פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מוכר ספציפי - Shimreels מהאתר EBAY |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מוכר ספציפי - Shimreels מהאתר EBAY (נקרא 2475 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
האם למישהו יש ניסיון עם הזמנות מהמוכר הנ"ל? http://stores.ebay.com/SHIMREELS-TACKLE?_trksid=p2047675.l2563מבחינת דירוג הוא לא Top Rated, אבל זה כי חסר לו 0.2% בסה"כ, הבעיה היא שהוא רושם במפורש שדואר רגיל עשוי לקחת עד חודשיים למקומות מסויימים, ולאחר מכן ברשימה של המקומות שאליהם המשלוח "איטי במיוחד" רשומה גם ישראל. אם מישהו הזמין ממנו, אשמח לשמוע אם אכן כך הדבר. על פניו יש לו ציוד מאד מגוון ואיכותי במחירים סבירים (וגם מחירי משלוח סבירים)
|
|
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
לי היה ניסיון טוב מאוד איתו לפני כמה שנים  אבל עבר לא מעט זמן לך תדע...
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
מכיר גם מכיר את המוער הזה עצבני קצת, היה לי איתו בעיה שנפתרה מהר מאוד לדעתי יש מקדם בטחון בזמני המשלוח, אצלי המשלוח הגיע תוך 30 יום בערך, זה היה מזמן ממש בגלל זה "הבערך" הוא לא זול בכלל אבל מחזיק מגוון אדיר של ציוד איכותי למיטב ידיעתי הוא אמין ואין חשש לקנות ממנו
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
אני גם הזמנתי ממנו,המוצר בדרך אלי המוכר מדבר לעיניין ונראה שהוא יודע מה הוא עושה אין מה לחשוש לפי דעתי
|
|
|
|
|
|
צח
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
אחד המוכרים היותר טובים שיש בEBAY!
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מניסיון - עיקר העיכוב הוא בגלל המכס: עד שמגע לארץ - לרוב די מהר, אבל אז מקבלים את פני החבילה במכס  , והפקידים בדיוק הולכים להפסקת צהריים ואז תה, עד ש... אופפססס, תראו, ניהיה ערב, אז החבילה ממתינה בסבלנות עד שבוקר ועד שבודקים מזה בכלל ורגע לגלית אין יומולדת? חייבים לכתוב לה בפייסבוק, והופה, שכחנו שיש יום הורים אז יוצאים מוקדם ו... ככה עובר שבוע ועוד אחד ובנתיים אתה הולך כל יום לדואר - כי הגיוני שכבר הגיע, ואחרי שבועיים - מהלחץ - כבר יש לך אולקוס כמעט, ואז מגיע מכתב מהמכס שמבקש שתסביר להם מה זה (בפקס כמובן) ואם כבר אתה מפקסס אז שתמציא להם הוכחת תשלום (שלא הזמנת בטעות סטלה, והמוכר רשם מחיר של סאטלה...) ועוד שבוע... ואחרי חודש וחצי החבילה אצלך. 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
רון במידה ואתה מזמין תהיה איתי בקשר אמת יש דברים מעניינים בעיקר לג'רג'ור לברקים
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
סחורה ברמה גבוהה ביותר משלוח מהיר מנסיון שלי מה שחשוב זה אם מזמינים יותר ממוצר לכתוב למוכר והוא מוריד מהמשלוח(קומבינד) אם לא כותבים לו מחייב מחיר משלוח מלא ניתן להשיג אצלו את רוב הדמויים האיכותיים בשוק מחירים מעט גבוהים אבל זה מה יש ועדיין יותר זול מפה
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
40
|
|
סחורה ברמה גבוהה ביותר משלוח מהיר מנסיון שלי מה שחשוב זה אם מזמינים יותר ממוצר לכתוב למוכר והוא מוריד מהמשלוח(קומבינד) אם לא כותבים לו מחייב מחיר משלוח מלא ניתן להשיג אצלו את רוב הדמויים האיכותיים בשוק מחירים מעט גבוהים אבל זה מה יש ועדיין יותר זול מפה
קובי, הזמנת דרך משלוח רגיל בדואר או פדאקס?
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|

|
|
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
קובי, הזמנת דרך משלוח רגיל בדואר או פדאקס? משלוח רגיל דואר פדקס מייקר מאד את המשלוח ולא איכפת לי לחכות 15-30 יום
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קובי, הזמנת דרך משלוח רגיל בדואר או פדאקס? משלוח רגיל דואר פדקס מייקר מאד את המשלוח ולא איכפת לי לחכות 15-30 יום ניתקלתי כבר בהכל קובי מרולרים שהגיעו 5 ימים אחרי ההזמנה, שבועיים המתנה, חודש והשיא היה 4 חודשים... עד שהגיע יצא כבר דגם חדש  ככל שהמכס מכיר אותך יותר יש סיכוי גבוהה יותר לעיכובים אני - אם אני מזמין קופסא ריקה מעכבים לי אותה במכס ומבקשים מס על האוויר שבפנים אבל לרוב המשלוח מהיר ואם יש tracking number רואים שבאמת חצי ממשך ההובלה המוצר יושב במכס.
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
40
|
|
קובי, הזמנת דרך משלוח רגיל בדואר או פדאקס? משלוח רגיל דואר פדקס מייקר מאד את המשלוח ולא איכפת לי לחכות 15-30 יום מעולה  תודה רבה לכולם 
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אחד המוכרים האמינים ברשת! כל מה שהזמנתי הגיע תוך שבועיים - חודש ארוז היטב והזמנתי ממנו לא מעט. מאחד משלוחים לא זול אבל מאוד אמין. עוד משהו היחידי כמעט באיבי שמחזיק הכל אבל הכל למשל את הארטיסט אני מוצא רק אצלו ועוד הרבה דמויים אחרים אין מה לחשוש תתחדש
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|