתמש אחר ויזדהה כאדם אחר יושעה זמנית. בנוסף, באחת מתגובותיו טען בדיעבד כי חלק מתגובותיו נרשמו לא על ידו אלא ע"י חבר שלו, ויש חומרה בכך שמישהו נותן לאחר לרשום בשמו ובדיעבד מעדכן בכך. מטבע הדברים גם כרטיס המשתמש kommo - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile;u=8130וכן כרטיס נוסף שפתח, נחסמו עד לגמר הבירור. המשתמש GAL H יקבל הודעה מתאימה במייל/ים, ויש בידו להעביר בקשה לסיום/קיצור תקופת ההשעיה בצירוף הסבריו - במייל חוזר או באמצעות מסר אישי שיועבר לבקשתו ע"י חבר פורום אחר. בבואנו לשקול החלטתנו לגבי מועד הפסקת ההשעיה הזמנית, נביא בחשבון את הסבריו של המשתמש ככל שימצא לנכון להסביר את הדברים, וגם את התנצלותו כפי שהועלתה היום בפורום (בהקשר אחר). ההחלטה הסופית תתקבל לאחר קבלת ההסבר מטעמו של המשתמש- והודעת עדכון תעלה בהתאם. מובהר כי התחברות וכתיבה של המשתמש שהושעה זמנית- תחת שם משתמש חדש (זהה או שונה), זאת בתקופת ההשעיה הזמנית, עשויה לגרור השעיה מהאתר לתקופה שלא תפחת מ:12 חודשים. אנו מבקשים מכל החברים בצורה מפורשת: לא להעלות כאן התבטאויות מכפישות/משתלחות כנגד GAL H שאיננו נמצא כאן כדי להשיב, כל תגובה שתכלול התבטאות כזו תוסר לאלתר!!!
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
למרות שאני חדש בפורום זה, ונהנה כל כך כאן, החלטתי להגיב ומקווה שדבריי יהיו מקובלים.
כאחד שמנהל פורם למגדלי ציפורים, וכמי שמכיר את הלבטים והקשיים העומדים בפני מנהלי פורומים, ומה עוד שכול זה נעשה על חשבון הזמן הפרטי ומעל הכול ללא כול תמורה שהיא. אני רוצה להבהיר דבר אחד שהוא מעל לכול.
הפורום נוצר למען ולטובת כל החברים, ישנם עליות ומורדות שלעתים נסלחים אבל לעתים הם פוגעים והופכים להיות בלתי נסלחים במיוחד כאשר התגובה הפוגענית היא לעבר משתמש ומופנת לאדם זה או אחר.
זהו תחביב המשותף לכולנו, והפורום נוצר למעננו, מקווה שנלמד לכבד אחד את השני, ונדע שמילים על המסך הם לא רק כתמים, הם יכולים להיות גם יותר מחץ חד אצל חלקנו במיוחד כאשר הם גם פוגעניות. רוב רובם של החברים כאן הם כמו שכבר למדתי מרגישים ומתנהגים ממש כמו משפחה ואף יותר מכך, ועל זאת אני יכול להעיד ממקור ראשון.
בואו נשמור על הפורום, ונדע לשמור על כבודו של האחר, כי רק כך נמשיך לשגשג ולשפר.
תודה רבה
|
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אני מודה, אני אשקר אם אגיד שאני מצטער על המעשה
אבל לגל ניתנו המון הזדמנויות לחזור בו ולהתנהג כפי שראוי להתנהג
לפי דעתי אדם שמתייחס בזלזול כלפי חבריו לפורום מה גם שמכפילים את גילו ויותר לא ראוי להיות בפורום עצמו, אדם שמתנהג בזלזול כלפיי הפורום עצמו ולאזהרות ההלכות וחוזרות שמקל לא ראוי לפורום. אין לי כל כוונה להיכנס לנעלם של המנהלים אך כשתסתיים ההשעיה אני מבקש לקחת בחשבון את כל החבר GAL H/KOMMO/גל היזלבק עשה פה ולחשוב פעמיים אם הם רוצים אדם כזה בבית שלנו.
לסיכום אני ממליץ לגל, שאני מאמין שרואה את הודעות אלה דרך חבריו הרשומים בפורום להיות יותר כמוהם ולכבד את הזולת במיוחד אם הוא יכול ל"לגדל אותך".
דיבור בשפה גבוהה לא מעיד על תוכן האדם, תוכן הדברים שהוא אומר מעיד עליו. מקווה שלא כמו עצות אחרות שקיבלת פה, את זאת תיקח בחשבון.
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
למרות שאני חדש בפורום זה, ונהנה כל כך כאן, החלטתי להגיב ומקווה שדבריי יהיו מקובלים.
