|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חחחחח אוהב אותך 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ילדים לא לריב אני ישלח אליכם את סער 
|
|
|
|
|
|
גל היזלבק
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ילדים לא לריב אני ישלח אליכם את סער  לא כדי מניסיון 
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
 |
|
|
ושוב...... נגמר העניין ?? ?? ?? ?? ?? ?? יאלה לנעול, יש לנו דברים יותר חשובים לעשות !!!
אתה יכול להיות ספצפי בגלל שיורד גשם  ספציפי לגבי מה בדיוק, נראה שהעניין מוצה אז הגיע הזמן לנעול את הדיון, הבנת משהו אחר?? במילים אחרות שאל מה יש לך לעשות חוץ מדייג  מתכנן על הבריכה של מוטי, יש שם מלא קרפיונים  והיא בחצר האחורית וזה בא עם כוס שתיה חמה ומנגל צמוד ואולי איזה חבר עם שפם  אוהו אתה מתחיל לדבר לעניין ואפשר גם לבקש ממוטי לבנות פרגולה שלא נרטב יש שם משהו בסגנון, שכחת? כן  צריך רענון עם אתה מבין למה אני מתכוון  נראה לך שמוטי יאהב את זה?  האמת שלא חשבתי על לשאול אותו  עם פשוט נגיע מה הוא יגרש אותנו  נראה לך?? נארגן עוד כמה ח'ברה, מה הוא מסוגל לעשות?  לא יודע אני מניח שצריך לבדוק נלך אליו כולם בוא נגיד בתאריך שנוח לכולם נתכתב במסרים כול הפורום חוץ ממוטי ונלך לשאול אותו עם עכשיו זה נוח לו להדליק מנגל או שיחזור יותר מאוחר  אל תשכח לשלוח מסר גם אלי אתה בא בשביל הקבבונים או הקרפיונים?  בטח תכנונים ואני לא בעניינים קודם כל חם מאוד למפגש ,אני מחכה ל מינוס 5 לפחות ואז המפגש יהיה נעים יותר  יריב יש פרגולה בחוץ ,באמת צריך עוד מפגש כמו שהיה 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
הרסתם לי את העיניים עם כל הציטוטים האלה  אז אתה לא זוכר כנראה מה היה פה לפני שנה ...  ציטוט אחד ארוך שנמשך על פני 5-10 עמודים אם זכור לי נכון מה לפני שנה.. לפני שנה עוד לא נולדת איך אתה יודע מה היה פה לפני שנה   מישה הרגת אותי  מוטים הכוונה לקבבוני קרפ ויש פרגולה  גם אני ויצחק באים.
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
Baracuda לשעבר ..
|
|
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
הרסתם לי את העיניים עם כל הציטוטים האלה  אז אתה לא זוכר כנראה מה היה פה לפני שנה ...  ציטוט אחד ארוך שנמשך על פני 5-10 עמודים אם זכור לי נכון מה לפני שנה.. לפני שנה עוד לא נולדת איך אתה יודע מה היה פה לפני שנה   מישה הרגת אותי  מוטים הכוונה לקבבוני קרפ ויש פרגולה  גם אני ויצחק באים. תגיד מכוערציק התעוררת משנת היופי שלך  מציע שתשתה איזהשהו משקה ... המצאתי אחד מציע שתנסה אותו: 2 קוביות שוקולד כוס עם נס קפה להכניס את השוקולד לכוס וערבב קלות ולשתות משקה חם ומהנה את הכפית לא לזרוק לכיור כי הפתעה רוב השוקולד לא נמס ונשאר בתחתית הכוס כדאי ורצוי לדוג את השוקולד עם הכפית רק במקום לדוג את השוקולד לך לדוג בים הסרגוסים מחכים לך. דרך אגב 2 טיפות רעל טהור יוסיפו למשקה טעם נהדר ובעל סגולה לרפא מחלות כיעור ... בהצלחה 
|
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
Baracuda לשעבר ..
