itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
עדיין רלוונטי מוכן להתגמש במחירים למי שיקנה סט יקבל הנחה ודמוי מתנהלמכירה שתי סטים לג'רג'ור אחד לייט והשני אולטרה לייט. המקלות מג'ור קראפט הרולרים שימנו הסט אולטרה: major craft kg light אורך 2.20 משקלים 1-10 אקשן Fast על המקל 800 רולר shimano stradic ci4 פרטים כלליים: *SR-Concept: SR 3D Gear, SR Handle, SR One-Piece Bail Wire *S A-RB Ball Bearings *Aluminum Spool *S-Concept: S-Rotor, S-Guard, S-Arm Cam *Machined Aluminum Handle *Direct Drive Mechanism (Thread In Handle Attachment) *Round EVA Handle Grip *Maintenance Port *Floating Shaft *Dyna-Balance *Super Stopper II *Repairable Clicker על הרולר 700 שקל  סט לייט: major craft saltic משקלי זריקה 5-35 אורך 2.7 נמכר!! רולר: shimano ultigra מידה 2500 מחיר לרולר לייט 800 שקל מחיר למקל לייט 800 ציוד פצצה שמור בקנאות כרגיל, ומחירים כמה שאפשר הורדתי הציוד חדש בקושי עונה אחת במים מתוקים , אף אחד מהסטים לא פגש מלח בחיים!! מוכר גם בנפרד מי שרוצהמי שיקח סט שלם יקבל הנחה, המקל 600 שקל הרולר 600 שקל סך הכל 1200 שקל.....מדובר על שתי הסטים מחיר כזה לא תמצאו בשום מקום הטלפון שלי 0549253676
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 10, 2013, 17:21:28 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה במכירה כורדיסטאןןןןןןןן 
|
|
|
|
|
לא קצת יקר 
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
לא קצת יקר  ממש ממש לא יקר מדובר בחכות של 1300-1600 ורולרים גם כן בלא פחות אם זה מעניין אותך תתקשר בכייף נדבר על המחיר
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 20, 2012, 15:13:19 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
|
קודם כל שתדע שהרולר הזה הוא החלום שלי .
זה הרולר היחידי שמשך לי צומת לב . שיהיה לי כסף אני יקנה אותו בעתיד .
אגב למה אתה מוכר אותו ?
|
Catch & Realse
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אגב למה אתה מוכר אותו ?
אני מוכר את כל הציוד ג'רג'ור שלי שנה הבאה אני יקנה סטים חדשים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אגב למה אתה מוכר אותו ?
אני מוכר את כל הציוד ג'רג'ור שלי שנה הבאה אני יקנה סטים חדשים תגיד כורדי מה הרעיון למכור סטים חדשים שבקושי עבדו ובעוד חצי שנה לקנות חדש 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אגב למה אתה מוכר אותו ?
אני מוכר את כל הציוד ג'רג'ור שלי שנה הבאה אני יקנה סטים חדשים תגיד כורדי מה הרעיון למכור סטים חדשים שבקושי עבדו ובעוד חצי שנה לקנות חדש  הוא מפונק אוהב הכל חדש חדש חדש 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אגב למה אתה מוכר אותו ?
אני מוכר את כל הציוד ג'רג'ור שלי שנה הבאה אני יקנה סטים חדשים תגיד כורדי מה הרעיון למכור סטים חדשים שבקושי עבדו ובעוד חצי שנה לקנות חדש  הוא מפונק אוהב הכל חדש חדש חדש  אבל זה חדש חדש בקושי היו בשימוש
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא קצת יקר  ממש ממש לא יקר מדובר בחכות של 1300-1600 ורולרים גם כן בלא פחות אם זה מעניין אותך תתקשר בכייף נדבר על המחיר אמרתי לך את זה בעבר ואני חוזר ואומר. ברגע שאתה יד שניה וזה לא משנה כמה אתה מלטף את הציוד וכמה לא השתמשת בו, הוא כבר לא חדש. המחיר של הרולר 1000FML באיביי,חדש דנדש, נע בין 800-900 ש"ח. אני מציע שתהנה מהציוד שלך קצת יותר לפני שאתה מעיף אותו או שפשוט תוריד הילוך עם הקניות... סתם דעה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
לא קצת יקר  ממש ממש לא יקר מדובר בחכות של 1300-1600 ורולרים גם כן בלא פחות אם זה מעניין אותך תתקשר בכייף נדבר על המחיר אמרתי לך את זה בעבר ואני חוזר ואומר. ברגע שאתה יד שניה וזה לא משנה כמה אתה מלטף את הציוד וכמה לא השתמשת בו, הוא כבר לא חדש. המחיר של הרולר 1000FML באיביי,חדש דנדש, נע בין 800-900 ש"ח. אני מציע שתהנה מהציוד שלך קצת יותר לפני שאתה מעיף אותו או שפשוט תוריד הילוך עם הקניות... סתם דעה...  צודק גיאצוק , קרה לי במכירה של רולר . שמתי עליו מחיר טיפה מופרז ואיך שהורדתי התחילו הטלפונים .נראלי איתמר עלה על שיטה 
|
Catch & Realse
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כמו שאמרתי מי שמעוניין בציוד שיתקשר תמיד אפשר לדבר על מחיר !!
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
כמו שאמרתי מי שמעוניין בציוד שיתקשר תמיד אפשר לדבר על מחיר !!
מתאים לי שתוריד את המחיר ותגדיל את גודל הרולר 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מומי יש גם את השימנו אולטגרה מידה 2500 תתקשר אם אתה רוצה נדבר על המחיר
|