כאחד שמנהל פורם למגדלי ציפורים, וכמי שמכיר את הלבטים והקשיים העומדים בפני מנהלי פורומים, ומה עוד שכול זה נעשה על חשבון הזמן הפרטי ומעל הכול ללא כול תמורה שהיא. אני רוצה להבהיר דבר אחד שהוא מעל לכול.
הפורום נוצר למען ולטובת כל החברים, ישנם עליות ומורדות שלעתים נסלחים אבל לעתים הם פוגעים והופכים להיות בלתי נסלחים במיוחד כאשר התגובה הפוגענית היא לעבר משתמש ומופנת לאדם זה או אחר.
זהו תחביב המשותף לכולנו, והפורום נוצר למעננו, מקווה שנלמד לכבד אחד את השני, ונדע שמילים על המסך הם לא רק כתמים, הם יכולים להיות גם יותר מחץ חד אצל חלקנו במיוחד כאשר הם גם פוגעניות. רוב רובם של החברים כאן הם כמו שכבר למדתי מרגישים ומתנהגים ממש כמו משפחה ואף יותר מכך, ועל זאת אני יכול להעיד ממקור ראשון.
בואו נשמור על הפורום, ונדע לשמור על כבודו של האחר, כי רק כך נמשיך לשגשג ולשפר.
תודה רבה

|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
לא חושב שההשעיה הזמנית היא מועילה. לא חושב שצריך בכלל להחזיר אותו . זה שהוא עדיין משתמש בשמות אחרים ומנסה לקבל אהדה טלפונית מחברי פורום אלו או אחרים רק מבהירים שהוא לא ישתנה לעולם ואם יחזור ימשיך כמו שהיה קודם. מקומו לא כאן!!!!!
גל בהצלחה בדייג תמשיך להנות ומאחל לך מכל הלב שתשתנה כי זה יחזור אליך בסוף כמו בומרנג
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 26, 2012, 02:37:39 AM על ידי rafi
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אנו מבקשים מכל החברים בצורה מפורשת: לא להעלות כאן התבטאויות מכפישות/משתלחות כנגד GAL H שאיננו נמצא כאן כדי להשיב, כל תגובה שתכלול התבטאות כזו תוסר לאלתר!!!
חרף בקשתנו המצוטטת, הועלו תגובות שהחלו לתפוס כיוון של השתלחות במשתמש. הדיון נפתח כדי לאפשר בעיקר העלאת תגובות אשר לא תתמוכנה בהשעיה, כאלו לא היו כאן וכל התגובות שהוסרו תמכו בהשעיה הזמנית בצירוף תוספות. בנסיבות אלו הוחלט לנעול את הדיון.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אנו מבקשים מכל החברים בצורה מפורשת: לא להעלות כאן התבטאויות מכפישות/משתלחות כנגד GAL H שאיננו נמצא כאן כדי להשיב, כל תגובה שתכלול התבטאות כזו תוסר לאלתר!!!
חרף בקשתנו המצוטטת, הועלו תגובות שהחלו לתפוס כיוון של השתלחות במשתמש. הדיון נפתח כדי לאפשר בעיקר העלאת תגובות אשר לא תתמוכנה בהשעיה, כאלו לא היו כאן וכל התגובות שהוסרו תמכו בהשעיה הזמנית בצירוף תוספות. בנסיבות אלו הוחלט לנעול את הדיון. כהרגלנו, גם ההחלטה על הסרת התגובות שהוסרו וגם נעילתו של הדיון, נבחנו פעם נוספת ובקפידה. למען הסר ספק, בתגובות שהוסרו לא ראינו השתלחות בוטה אלא ביקורת עניינית והבעת דעה. ניתנה הודעה לכל מי שהגיב ותגובתו הוסרה, להחליט אם להחזיר את התגובה שכתב כאן- ובהתאם לכך נהגנו. הדיון פתוח. אם GAL H יהיה מעונין בכך- ואין מניעה שחברי פורום שהם חבריו יאפשרו לו לצפות בשרשור הזה, יתאפשר לו לתת תגובתו לדברים שנכתבו כאן, ע"י שליחתה אל אחד ממנהלי הפורום (המיילים שלנו מפורסמים כאן)- ותגובתו תועלה כאן (כפוף כמובן לכללי הכתיבה בפורום).
|
|
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מצליח להבין מה פסול ב שתי יוזרים? אני לא מכיר אותו בכלל אבל לחסום לשנה ? לי זה נראה לא צודק אפשר היה גג לתת לו אזהרה.... קבלו זאת נא כביקורת בונה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 26, 2012, 17:00:38 PM על ידי קוקו!
