|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גשם בחוץ ויש לנו זמן ללבן עוד נושא חשוב - בזמן ההטלה, כמה חוט אתם משאירים בין קצה המקל למשקולת?
בהטלות מקצועיות - סטייל פנדלום למשל - משאירים חוט ארוך: המשקולת נמצאת בגובה של הרולר, כלומר כ 3 - 3.5 מ' כדי למקסם את התנופה של המשקולת לפני ההטלה. הטלות ים תיכוניות מעל הראש מחייבות חוט קצר יותר בטח ובטח באזורים סלעיים שם יש חשש שקרס תועה חלילה תתפס בסלע.
יש פה מספיק תותחים (תרתי משמע) שיודעים להטיל רחוק ומבחינת זמן... נו, אין ממש לאן ללכת - אז יאללה חברים. בואו נלבן את הפינה הזו. ואגב, מעניין לשמוע גם את המזרזרים שם יש פחות תו"ל בנוגע לסגנון ההטלות .
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אם מקלות 3.60-3.90 שאני משתמש כמעט תמיד בהטלה מעל הראש המשקולות לרוב בגובה הטבעת האחרונה של המקל יאנו הטבעת הכי קרובה לרולר. במידה ואני מטיל לפידור אם בגלשקה אז הרבה יותר קצר מקסימום 60-80 ס"מ חוט בין קצה המקל למשקולת על מנת לקבל הפקט הצלפה חזק יותר כמובן אם מקל יעודי לפידור spod
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני חושב שבתור אלוף הארץ להתלות רחוקות אתה זה שצריך להיות הראשון אז קדימה תענה על שאלתך ואני מיד אחריך 
|
|
|
|
|
|
גיסנו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
1
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 22, 2012, 18:49:13 PM על ידי גיסנו
|
|
|
|
|
|
אלון Y
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
לא מאלופי ההטלות אבל מגיע למרחקים לא רעים לדעתי עם ציוד סביר- אני לוקח מרחק של כמטר אחד.
|
|
אלון
|
|
|
|
אלון Y
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
לא מאלופי ההטלות אבל מגיע למרחקים לא רעים לדעתי עם ציוד סביר מינוס- אני לוקח מרחק של כמטר אחד.
|
|
אלון
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אצלי בדרך כלל אורך הריג הוא כ1.5 מטר ועוד כ 60 ס"מ בין הטבעת לסיכת חיבור כך שזה כ 2 מטר +-
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
עד מטר וחצי ומתחת לזה
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני בין שניים לשלושה מטרים - שלוש בחולי ושניים כשאני עומד על סלע
|
|
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
בין 80 ס"מ ל2 מטר תלוי במיקום
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במקל ארוך (4.20) אם אני רוצה להגיע למרחק מקסימלי, נותן את מלוא אורך המקל, מניח את המשקולת על החול וצועד את אורך המקל מינוס חצי מטר לכיוון הנגדי של המשקולת. כרגע אני מרוחק קצת יותר משבעה מטרים מהמשקולת. זורק לא בהצלפה (לא אוהב את השיטה הזאת גם בזירז'ור) אלא מנצל את מלוא המנוף והאלסטיות של המקל.
אם דג פתיונות לייט, זורק מעל הראש ומשאיר מטר (על מקלות של 3.30).
בז'ירז'ור בערך 80 ס"מ, תלוי בדמוי וברוח.
|
|
|
|
|
|
|
כאשר אני רוצה להטיל למרחק מירבי אני משאיר בין מטר וחצי עד שני מטר מניח את המשקולת על החול ועושה הטלה כשאני עומד על סלעים ולא ניתן להניח על החול משאיר מטר חוט והטלה מעל הראש.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|