חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שנה שעברה הייתי איתך בנקודה זו גשם זלעפות ברד רוחות ואתה פשוט שולף סרגוסים בזמן שאני הסתתרתי מהגשם אתה פשוט אגדה רק מה?!! למה לא התקשרת שעברת באיזור? למה???  הייתי מצטרף בכיף
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מאמון אין עלייך איזה יופי של דו״ח ודגים פשוט תענוג לקרוא על היציאות דייג שלך בים גבוה עם מקל בוס ופילוטה,נראה לי הדגים מתחבאים ממך ולא מהסערה  אין כמו סרגוסים בטיגון עמוק,על המנגל עוד לא יצא לי אבל נשמע טעים המתכון שלך. שיהיה לך סופ״ש חמים וטעים ,ובהצלחה בבאות כמובן לי זה טעים מאד. מומלץ לנסות 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
וכל זה בלי  עם נענע  חביבי בדוח זה יש יותר חומר ללמוד מויקיפדיה יצאתי עשיר {בידע} וחוויה אגב הקריות זה בדרך למכמורת או בחזרה . שאל את ה gps כך אתה מכריח אותי לנסות שוב אזור נהריה ..שבי ציון..וחצרות יוסף...גם לנסות מה שהיה פעם מחסן לוגסטי לסרגוסים וגם תה עם נענע  ובכלל לפגוש אדם מדהים כמוך 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מאמון אני לא רואה הרבה דייגים שיוצאים בימים כאלה לדייג icon_pray;על התוצאות אין מה לדבר thumbUp;ולכל החברים שבמידה ומתכננים יציאה בימים סוערים משנה זהירות עם בוס קרבון  לא רק קרבון ..  למיטב דעתי נתפסים למשהו גבוה.. גם עצים שזה לא מוליך חשמל יכולים לחטוף מכת ברק
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
שנה שעברה הייתי איתך בנקודה זו גשם זלעפות ברד רוחות ואתה פשוט שולף סרגוסים בזמן שאני הסתתרתי מהגשם אתה פשוט אגדה רק מה?!! למה לא התקשרת שעברת באיזור? למה???  הייתי מצטרף בכיף צודק חסדיה...יללה מחר יום ראשון ופנוי כל היום
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אוניברסיטה לדיג סרגוסים עם פילוטה....  אין מה לומר מאמון, לקרוא, להפנים והתחיל להשקיע ביישום....  שוב הראית כי מי שיודע לדוג- יתפוס דגים...  אכן, בים סוער זה זמנם של הסרגוסים הגדולים שנדיר לראות בים שקט.... והפעם בונוס של דניסים פליטים...  תענוג 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תאמין לי אתה  ביום כזה אני לא מוציא את האף מהבית 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
רק מקריאת הדוח התחלתי להתעטש.
במזג אוויר כזה לצאת? אתה מכור ואני מצדיע לך מאמון.
יופי של דוח וחומר למידה כמו שהתרגלנו בדוחות שלך.
אלוףףףףףףףףףףף
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
וואלה אנחנו שרוטים לגמרי שנינו יוצאים מהבית דווקא כשקר ורטוב  אבל שנינו גם יודעים את הסוד שדווקא בזמנים כאלה יהיה הדיג הכי טוב ועל זה אני תמיד אומר עצלנים מקומם לא בים
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יופי של תפיסות ואחלה בילוי לסוף העולם  ובפעם הבאה שאתה מחפש פרטנר דבר איתי
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ההתמדה משתלמת!
הגלים מילא, אבל הרוח הייתה שוברת אותי מזמן...
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ממל למדתי מאמון משהו חשוב דייג אמיתי הוא כמו פילוטה! תשקיע בו והוא רק ישתבח עם השנים.. הסרגוסים בסוף יפסיקו להתחבא בריפים ויתחילו להתאבד אחד אחד בים הסוער.. אחחח אם רק הייתי צפוני... אשריך 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
כרגיל מאמון בכל יום שכולנו מתחת לפוך אתה עם הסרגוסים בים  משוגע אמיתי 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סחטיין מאמון כל הכבוד אחי היקר ! הסרגוסים כבר במתח שאתה מגיע לים  אחלה דוח ודגים יפים !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מאמון אני לא יודע באיזה דוח לרשום קודם  יופי של דוח ואחלה דגים רק כמו שאתה יודע 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|