Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז נסעתי היום ל"קניון החיות" בחיפה אחרי לב המפרץ, ממליץ בחום .. חנות עם מחירים מאוד נוחים וציוד איכותי .. (וגם המוכר תמיד עוזר ונחמד מאוד) היו בחנות 2 רוד פודים (בתצוגה לפחות), אחד עם שלושה רגליות (פחות יציב) ואחד עם ארבעה רגליות - החלטתי ללכת עליו - גם יותר זול וגם יותר יציב .. אגב - עלה 350 בערך אחרי הנחה  החסרון בו שהוא יחסית נמוך אבל אף אחד לא מושלם  קניתי גם ערכה כזאת של קליפסים לSAFTY RIG וגם זוג ריגים .. (וגם את המחזיקים האלה לחכות בצורת V) תמונות  הרוד פוד בקטלוג:     סופ"ש אני יעשה לרוד פוד סיפתח אני מקווה 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 16, 2012, 18:48:49 PM על ידי Misha
|
|
-------------------------------
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
איזה אח
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
כבר אמרתי לך בפלא ושוב תתחדש אחי ושיהיה סיפתח מהסרטים
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש מישה נא מבין במתוקים כלום אבל נראה אחלה. אני שמח שהתרשמת לטובה מהחנות הזאת , אני לדוגמה נכנסתי לשם פעם אחת ולא חוזר אליהם יותר,אלה אם יהיה משהו ממש שווה.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה ליאור וטוש  תתחדש מישה נא מבין במתוקים כלום אבל נראה אחלה. אני שמח שהתרשמת לטובה מהחנות הזאת , אני לדוגמה נכנסתי לשם פעם אחת ולא חוזר אליהם יותר,אלה אם יהיה משהו ממש שווה.
למה לא חוזר אליהם יותר?  ותודה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תתחדש  מקווה שתעשה לו סיפתח כמו שצריך למרות שלא נראה לי שזה יהיה בסוף שבוע הקרוב...  כמה עלה התכשיט לפני הנחה?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה ליאור וטוש  תתחדש מישה נא מבין במתוקים כלום אבל נראה אחלה. אני שמח שהתרשמת לטובה מהחנות הזאת , אני לדוגמה נכנסתי לשם פעם אחת ולא חוזר אליהם יותר,אלה אם יהיה משהו ממש שווה.
למה לא חוזר אליהם יותר?  ותודה  כי היה שם מוכר מאוד לא סימפטי בלשון המעטה.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוב - איך קראו למוכר? תתחדש  מקווה שתעשה לו סיפתח כמו שצריך למרות שלא נראה לי שזה יהיה בסוף שבוע הקרוב...  כמה עלה התכשיט לפני הנחה? התכשיט עלה 405 לפני ההנחה , ותודה רבה גיא .. ולמרות התחזיות אני יצא בסופ"ש ..
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
תחדש אחי.. עשית את אותה טעות שאני עשיתי.. הזמנתי מאיביי מחזיקי חכות בצורת V בדיוק כמו שלך והם קטנות מדי לחכות (החכות נכנסות בהם אבל ביציאה הם טיפה "מתנגדות")\
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תחדש אחי.. עשית את אותה טעות שאני עשיתי.. הזמנתי מאיביי מחזיקי חכות בצורת V בדיוק כמו שלך והם קטנות מדי לחכות (החכות נכנסות בהם אבל ביציאה הם טיפה "מתנגדות")\
אתה מדבר על המחזיקים בצבע שחור או צהוב? שים לב שקניתי 2 סוגים ..
|
|
|
|
הדג כריש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פשש, תתחדש..
|
שרוף על דיג
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מישה נשאר רק לומר לך תתחדש  שאלה רק כל רגל מתכוונת בנפרד?יאנו אם הקרקע אינה ישרה אפשר לכוון רגל יותר נמוכה רגל יותר גבוה? והמחזיקים V השחורים מיועדים אך ורק למקלות קרפיונים לא ניתן להניח אליהם מקלות חוף למינהם.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישה נשאר רק לומר לך תתחדש  שאלה רק כל רגל מתכוונת בנפרד?יאנו אם הקרקע אינה ישרה אפשר לכוון רגל יותר נמוכה רגל יותר גבוה? והמחזיקים V השחורים מיועדים אך ורק למקלות קרפיונים לא ניתן להניח אליהם מקלות חוף למינהם. כן אנדריי כל רגל מתכוונת בנפרד  ובגלל זה לקחתי גם תופסנים צהובים (שמיועדים גם למקלות חוף) וגם שחורים לחכות קרפיונים .. ותודה 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
למה לא חוזר אליהם יותר?  ותודה  כי היה שם מוכר מאוד לא סימפטי בלשון המעטה. דוב מתי נכנסת לקניון החיות והאם זה היה בעכו או בחיפה ? דבר שני , כיום בעכו אני מחזיק את רוב שעות היום בחנות ומחליף אותי רוני . בחיפה כל שעות היום למעט מקרים מיוחדים נמצא גרי שהוא בן אדם מקסים ומאוד מצחיק מקצוען אמיתי ותמיד נחמד להעביר איתו שיחה על דיג . באופן אישי אני אשמח לתקן לך את החוויה שעברת במידה ותרחיק עד עכו . מישה תתחדש ועכשיו הציפיות ממך גבוהות יותר 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה לא חוזר אליהם יותר?  ותודה  כי היה שם מוכר מאוד לא סימפטי בלשון המעטה. דוב מתי נכנסת לקניון החיות והאם זה היה בעכו או בחיפה ? דבר שני , כיום בעכו אני מחזיק את רוב שעות היום בחנות ומחליף אותי רוני . בחיפה כל שעות היום למעט מקרים מיוחדים נמצא גרי שהוא בן אדם מקסים ומאוד מצחיק מקצוען אמיתי ותמיד נחמד להעביר איתו שיחה על דיג . באופן אישי אני אשמח לתקן לך את החוויה שעברת במידה ותרחיק עד עכו . מישה תתחדש ועכשיו הציפיות ממך גבוהות יותר  כן גרי מכר לי, באמת בן אדם מדהים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|