תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
15/12/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11-2 | תולעים - | טלויזיה (סילגו נודד) | 12 | לא יודע |
הדו"ח:
אוקיי שלום לכולם כפי שקראתם זה דו''ח ראשון שלי בפורום

אז נתחיל , משכנע את אבא שלי כבר שבוע לפני שאני רוצה ללכת לדוג כי לא דגתי כבר מלא זמן בגלל הלימודים והמבחנים.
בסופו של דבר מצליח לשכנע אותו וקובעים ליום שבת בבוקר

ביום שישי כבר הכנתי את הריג : מצוף 6 גר' סביבל T ושני קרסים, מבסוט איך שיצא לי.
יום שבת אבא מעיר אותי ואנחנו כבר יוצאים ב 10 בבוקר , מגיעים לתל אביב (אחרי רבע שעה של חיפוש חנייה

אני מגיע פותח את החכה שם תולעים ומתחיל לדוג, הים היה גלי והאזור מאוד רדוד, אני אומר לאבא שנלך למקום אחר.
ולכים לנמל תל אביב שלא רחוק משם ואני רואה הרבה דייגים שתופסים טלויזיות וסרגוסים קטנים , סבבה אני מוציא את הארגז ומתחיל לבנות ריג חדש כי הקודם הפך לקשר אחד ענק

עושה את אותו ריג רק עם קרס אחת מספר 8 , מתחיל לדוג ואני לא תופס כלום והשאר תופסים , ישר הבנתי שהריג לא בעומק הנכון

גוזר הכל מתחיל לבנות עם משקולת קטנה 5 גר' וכמה משקולת פקמן ומתחת לזה קרס 8 לתולעים .
זריקה ראשונה שלי כבר תפסתי טלויזיה אחת הייתי מבסוט אבל רציתי דג יותר גדול , עוד כמה זריקות ויוצאות להם עוד טלויזיות נחמדות שראויות להיכנס לשקית

ממשיך לדוג מוציא עוד טלוזיות (יש לציין שהיו לי מלא אכילות ומלא השתחררו), תופס גם קטנים ומשחרר .
עד השעה 2 ככה תפסתי את כל הטלויזיות אז אבא שלי אומר לי שחוזרים הבייתה ,רק עוד זריקה אחת , אני זורק מגלגל ותופס מרמיר ממש ממש קטן אבל המרמיר תפוס בעורק מתחת לפה והוא מדמם

לסיכום, אני מרוצה אבל מאוכזב שלא יצאו דגים יותר גדולה , אבל ארוחה לערב יש לי

חג שמח לכולם ודייג מהנה

תמונות :