פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
   סינייה של פילטים פארידה בטחינה ירוקה ,עליי מנגולד וצנוברים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סינייה של פילטים פארידה בטחינה ירוקה ,עליי מנגולד וצנוברים (נקרא 3693 פעמים) |
הדפסה |
|
|
קודם כל מכינים טחינה ירוקה
עבור 500 גר טחינה גולמית משומשום מלא יש לשים: עלים בלבד ללא גבעולים של צרור פטרוזילייה פלוס צרור כוסברה-עלים ללא גבעולים,2 שניי שום ,מיץ משני לימונים ומים קרים לפי הסמיכות הרצוייה. טוחנים במעבד מזון עד לקבלת הטחינה הירוקה- למתכון יש לוודא שהטחינה יוצאת נוזלית מהרגיל!!!!
כמובן שיוצאת הרבה טחינה ואפשר גם לאכול אותה בנפרד ומומלץ!!(ניתן לעשות חצי כמות למתכון ואז פשוט לחלק ב2 את החומרים) במחבת לא גדולה כלכך מקפיצים בצל עד לשקיפות,ושתי שיני שום קצוצות .מוסיפים עלי מנגולד בערך חצי צרור-שטופים ללא הגבעולים ,זה יראה הרבה, אך המנגולד מתכווץ בבישול-לא לחסוך!~ -מקפיצים כדקה את המנגולד ומוסיפים חופן נכבד של צנוברים מקפיצים חצי דקה . מניחים את הפילטים על מצע המנגונלד ונותנים להם צריבה קלה על המנגולד. לאחר מכן שופכים על הפילטים את הטחינה הנוזלית. מביאים להרתחה מהירה ומנמיכים מייד את האש למינימום! מכסים את המחבת 10 דק(תלוי בעובי הפילטים) וזה מוכן!! בתאבון
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2011, 16:50:25 PM על ידי Rony Shemer
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
תשמע... כל הכבוד לך על ההיענות הזריזה לפרסום המתכון !  הפכת לי את הקיבה , אני מטורף על סינייה (עם כבש אומנם...) אבל המתכון הזה שווה ניסוי דחוף.  סליחה על הבורות אבל את כל המצרכים כאן אני מכיר פרט לעלי מנגולד...מה הם ? איזה תוספת הם מוסיפים למרקם המתכון ואיזה טעם ? כבוד איש. 
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
טל קודם כל צריך לציין שזה עובד על פארידות של 6 קילו ומעלה  מנגולד ,עלי מנגולד הם עלים של סלק. כל הכבוד לרוני שמר על ההברקה ממש מאסטר שף!!!
|
-------------------------------
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
טל קודם כל צריך לציין שזה עובד על פארידות של 6 קילו ומעלה  מנגולד ,עלי מנגולד הם עלים של סלק. כל הכבוד לרוני שמר על ההברקה ממש מאסטר שף!!! החכמתי תודה. מיותר לציין שעם מדובר על פארידות של 6 קילו ומעלה אז יש עוד חלק במתכון שאני כנראה לא מכיר.... 
|
|
|
|
|
המתכון נשמע עשר  אבל פילטים של פארידות אין לי וגם לא יהיו לי  אני תוהה איך זה יהיה אם במקום דגים אקח חזה עוף פרוס, אצפה בקמח, אטגן קלות ואז אשתמש בו למתכון המקורי....
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
המתכון נשמע עשר אבל פילטים של פארידות אין לי וגם לא יהיו לי  אני תוהה איך זה יהיה אם במקום דגים אקח חזה עוף פרוס, אצפה בקמח, אטגן קלות ואז אשתמש בו למתכון המקורי.... אם אין דגים תוכלו עוף 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 20, 2011, 06:29:03 AM על ידי avig29
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
טל קודם כל צריך לציין שזה עובד על פארידות של 6 קילו ומעלה  מנגולד ,עלי מנגולד הם עלים של סלק. כל הכבוד לרוני שמר על ההברקה ממש מאסטר שף!!! מנגולד נקרא גם "סלק עלים" אבל בהחלט אינו העלים של הסלק! הוא ממשפחת התרד ומהווה תחליף מעודן יותר בהמון תבשילים מממולאים ועד מטוגנים... תודה על המתכון אבל אני לא מצליח להבין למה להרוס פילה של פרידה עם כול הטחינה הזו... לא סובל טחינה... 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 20, 2011, 11:56:30 AM על ידי gaichuk
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
תודה על המתכון אבל אני לא מצליח להבין למה להרוס פילה של פרידה עם כול הטחינה הזו... לא סובל טחינה...  תמיד ידעתי שיש בך משהו חשוד... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המתכון נשמע עשר  אבל פילטים של פארידות אין לי וגם לא יהיו לי  אני תוהה איך זה יהיה אם במקום דגים אקח חזה עוף פרוס, אצפה בקמח, אטגן קלות ואז אשתמש בו למתכון המקורי.... אם תתני לבעלך אישור יציאה לים ולא תחביאי את החכות יש סיכוי שהוא גם יתפוס משהו אכיל 
|
|
|
|
|
המתכון נשמע עשר  אבל פילטים של פארידות אין לי וגם לא יהיו לי  אני תוהה איך זה יהיה אם במקום דגים אקח חזה עוף פרוס, אצפה בקמח, אטגן קלות ואז אשתמש בו למתכון המקורי.... אם תתני לבעלך אישור יציאה לים ולא תחביאי את החכות יש סיכוי שהוא גם יתפוס משהו אכיל  עכשיו נסחפת לגמריי  נוצר אצלנו בבית מצב אבסורדי, שבימי שישי אני אומרת לו: צא עם הקיאק לדוג, אולי בטעות נאכל איזה דג פעם בשנה... והוא בשלו: אני עייף, אני עייף, מעדיף לצאת בשבת לחתירה עם הקיאק ישיבה פנימית. האמת? - פשוט צער בעלי קיאקים על הטרפון 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
המתכון נשמע עשר  אבל פילטים של פארידות אין לי וגם לא יהיו לי  אני תוהה איך זה יהיה אם במקום דגים אקח חזה עוף פרוס, אצפה בקמח, אטגן קלות ואז אשתמש בו למתכון המקורי.... אם תתני לבעלך אישור יציאה לים ולא תחביאי את החכות יש סיכוי שהוא גם יתפוס משהו אכיל  עכשיו נסחפת לגמריי  נוצר אצלנו בבית מצב אבסורדי, שבימי שישי אני אומרת לו: צא עם הקיאק לדוג, אולי בטעות נאכל איזה דג פעם בשנה... והוא בשלו: אני עייף, אני עייף, מעדיף לצאת בשבת לחתירה עם הקיאק ישיבה פנימית. האמת? - פשוט צער בעלי קיאקים על הטרפון  מבוא לפסיכולוגיה בסיסית הפוך על הפוך צא עם הקיאק לדוג, אולי בטעות נאכל איזה דג פעם בשנה...והוא בשלו: אני עייף, אני עייף, מעדיף לצאת בשבת לחתירה
ועל זה אני אומר עם כוח (שכנוע\רצון) נשי אסור להתעסק  תמיד אבל תמיד תגיע לאותו מקום 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 21, 2011, 06:27:49 AM על ידי avig29
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אבי אל תכנס לזה אתה קורא רק צד אחד של המ 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אבי אל תכנס לזה אתה קורא רק צד אחד של המ  בלי לשמוע את הצד של איל אני מאמין לה בלב שלם  כי גם אני הייתי במצב הזה לפני כמה שנים  שאישתי דחפה אותי ללכת לדוג  לך לך לדוג אולי יהיה שקט בבית 
|
|
|
|
|
אבי אל תכנס לזה אתה קורא רק צד אחד של המ  בלי לשמוע את הצד של איל אני מאמין לה בלב שלם  איש חכם... 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אבי אל תכנס לזה אתה קורא רק צד אחד של המ  בלי לשמוע את הצד של איל אני מאמין לה בלב שלם  איש חכם...  לא כל כך חכם אבל עם ניסיון 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|