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
לא מצליח להבין מה פסול ב שתי יוזרים? אני לא מכיר אותו בכלל אבל לחסום לשנה ? לי זה נראה לא צודק אפשר היה גג לתת לו אזהרה.... קבלו זאת נא כביקורת בונה
לשאלתך - במידה ומשתמש שנחסם ינסה לעקוף את החסימה בדרך של פתיחת משתמש חדש הרי שזו התחזות ועקיפה של החסימה. אם נחסמת ובדרכי רמיה תנסה להתחבר הרי שבידי ההנהלה כלים למנוע ממך לעשות כן. החסימה לשנה היא אמצעי הרתעתי למנוע ממשתמש לעקוף את החסימה. אגב, אם זה לא ברור הרי שגל קיבל כמה וכמה אזהרות  קיבלתי זאת כביקורת בונה - אני מקווה שתשובתי מספקת אותך שכן חשוב להבהיר שהחסימה נעשתה כאמצעי אחרון בשורה של אמצעים אחרים כולל הסברים, הכוונה, אזהרות, ורק לבסוף - חסימה. אנו אתר חברים עם אווירה משפחתית - עם זאת ישנם כללים המפורטים בתקנון שבאים להגן על הבית הזה ועל החברים שחלקם ילדים וחלקם מבוגרים - פגיעה בכללים הללו גוררת התערבות של ההנהלה ובמיקרים בהם נחצים קווים אדומים ברורים כגון איומים, העלאת תוכן פורנוגרפי, נסיון לפגוע באתר וכו' אנו נוקטים בחסימה מיידית וללא אתרעה וזאת על מנת לצמצם נזקים באופן מיידי. במיקרים פחות דחופים נערך בירור מול החבר ויחד מנסים לפתור את הבעיה. אנו בני אדם וכשכאלה אנו מידי פעם שוגים, אולם כפי שכולם ראו לא פעם, במידה וטעינו - אנו יודעים גם להתנצל ולהחזיר את הדיון למסלולו. שתיהיה שנה טובה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
קוקו, ביקורת בונה זה בהחלט לגיטימי, כנ"ל ביקורת עניינית גם אם איננה "בונה", שאלותיך במקום- אז אכן יש מקום להבהרה נוספת שמא איננה ברורה מתגובתו של סקוויד. לא מצליח להבין מה פסול ב שתי יוזרים? אני לא מכיר אותו בכלל אבל לחסום לשנה ? לי זה נראה לא צודק
ההבהרה לגבי חסימה לתקופה של 12 חודשים איננה מתייחסת אל העבר, נכון להיום ההשעיה זמנית עד לקבלת הסבריו ופנייתו לקיצור/סיום תקופת ההשעיה הזמנית- לא הוחלט ולא צויין על תקופה מסוימת. לגבי תקופה של שנה קבל ציטוט מההודעה הפותחת: מובהר כי התחברות וכתיבה של המשתמש שהושעה זמנית- תחת שם משתמש חדש (זהה או שונה), זאת בתקופת ההשעיה הזמנית, עשויה לגרור השעיה מהאתר לתקופה שלא תפחת מ:12 חודשים.
לשאלתך קוקו, מדובר על מקרה עתידי ולא על פתיחת שני שמות משתמש.... לא מצליח להבין מה פסול ב שתי יוזרים?
אפשר היה גג לתת לו אזהרה....
הבעיה לא היתה בגלל כניסה תחת שני יוזרים (דבר לא תקין כשלעצמו מבלי לעדכן את הנהלת הפורום), אלא מה שנראה כמו התחזות לחבר של עצמו- ואם זה כך אז אין צורך להרחיב על החומרה.... להמחשה- אם למשל שי בגדדי היה כותב את מה שכתב כאן תחת משתמש אחר בשם "בוגי" מבלי לציין כי בוגי הוא שי, או מעלה בתור "בוגי" תגובת תמיכה בהודעה של שי ומציין שהוא חבר של שי- אז הוא היה מושעה (למרות שכולם מאוד אוהבים אותו...), כי זה נקרא התחזות. כעת כשאתה מעודכן, לכתוב בעצמך ולטעון שהכותב הוא חבר של עצמך, נראה בעיניך דבר של מה בכך?!
|
|
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
36
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
אז לא הבנתי שי מתחזהההה.. למה לא אמרת שקוראים לך בוגי בגדדייי;)
|
|
|
|
|
|
|
כאחד שגולש כאן על בסיס קבוע ויודע היטב שמנהלי האתר עושים את עבודתם נאמנה עבור כולנו אפשר לומר שרמת האיפוק והסבלנות שהם מגלים עבור חברי האתר ראויה לשבחים
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
כאחד שגולש כאן על בסיס קבוע ויודע היטב שמנהלי האתר עושים את עבודתם נאמנה עבור כולנו אפשר לומר שרמת האיפוק והסבלנות שהם מגלים עבור חברי האתר ראויה לשבחים מצתרף לנאמר כאן צודק בהחלט
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|