|
|
הרסתם לי את העיניים עם כל הציטוטים האלה  אז אתה לא זוכר כנראה מה היה פה לפני שנה ...  ציטוט אחד ארוך שנמשך על פני 5-10 עמודים אם זכור לי נכון מה לפני שנה.. לפני שנה עוד לא נולדת איך אתה יודע מה היה פה לפני שנה   מישה הרגת אותי  מוטים הכוונה לקבבוני קרפ ויש פרגולה  גם אני ויצחק באים. תגיד מכוערציק התעוררת משנת היופי שלך  מציע שתשתה איזהשהו משקה ... המצאתי אחד מציע שתנסה אותו: 2 קוביות שוקולד כוס עם נס קפה להכניס את השוקולד לכוס וערבב קלות ולשתות משקה חם ומהנה את הכפית לא לזרוק לכיור כי הפתעה רוב השוקולד לא נמס ונשאר בתחתית הכוס כדאי ורצוי לדוג את השוקולד עם הכפית רק במקום לדוג את השוקולד לך לדוג בים הסרגוסים מחכים לך. דרך אגב 2 טיפות רעל טהור יוסיפו למשקה טעם נהדר ובעל סגולה לרפא מחלות כיעור ... בהצלחה  אווץ' זה כאב 
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
הרסתם לי את העיניים עם כל הציטוטים האלה  אז אתה לא זוכר כנראה מה היה פה לפני שנה ...  ציטוט אחד ארוך שנמשך על פני 5-10 עמודים אם זכור לי נכון מה לפני שנה.. לפני שנה עוד לא נולדת איך אתה יודע מה היה פה לפני שנה   מישה הרגת אותי  מוטים הכוונה לקבבוני קרפ ויש פרגולה  גם אני ויצחק באים. תגיד מכוערציק התעוררת משנת היופי שלך  מציע שתשתה איזהשהו משקה ... המצאתי אחד מציע שתנסה אותו: 2 קוביות שוקולד כוס עם נס קפה להכניס את השוקולד לכוס וערבב קלות ולשתות משקה חם ומהנה את הכפית לא לזרוק לכיור כי הפתעה רוב השוקולד לא נמס ונשאר בתחתית הכוס כדאי ורצוי לדוג את השוקולד עם הכפית רק במקום לדוג את השוקולד לך לדוג בים הסרגוסים מחכים לך. דרך אגב 2 טיפות רעל טהור יוסיפו למשקה טעם נהדר ובעל סגולה לרפא מחלות כיעור ... בהצלחה  אווץ' זה כאב  הכל בגישה טובה כלפי יצחק .... סתם 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
הרסתם לי את העיניים עם כל הציטוטים האלה  אז אתה לא זוכר כנראה מה היה פה לפני שנה ...  ציטוט אחד ארוך שנמשך על פני 5-10 עמודים אם זכור לי נכון מה לפני שנה.. לפני שנה עוד לא נולדת איך אתה יודע מה היה פה לפני שנה   מישה הרגת אותי  מוטים הכוונה לקבבוני קרפ ויש פרגולה  גם אני ויצחק באים. תגיד מכוערציק התעוררת משנת היופי שלך  מציע שתשתה איזהשהו משקה ... המצאתי אחד מציע שתנסה אותו: 2 קוביות שוקולד כוס עם נס קפה להכניס את השוקולד לכוס וערבב קלות ולשתות משקה חם ומהנה את הכפית לא לזרוק לכיור כי הפתעה רוב השוקולד לא נמס ונשאר בתחתית הכוס כדאי ורצוי לדוג את השוקולד עם הכפית רק במקום לדוג את השוקולד לך לדוג בים הסרגוסים מחכים לך. דרך אגב 2 טיפות רעל טהור יוסיפו למשקה טעם נהדר ובעל סגולה לרפא מחלות כיעור ... בהצלחה  אווץ' זה כאב  
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לא הבנתי מה פספתי פה  לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו או שזה בגלל מזג האוויר לא ניתן לצאת לדייג אז מתעסקים בזה עדיף להכין ציוד לסדר ציוד להכיו ריגים וכודמה....(אני ניצלתי את המזג אוויר בשביל לנקות ולסדר את הביית פלוס הכנת בוילים חדשים  ). אני לא אגיב או אתן דעה בקשר לויכוח הזה אני הגיד את האמת הוא פשוט לא מעניין אותי  אני מעדיף להיכנס לפורם ולראות דוחות דייג להגיב לדוחות דייג או להעלות ועוד..
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו אנדרי כדי שהבית השני שלי יהיה נקי עדיף כן להתעסק כי לי זה חשוב מה שהולך כאן 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לא הבנתי מה פספתי פה  לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו או שזה בגלל מזג האוויר לא ניתן לצאת לדייג אז מתעסקים בזה עדיף להכין ציוד לסדר ציוד להכיו ריגים וכודמה....(אני ניצלתי את המזג אוויר בשביל לנקות ולסדר את הביית פלוס הכנת בוילים חדשים  ). אני לא אגיב או אתן דעה בקשר לויכוח הזה אני הגיד את האמת הוא פשוט לא מעניין אותי  אני מעדיף להיכנס לפורם ולראות דוחות דייג להגיב לדוחות דייג או להעלות ועוד.. אנדרי אין פה ויכוח יש פה סה''כ רעיון להשתלת למוטי על הבית לאיזה ערב ברבקיו כמו בשנה שעברה תאמין לי שמאוד תרצה להתעסק עם העניין כי בפעם הקודמת היה ממש תענוג 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|