פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דגימה לבור המלכות |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דגימה לבור המלכות (נקרא 4903 פעמים) |
הדפסה |
|
|
סחתיין רוני  אחלה דג והמתכון נראה מיליון דולר  אנסה בהזדמנות ראשונה.
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
 רוני שמר או בכנויו "פרמיהו" שברת שיא חדש בצוות ועל כן מגיע לך כל הכבוד , אין ספק שהמקצוענות ,ההתמדה , הנחישות ו"להקשיב ליועץ" משתלמים בסוף. מקווה שבפעם הבאה יהיה דג אחד לכל אחד... מגיע לא ? פעם הבאה לפי שיטת זרכין!!אה אה "שיטת זרכין " נשמע משהו מיוחד סחתין רוני ויופי של פסוסה חברי הצוות שלי היו באותו ערב וחזרו עם 9 דגים 6 מלכות 2 חפשים וארוס אחד הם הגיעו שעה אחרי שאתם התקפלתם משם ..משהו כמו אחת לפנות בוקר האכילות אצהלם התחילו אחרי שעה 2 בלילה .. נראה שפספסתם את שעת האכילה ואת הזמן שהדג החליט לפתוח את הפה הם נשארו עד 6 בבוקר אבל עיקר האכילות היו בין השעות 2-4 לפנות בוקר אני בטוח שביציאה הבאה יהיה לפחות דג לכל דייג ועל הדג אין מילים..פשוט נראה ענקי סחתין איש בהצלחה בבאות תודה על הפרגון מאמון וצוות הנצרתיים נקווה פעם הבאה שנהיה בזמן הנכון !! אינשאללה יארטטט
|
|
|
|
|
אמן ואמן שלומי אבוקדו ידידי היקר!!! הייתה הרגששה של סלע נוגח....פשוט תענוג
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
בכיף רוני ואכן זו דוגמית דוגמנית  כשהן פותחות את הפה זה קורה מהר מאד ואוכלות באטרף ..מקווה שיהיה לכם לילות וימים כאלה הלילה יוצאים קצת מוקדם ועד אור ראשון www_MyEmoticons_com__fishing;נקווה למשהו רציני
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחד הדגים המרשימים בים שלנו לדעתי  נכון שכשהן מבוגרות הן לא כ"כ "מטופחות" וחייבות אורטודנט צמוד אבל הן עדיין מרשימות ביותר וגם טעם לא חסר להן...  בתיאבון 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הזלת לי ריר רוני.... ולגבי העלאת המתכון- מה עוד אפשר להגיד עלייך... אתה תותח!!!! 
|
|
|
|
|
אוף רוני, התמונה האחרונה במחבת שברה אותי...  נראה מדהים  אגב, אחרי דוח כזה יפה ומושקע, פנק אותנו פעם הבאה גם בתמונות ירח 
|
|
|
|
|
בומבה ,בומבה ,יופי של תפיסה 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מבין איך פספסתי את הדו"ח הזה.... רוניל'ה, אתה התכווצת או שהדג בתמונה ענק?  פצצה של דג, בטח נלחם כמו אריה וכמו שרק הפארידות הללו יודעות להלחם - משיכות, ריצות, צלילות פתאומיות.... תגיד, המכוערות הזקנות הללו טעימות כמו בנותהן ששוקלות את ה 2-3 קילו? אם כן זה ממש כמו זכיה בלוטו. כל הכבוד, כולי גאווה (חבר'ה, אני למדתי איתו באותה שכבה בבית הספר, תראו איפה הוא הגיע ואיפה אני....)
|
|
|
|
|
לא מבין איך פספסתי את הדו"ח הזה.... רוניל'ה, אתה התכווצת או שהדג בתמונה ענק?  פצצה של דג, בטח נלחם כמו אריה וכמו שרק הפארידות הללו יודעות להלחם - משיכות, ריצות, צלילות פתאומיות.... תגיד, המכוערות הזקנות הללו טעימות כמו בנותהן ששוקלות את ה 2-3 קילו? אם כן זה ממש כמו זכיה בלוטו. כל הכבוד, כולי גאווה (חבר'ה, אני למדתי איתו באותה שכבה בבית הספר, תראו איפה הוא הגיע ואיפה אני....) אייל ידידי המכוערות האלו גם נוגחות וגם בועטות וטעמן נפלא!!! מאחל לך גם דג כזה מהקיאק
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מבין איך פספסתי את הדו"ח הזה.... רוניל'ה, אתה התכווצת או שהדג בתמונה ענק?  פצצה של דג, בטח נלחם כמו אריה וכמו שרק הפארידות הללו יודעות להלחם - משיכות, ריצות, צלילות פתאומיות.... תגיד, המכוערות הזקנות הללו טעימות כמו בנותהן ששוקלות את ה 2-3 קילו? אם כן זה ממש כמו זכיה בלוטו. כל הכבוד, כולי גאווה (חבר'ה, אני למדתי איתו באותה שכבה בבית הספר, תראו איפה הוא הגיע ואיפה אני....) אייל ידידי המכוערות האלו גם נוגחות וגם בועטות וטעמן נפלא!!! מאחל לך גם דג כזה מהקיאק 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
פשוט מלך אין מה להגיד נקווה להפגש בקרוב
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
זיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סינייה של פילטים פארידה בטחינה ירוקה ,עליי מנגולד וצנוברים יצאה פצצה המפוספסת
ארוחה של מלך -סחטיין