+MORAN
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח מושלם תעלה עוד דוחות זה תענוג השיתופיות והדיוק בפרטים פשוט נהנתי לקרוא וללמוד תמשיך להפציץ דרך אגב אם אפשר תוכל לשתף אותנו במבנה החוף שבו דגת? עומק סלעים חול וכו.... תודה 
|
-------------------------------
עומרי אוקנין הוא הבלתי יאמן
|
|
|
|
סחתיייין  מנסיונך, זה מקרי או שגם אפשר לזרזר בלילה? זה לא מקרי! שנים שאני מזרזר בלילה במקומות עם אור על המיםץ המטרה לברקים, אבל תפסתי גם גומברים ומליטות.
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP
|
|
זוג מנצח  דוח מפורט ומשתף תענוג  נשמח אם תרחיב קצת יותר לגבי זירזור לילה , שעות מועדפות ,ממה להימנע , רק בקרבת אור או גם בחושך מוחלט , וכדומה  בהצלחה ומקווה שתמצא זמן לספק לנו עוד דוח או שתיים  כמו ששחר אמר, אולי תסביר קצת על זה? אני ובטוח שגם עוד רבים כמוני - 99 מיציאות הזרזור הם בזריחה ושקיעה ...
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צ'מע כל הכבוד  נשמח לקבל סקירה על סגנון זרזור לילי זה
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
אחלה של פתיחת עונה!! כל הכבוד  יעזור לי מאוד אם תעלה תמונה של הסיליקון שאיתו תפסת. תודה 
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
צמד חמד יפה מאד 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ג'ק ספארו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דגים אשמח גם קצת ליותר מיידע תודה מראש
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יש דיון ישן על זירזור בלילה, אולי יעזור- עדי??
בכללי בלבד זירזור בלילה יותר איטי מנסיון רחוק חשבתי שרק באור זה אפשרי אבל טעיתי, היום אני אומר שלא חייב תאורה למרות שזה רק יכול לעזור, גם זה צורף לניסיון מאז.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סחתיייין  מנסיונך, זה מקרי או שגם אפשר לזרזר בלילה? זה לא מקרי! שנים שאני מזרזר בלילה במקומות עם אור על המיםץ המטרה לברקים, אבל תפסתי גם גומברים ומליטות. תקן אותי עופר אם אני טועה, אך מליטות נתפסות בחושך סמוך אחרי השקיעה או לפני הזריחה גם ללא אור?! התפיסות שלהן שציינת עם אור על המים- בשעות של שעה לפני זריחה ואחרי שקיעה, או גם "באמצע הלילה"?!
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יש דיון ישן על זירזור בלילה, אולי יעזור- עדי??
בכללי בלבד זירזור בלילה יותר איטי מנסיון רחוק חשבתי שרק באור זה אפשרי אבל טעיתי, היום אני אומר שלא חייב תאורה למרות שזה רק יכול לעזור, גם זה צורף לניסיון מאז.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אכן יש http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=238.0
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
סחתיייין  מנסיונך, זה מקרי או שגם אפשר לזרזר בלילה? זה לא מקרי! שנים שאני מזרזר בלילה במקומות עם אור על המיםץ המטרה לברקים, אבל תפסתי גם גומברים ומליטות. כיף לדעת  איזה קרקעית חולית או מזחים וריפים?? תודה
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
עופר יא מגנט לברקים סחטיין עלייך הגיע הזמן לתת פה יותר נוכחות !!! יופי של זוגיה 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
טוב לראות אותך פה עופר , זה עידן  כהרגלך , אין יציאה ללא דגים אולי נקבע איזה פעם  שבת שלום
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים